Close
Faqja 47 prej 51 FillimFillim ... 374546474849 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 501

Tema: A.C. Milan

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Mos me hap zorret me gjith Pique. Aq i mire eshte sa e zevendesonte Guardiola me nje mesfushor qe te luante ne vend te tij.

Mos fol prralla bre. Se po te ishte Pique me i mire se Th. Silva, s'e kerkonte Barcelona Th. Silven.
    Nuk e kerkon per zevendesim te Pique po per mbulim te Puyol .

Ti kerkove nje mbrojtes me 40 milion te dhash , kerkove nje mbrojtes qe ka fitu me shume se Silva te dhash , nuk di cka kercen perpjet ?

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Nuk e kerkon per zevendesim te Pique po per mbulim te Puyol .

Ti kerkove nje mbrojtes me 40 milion te dhash , kerkove nje mbrojtes qe ka fitu me shume se Silva te dhash , nuk di cka kercen perpjet ?
    Po po ke te drejte, vazhdo. Pique ka qene lojtari kyē ne te gjithe trofete e fituar. Eshte ai me i miri ne bote
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar mė parė nga no name Lexo Postimin
    Edhe turku Hamit Altintop eshte goxha i kerkuar ne treg , sipas logjikes tende, i bie qe edhe ky te jete lojtari me i mire ne bote ne poziten qe luan he? lololol

P.S; UEFA & FIFA u keputen duke i ndare cmime Silves tuaj, cdo vit po e shpallin mbrojtesin me te mire ne bote. Madje, asnjehere nuk mungon ne formacionin me te mire te vitit.

Si kundra eshte shume i ri ne moshe , goxha tituj ka fituar

Hej zot, cfare nuk te lexojne syte ne kete forum!
    Mbrojtesi me i mire ne bote thone keto te milankes lol
    Ah medet orti pse i ke ra futbollit kot m'qaf dhe mos fillo me historira kam pa ket live kam pa ate.

Sipąs teje kush na qeka me i miri nga mbrojtesat momentalisht, Pique apo Puyol? Ah po harrova , Busquetsi eshte me i miri biles mer dhe cmime nga uefa vit per vit si clown me i mire. lol Ke lexu gjo neper gazeta sa japin per Silven? 46 milion euro hidhen per 1 futbollist qe ti thu s'bo. 40 i dha dhe Barca jote qe e enderron. :-D

Sa down jeni. lol
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Po po ke te drejte, vazhdo. Pique ka qene lojtari kyē ne te gjithe trofete e fituar. Eshte ai me i miri ne bote
    Oj shqipe merr vesh ti apo cfare ??

A kerkove mbrojtes te Barcelones qe i bo 40 milion Euro .....une te tregova cili i bo.
    A kerkove mbrojtes te Barcelones qe ka fitu cmim para se ti kete 26 vjet....perseri une te tregova .

E cfare halli ke ti une nuk e di , por kjo eshte e verteta .

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Oj shqipe merr vesh ti apo cfare ??

A kerkove mbrojtes te Barcelones qe i bo 40 milion Euro .....une te tregova cili i bo.
    A kerkove mbrojtes te Barcelones qe ka fitu cmim para se ti kete 26 vjet....perseri une te tregova .

E cfare halli ke ti une nuk e di , por kjo eshte e verteta .
    Ma gjej vec 1 ekip qe ka ofru kaq para per Pique.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ma gjej vec 1 ekip qe ka ofru kaq para per Pique.
    Sepse eshte i pashitshem , dhe skuadrat tjera as qe mendojn ta blejne , sepse e din qe pergjigja eshte JO , jo per tjeter gje por nuk ka ku te gjej me mire se Barcelona .

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Po deshen me ble lojtar, kan ble lojtar deri ne 97 milione Euro. Muhabeti eshte qe ai lojtar nuk ja mbush syrin kujt per aq shume te holla. Nejse...

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Dmth milani e siguron vendin e 12-13 kete vit. Lol

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Po deshen me ble lojtar, kan ble lojtar deri ne 97 milione Euro. Muhabeti eshte qe ai lojtar nuk ja mbush syrin kujt per aq shume te holla. Nejse...
    Vertet i cuditshem qenke ti .... pse askush nuk dergon kerkes per blerjen e Messit apo Iniestes keta dy spo vlejkan ti blesh , keshtu eshte logjika jote ?

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Amon o ēuna, ēa merreni me copa malokesh !!!

Imagjinoni ēa do thonin per Maradonen, nuk eshte me i miri ne Bote, se nuk ka fituar asgje me Napolin (perveē scudetto dhe Kupen UEFA). Apo edhe Boterorin e '86 e fitoi me hile.

Pique nuk ka treg as per €20 mln, e jo €40 mln.
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Faqja 47 prej 51 FillimFillim ... 374546474849 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •