Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Per ēfare flet tamam ky serial? Une nuk e shoh, por di qe prinderit e mi e shohin dhe mbaj mend qe babi me ka thene ne fillim qe eshte interesant

Na tregoni ēik me shume per te... kush ka mundesi!
    Eshte serial Turk,per jeten dhe vepren e sulltan Sylejmanit 1494 - 1566.Ne kohen e tij perandorija osmane arriti kulmin e saj.
    Seriali perqendrohet me shume ne haremin e tij dhe prapaskenat qe luhen ne te.Islamiket ekstremist protestojne sepse regjisori ne disa skena e paraqet sulltanin duke pire alkohol dhe skena erotike.Ju kane kercenuar edhe aktorit kryesor !
    Si do qe te jete,shikoje ja vlen.
    Sidomos dashurickat me konkubinen e tij sllave Roxana ....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 08-04-2012 mė 19:39
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e Ndoshta
    Anėtarėsuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Hoxha akuzon RTV 21 se sipas tij ky televizion e sulmon edhe e lufton fene islame me se shumti ne Kosove

http://www.youtube.com/watch?v=7Pul9...feature=relmfu
    Ai medet cka na ka gjet,Pik spari nga TV 21 e me pas nga lloji sic esht mesia4ever,Pse nuk pyet dikush cka ka dobi nga keta seriala dhe HUMBJA KOT E KOHES nga keta seriala e me pas me shku ne teme.

JO vetem Rtv21 PO te gjitha mediat Shqipfolese me perjaashtime te vogla nuk e meritojn te quhen media,asnjera prej tyre nuk ka emisione ose seriala te cilat flasin per : SHKENC,MORAL,KESHILLA e gjera qe u hyjne ne pune njerzve vetem gjera te kota : Seriala,Filma,Muzik emisione pa pik vlere.

Une shum cuditna nga njehere pse populli nuk ngritet ne kemb dhe ti bojkotoje keto media te UDHEHEQSEVE INJORANT te cilet manipulojn me popull nepermjet kanaleve dhe Emisioneve te cilat pa pik pergjegjsie qesin cfar atyre u teket.

Eshte serial Turk,per jeten dhe vepren e sulltan Sylejmanit 1494 - 1566.Ne kohen e tij perandorija osmane arriti kulmin e saj.
    Seriali perqendrohet me shume ne haremin e tij dhe prapaskenat qe luhen ne te.Islamiket ekstremist protestojne sepse regjisori ne disa skena e paraqet sulltanin duke pire alkohol dhe skena erotike.Ju kane kercenuar edhe aktorit kryesor !
    Si do qe te jete,shikoje ja vlen.
    Sidomos dashurickat me konkubinen e tij sllave Roxana ...
    Te kam konsideruar pak me te dijshem,Nuk ja Preferon Ni Liber dhe ti tregosh se nese shiqon kete serial,ti vetem humb kohen kot dhe nuk mund te fitosh asgje dhe nuk ka kurfar dobie,ti shkon dhe e stimulon qe ta shikon.

Me njerz si mesia4ever e qeveriablu , e Mediume sic esht Rtv21 e Kohavison e rtk e plot tjera qe duhet hedhur ne plehra ne do hecim perpara, edhe 2000 vjet me mentalitetin e ksaj gjendje cila mbretron ne trevat ku flitet gjuha shqipe ne do ngelemi ! A po ndoshta na ka faj Turqia prap edhe ne kete kohe,mos ndoshta ka faj Sulltani qe Emitohet ne RTV21,gjithqka esht e mundur ne logjiken e disa njerzve qe ende kan mbet me te njejtin mentalitet
    " Injoranca ėshtė Terri mė i madh nė Botė "

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Ndoshta Lexo Postimin
    Skenderbeu ju ka ardhur ne hak edhe SHQIPTARVE !

"Ai qe derdh Gjak Shqiptari nuk MERITON te quhet SHQIPTAR "

Skenderbeu , nuk ka vra shqipetare , kjo nuk eshte e vertete , pore Skenderbeu ka vra maxhupistan ,turkmenistana kazakistan ,qe kane dite te flasin gjuhen shqipe.

Skenderbeu nuk ka vra shqipetare te vertete me gjake iliri
    .

Sikur edhe une te jeme udheheqes i shqipetareve aktualishte , do te kisha vra maxhupistan ,qe flasin shqipe .

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Hoxha akuzon RTV 21 se sipas tij ky televizion e sulmon edhe e lufton fene islame me se shumti ne Kosove

http://www.youtube.com/watch?v=7Pul9...feature=relmfu

Hoxha me nje fjale ,mundohet qe serialet amorale mos te shiqohen ne familjet shqipetare ,dhe per kete arsye nuk ka asgje te keqe ,sepse eshte edhe detyre e hoxhes te mbroje popullaten nga imoraliteti.

Nuk pajtohem me disa hoxhallare shqipetare ,qe i leshojne mjekrat ,dhe i mbane ne koke do kapuca terllika ,pore hohallaret tane duhet te veshen elegante ,dhe pa mjekra kurre te ligjerojne . Keto terllika qe jane duke i mbajtur ne koke hohallaret tane , nje pjese e madhe keto terrllika i mbajne edhe popullata ne samoli ,peshkataret dhe piratet

Ju garantoje se edhe sikur Muhamedi as te ishte i gjalle do te shkonte me kohen ,bile bile Muhamedi as. do te ishte i veshur elegante dhe me mercedes .

i/e regjistruar Maska e Ndoshta
    Anėtarėsuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin

Skenderbeu , nuk ka vra shqipetare , kjo nuk eshte e vertete , pore Skenderbeu ka vra maxhupistan ,turkmenistana kazakistan ,qe kane dite te flasin gjuhen shqipe.

.

Sikur edhe une te jeme udheheqes i shqipetareve aktualishte , do te kisha vra maxhupistan ,qe flasin shqipe .
    Hajde Analiz hajde,ka dole ti me kit konkluzion ku po bazohesh qe kan qen magjupikistan,ti me kete qe del thua edhe ata te gjith qe kan qen Musliman,Naim Frasheri e shum Musliman tjer qe kan dhan kontributin per ket Komb deri te Adem Jashari ti i kishe vra ?

Ti je vetem shqip-foles ti je veq ni pjell SLLAVE

Per Fund degjoje me Kujdes.
    " Injoranca ėshtė Terri mė i madh nė Botė "

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    E ti je kombetare ?

* Tema : A duhet te bashkohet Kosova me Shqiperine ?
    Hard , postuar me 07.04.2012 : ... s`di a e kam cek dikun...nese e kam cek, m`falni po nese se kam cek ateher ,kesaj i them JO !

-Me vone arsyeton pse ,ky "kombetaristi i madh " Hardi ( i forti ) i cili leshon lot krokodili per "tv antikombetare" :
    Hard ,postuar 07.04.2012 :...eshte veti e imja...,thjesht nuk e dua.
    ....edhe qka ka kjo lidhje me industrin e drunit....??????

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin

.

Veshtire s e kuptojne disa ketu se ēfare u ke thene.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ja nje pjese nga vjersha e Mentor Thaqit kushtuar kombit

MIRĖKUPTIM PA OFENDIM, KOMBI IM!

...

Jo, nuk jam anti-islamist,
    nuk dua tė jem as vehabist,
    nuk jam as dhe semitist,
    nuk kam as karakter tė pistė!
    Thjeshtė, jam njė Shqiptar
    qė i don Komb dhe Shtet,

nuk dua tė jem qyqar
    dhe pėr pesėqind vjet!

Andaj, mos bėni akuza
    qė nuk pijnė ujė fare,
    kinse e urrej njė Fe
    dhe favorizoj fenė tjetėr,
    mos lidhni mė tėrkuza
    nė qafen e hollė shqiptare,
    kem veē njė Atdhe:
    Arbėrinė tonė tė re-t“vjetėr!

Unė, fuqishėm besoj nė Zot,
    e kam besimin tim,
    jam shumė i pėrkushtuar,
    pėr harmoninė tonė fetare,
    kush ēfarė tė dojė le t“thotė
    por, mirė le ta din,
    nuk jam i mashtruar
    nga ndonjė rrymė qyqare!

Le tė jetė ky njė testim,
    se sa kemi mirėkuptim!!!

Mentor Thaqi VS., 06.10.2011
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    (s)skenderit vetem 200 apo 300 ushtar ju kan pergjigj, lexo pak ma gjat jo vetem librat e vatikanit, apo te shkrume nga prifterinjet se nuk jan te verteta, ata biblen e kan shtremberu per interesa te veta.

e sa per sheriat ne trojet shqiptare kerkush nuk tha se do bahet,
    ket nuk e di qka do te ndodh me von.
    por nja e di kosova shum asht pastru ne vitet e fundit , nga kqirat e shum tjer,

te mirat vin kadale ,pse ti po brengosesh kur asht amorali ne pytje, te prek thell apo ku asht problemi qe kcen si karlalec pa te drejt.
    ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar mė parė nga Ndoshta Lexo Postimin
    Hajde Analiz hajde,ka dole ti me kit konkluzion ku po bazohesh qe kan qen magjupikistan,ti me kete qe del thua edhe ata te gjith qe kan qen Musliman,Naim Frasheri e shum Musliman tjer qe kan dhan kontributin per ket Komb deri te Adem Jashari ti i kishe vra ?

Ti je vetem shqip-foles ti je veq ni pjell SLLAVE

Per Fund degjoje me Kujdes.
    http://www.youtube.com/watch?v=InWJtBn_MLU
    Shumica do ta quante ate hoxhen ne fjale jo Shqiptare, ti me siguri do ta quashe Shqiptare, pra kan qene ai brumi i atij hoxhes qe Gjergji ka vrare!

Mos e fut Adem Jasharin se po te kishte jetuar ai vete do ti kishte shfarose krimbat e atij hoxhes ashtu siq beri dhe Isa Bolatini e shume e shume ''myslimane'' te tjere teksa luftonin per liri kundra pushtuesit islamik turko mongol!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •