Une flas 4 gjuhe meqe ra fjala(perfshire anglishten) por mothertongue imja eshte shqipja, eshte elementi thelbesor(bashke me genet) e te qenit tim shqiptar, cfar kane gjuhe nene te ashtuquajturit arnaute turq!?
Nuk krenohem aspak me asnje lloj perandori( te Romes apo Bizantin) ose vezire...i vetmi qe mund te beje perjashtim(por me rezerva te medha) eshte perandori Diocletian, gjithe te tjeret nuk kane bere asgje per kete vend, me te felliqurit e te felliqurve kane qene veziret arnaute qe as arsimin shqip nuk lejuan, kultura shqiptare mbijetoi fale klerikeve katolike dhe ortodokse.
Ne vitin 1912 shqiperia ishte vendi me i mjeruar dhe me analfabet i europes( dhe vazhdon te jete ne fakt).
Per keta je krenar ti Albo?
E para, shqiperia nuk ka minoritet osman ne vend, une ne shqiperi jam lindur dhe rritur, i kam rene kryq e terthor, skam degjuar turqisht askund. Si mendon ti, nje perandori qe slejonte arsimin shqip do lejonte shqiptaret te asimilonin osmanet e supozuar te ardhur ketu

S'ka asnje fakt historik te nguljes se popullatave turke ne shqiperi, as dhe nje te vetem.
Se dyti, berishen nuk e pret asnje personalitet perendimor, i kane mbetur vetem turqit dhe hungarezet(mongole dhe keta) qe rrezikojne te dalin nga BE
Shqiperia eshte perendim,dhe ka nevoje per biznes perendimor.
mireqenien e jetes time ma ka dhene perendimi, as berisha as turku, por ketu nuk behet fjale vetem per mua.
Krijoni Kontakt