Close
Faqja 29 prej 51 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 501

Tema: A.C. Milan

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Ditet e fundit te gushtit 2012 jam 99,90% e sigurte qe Ibra do iki nga Milani e ka mundesi ne M. City ose ne PSG (shpresojme qe po, nje problem me pak ne dhomat e zhveshjes). Eshte e vertete qe Ibra sezonin qe mbaroi ka shenuar shume gola, por loja e Milanit eshte bere shumeeeeeeeeeeeeeeeeee loje skandaloze, luhet vetem qe te beje gol Ibra dhe kur duhet te beje gol (per ndeshjet e fundit kur kane shume rendesi piket) e kap dhimbja e barkut...
    Ndeshjet me te bukura qe ka bere Milani kampionatin e kaluar kane qene kur s'ka luajtur Ibra, kane patur me teper spektakel e kane fituar gjithmone.

E bashke me Ibren shpresoj te shesin dhe Paton e te marrin ca leke sa jane ne kohe... (ta kishin shitur ne janar, para se te demtohej i kishin patur ca miliona ne xhep per te bere blerje tani), s'jemi keq per nje lojtar ta mbajme me buke e me rroge e ta shohim 5 min ne loje. Pato ka mbaru si futbollist... s'behet me.

E urimi eshte qe Barcelona mos i prishi mendjen te shesin T. Silven sipas thashethemeve te diteve te fundit ku thuhet se Barcelona kerkon T. Silven dhe ofron Afellay + 20 milion euro, nderkohe qe Milani e jep T. Silven nese Barcelona jep Alcantaren dhe 10 milion euro... Per mua as Afellay, as Alcantare dhe asnje lojtar tjeter nuk vlejne sa vlen mbrojtesi me i mire ne bote.

Pastaj te shohim mos gjejne ndonje futbollist te ri ne Europian dhe mos kapim ndonje sponsor sheik se Berluska me shume se 500 mije euro per lojtar s'i shpenzon...
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Sot Barēa ka ofruar T.Alcantara + 15 milion per T. Silva. Ndersa Galliani sot ka qene duke negociuar kontraten e Acerbit me agjentin e tij.

Me vjen keq, por Max Allegri po e kthen Milanin ne nje "big Cagliari". Skuader qe lufton per mesin e klasifikimit ne krahun e majt te tabeles, vendi 5/6 ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin

Me vjen keq, por Max Allegri po e kthen Milanin ne nje "big Cagliari". Skuader qe lufton per mesin e klasifikimit ne krahun e majt te tabeles, vendi 5/6 ...
    ''Con Allegri...c'č poco da stare allegri''
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    O Vjosa, une kam qene per blerjen e Lameles dhe me erdhi keq qe Milani nuk nenshkroi me te.

Sa per krahasimin qe bere, nuk qendron fare, Ganso eshte me i mire se Lamela. Une e kam pare Ganson, nuk po flas kot. Kam pare permbledhje te golave si dhe ndeshja e fundit qe e pashe ishte ne Copa Libertadores ku Ganso shenoi nje super gol. Nga te gjithe kta, Hernanes Ramirez a ku di une, asnjeri nuk eshte per Milanin. Maksimumin e tyre keta lojtare e arrijne neper ekipe si Lazio. Nuk kane mundesi per me lart.
    Koha do ta tregoje kush eshte me i mire.Po meqe ra llafi per kete Ganzon,pse nuk blejme Diego nga Wolzburg??Nje rol kane nje teknike me te ngathte se replay qe te dy .E pe ca beri Diego te Juventisi e ndoqen me shqelma.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    O Milaniste, per Ibrahimovic jam shume shume dakort me ty, dhe une jam i mendimit qe te largohet. Ibrahimovic ne ndeshjet qe na eshte dashur me shume nuk na eshte gjendur. Beri nje vrime ne uje si ne ndeshjen me Fiorentinen ashtu edhe ne ndeshjen me Bolognia.

E kam theksuar dhe e ritheksoj. Edhe ne vitin kur fituam titullin merita kryesore nuk ka qene aspak e Ibrahimovic por ka qene e gjith ekipit bashke. Mos harroni, ndeshja me delikate e sezonit kur fituam titullin ishte derbi me Interin. Mesa mbaj mend Interi ishte 2 pike mbrapa nesh dhe ne rast te nje fitoreje te Interit, ata na kalonin ne klasifikim. Dhe kush e zgjidhi ate ndeshje? Pato, me 2 golat qe shenoi. Po ashtu edhe ne ndeshjen me Fiiorentinen e zgjidhi serish Pato. Mos harrojme Ibra ne gjysmen e dyte te sezonit kur fituam titullin mori 2 perjashtime me karton te kuq dhe skualifikime per sjelljen ne fushen e lojes.

Shpresoj qe Th. Silva mos largohet, pasi eshte i vetmi mbrojtes i hajrit qe kemi per momentin. Jo qe ai nuk duhet kurresesi te largohet, por ne kete repart duhen bere perforcime te tjera, sidomos nga krahet.

Per Paton jam i mendimit qe duhet te vazhdoje te qendroje. Shpresoj dhe mendoj se demtimeve te tij do u vije fundi dhe ai do te behet lideri i Sulmit.

Vjosa, nuk po flas me tej per Ganso, le t'ja leme kohes dhe do e shohim. Une besoj se do te behet nje nga me te miret ne rolin e tij.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    Koha do ta tregoje kush eshte me i mire.Po meqe ra llafi per kete Ganzon,pse nuk blejme Diego nga Wolzburg??Nje rol kane nje teknike me te ngathte se replay qe te dy .E pe ca beri Diego te Juventisi e ndoqen me shqelma.
    O Vjosa ti i ke shumė inat braziljanėt, po s'mund tė blejmė dot Messin.

Ganso ėshtė lojtar i tipit Kaka, vetėm pėr 1 gjė se kam qejf unė qė dėmtohet shpesh mesa kam dėgjuar. Nqs ėshtė kshu, tė rrijė aty ku ėshtė se boll kemi Paton dhe infermierinė plot.

Flitet dhe pėr Sahin, interesuar dhe Interi pėr kėtė.
    Shumė afėr ėshtė dhe 1 mesfushor hollandez i PSV-sė mos gaboj, qė mendohet tė jetė pasardhėsi Mark Van Bommel, Strootman.
    Mancini ka takuar dje Gallianin nė via Turati dhe siduket dashka K.P. Boateng. Nė formė huazimi, Galliani i paska kėrkuar Mancinit serbin Kolarov.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Galliani: "Shes Thiago Silva vetem per nje oferte te parefuzueshme" !!!

Komentatoret e sky definojne oferten e parefuzueshme rreth € 45/50 milion ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    shitja e Silves do te ishte nje "harakiri".Nuk besoj se ne market mund te gjendet ndonje lojtar qe ta zevendesoje.Nese iken qendra e mbrojtjes,atehere Milani do te kete objektiv kryesor Trofeun Berluskoni.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    O Milaniste, per Ibrahimovic jam shume shume dakort me ty, dhe une jam i mendimit qe te largohet. Ibrahimovic ne ndeshjet qe na eshte dashur me shume nuk na eshte gjendur. Beri nje vrime ne uje si ne ndeshjen me Fiorentinen ashtu edhe ne ndeshjen me Bolognia.

E kam theksuar dhe e ritheksoj. Edhe ne vitin kur fituam titullin merita kryesore nuk ka qene aspak e Ibrahimovic por ka qene e gjith ekipit bashke. Mos harroni, ndeshja me delikate e sezonit kur fituam titullin ishte derbi me Interin. Mesa mbaj mend Interi ishte 2 pike mbrapa nesh dhe ne rast te nje fitoreje te Interit, ata na kalonin ne klasifikim. Dhe kush e zgjidhi ate ndeshje? Pato, me 2 golat qe shenoi. Po ashtu edhe ne ndeshjen me Fiiorentinen e zgjidhi serish Pato. Mos harrojme Ibra ne gjysmen e dyte te sezonit kur fituam titullin mori 2 perjashtime me karton te kuq dhe skualifikime per sjelljen ne fushen e lojes.

Shpresoj qe Th. Silva mos largohet, pasi eshte i vetmi mbrojtes i hajrit qe kemi per momentin. Jo qe ai nuk duhet kurresesi te largohet, por ne kete repart duhen bere perforcime te tjera, sidomos nga krahet.

Per Paton jam i mendimit qe duhet te vazhdoje te qendroje. Shpresoj dhe mendoj se demtimeve te tij do u vije fundi dhe ai do te behet lideri i Sulmit.

Vjosa, nuk po flas me tej per Ganso, le t'ja leme kohes dhe do e shohim. Une besoj se do te behet nje nga me te miret ne rolin e tij.
    Ka shenu 35 gola. Sulmusi ma i mire i Juves ka she 10. C'do lojtar gabon nji ndeshje. Ne dy ndeshjet qe thu ka shenu 3 gola (bashke me ate qe i anullun). Se shkon Mexes e i dhuron 2 gola Fiorentines nuk asht faji i Ibras. Ky ka problemin e Championsit ku nuk arrin me shpreh aftesite e tij (prandej e kam thane gjithmone se nuk ka me u konsideru kurre ne rangun e Van Basten me shoke) por ne kampionat asht ma decizivi.

Thiago asht mrojtsi ma i mire ne Bote e asht i pazevendesueshem, por per mu Ibra asht ma i randsishem ne ekip. Nji sulmus i madh mundet me i fitu ndeshjet vetem, nji mbrojtes jo.

Gjithsesi, shpresoj mos t'shesin asnjenin. Preferoj mos me ba hiē merkato vetem mos t'i shesin

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Sulmusi ma i mire i Juves ka she 10.
    C'do gje e krahasoni me Juven Se mos te del dhe ne enderr Conte mer amon

Nji sulmus i madh mundet me i fitu ndeshjet vetem, nji mbrojtes jo.
    Vetem Maradona e ka bere nje gje te tille dhe askush tjeter nuk do e beje me !

Ps: Pa merkato milani do konkuroje me pescaren pastaj

Faqja 29 prej 51 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •