Close
Faqja 39 prej 51 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 501

Tema: A.C. Milan

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Primavera: Ganz dhe Valoti kafshojne zebren. Juventusi favorit kthehet ne shtepi.

Lajmi i plote: http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=82093

PS: Ne te Milanit te pakten kemi nje gje pak me pozitive dhe jo hipokrite. Nuk perdorim shtypin e paanshem, qofte ai dhe milanez, per propagande, por perdorim website zyrtar per ket egje. Do i grisim LottoNerot kudo qe te na dalin perpara.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    O Vjosa, e kam permend 100 here ne kete teme. Pa me thuaj pak, gjysmen e dyte te sezonit vjet, cili sulmues na i shenoi golat per te fituar kampionatin? Me duket se ne Derbin me Interin shkuam vetem me 2 pike diference, dhe Pato e zgjidhi qe ne sekondat e para ndeshjen. Po ashtu me Fiorentinen.

Tani, sezonin qe kemi fituar kampionatin Ibrahimovic ka shenuar 14 gola dhe Pato gjithashtu 14 gola. Golat qe shenoi Pato ne fazen e dyte ishin ata qe na dhane kampionatin, sepse shenoi ne momentet me vendimtare dhe me deēizive.

Kete sezon e pranoj qe ka qene totalisht i deshtuar. Kjo per arsyen e demtimeve. Megjithate paraqitja ne miqesoren me Brazilin me pelqeu shume dhe shpresoj qe te filloje te rekuperoje dalengadale formen e tij fizike pa u sforcuar. Une besoj se Pato do te jete lideri i Milanit per disa vite nese do te lere pas njehere e mire demtimet.
    Dmth ti vjet ishe i kenaqur me PATON ?Sipas teje me mire te iki Ibra i cili ne sezonin e tij me te mire shenoi 28 gola edhe te qendroje lojatri i cili parvjet shenoi 14.Edhe pse?Sepse esht Made in Brazil.Kemi sulmusin me te mire en Bote edhe juve preferonin nje sulmus i cili ka 4 vjet te Milani edhe ka shenuar sa ka shenuar Ibra keto dy vjetet e fundit .Te forte jeni.Te mos keq kuptohemi nuk kam gje me paton kam me juve qe prferoni te qendroje Pato edhe te iki Ibra.Ah se harrova pashe sote ate magjine Braziljane me Meksiken por jo nga Braziljanet, por nga nje braziljan qe loz me kombetaren e Meksikes.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    Dmth ti vjet ishe i kenaqur me PATON ?Sipas teje me mire te iki Ibra i cili ne sezonin e tij me te mire shenoi 28 gola edhe te qendroje lojatri i cili parvjet shenoi 14.Edhe pse?Sepse esht Made in Brazil.Kemi sulmusin me te mire en Bote edhe juve preferonin nje sulmus i cili ka 4 vjet te Milani edhe ka shenuar sa ka shenuar Ibra keto dy vjetet e fundit .Te forte jeni.Te mos keq kuptohemi nuk kam gje me paton kam me juve qe prferoni te qendroje Pato edhe te iki Ibra.Ah se harrova pashe sote ate magjine Braziljane me Meksiken por jo nga Braziljanet, por nga nje braziljan qe loz me kombetaren e Meksikes.
    Vjosa, po te pergjigjem fillimisht per kete komentin e fundit. Po e shikoja edhe une Brazilin live. Dhe e di kush ishte ne formacion nga Brazili? Ja te ta jap une tani.

Ne porte: Cabral Barbosa Rafael

Ne mbrojtje: Marcelo, Guilherme Nunes Jesus Juan, Thiago Silva, Danilo Luiz Da Silva

Ne Mesfushe: Romulo, Ranieri Guimaraes Cordeiro Sandro, Dos Santos Emboaba Junior Oscar

Ne sulm: Neymar, Hulk, Damiao

Zevendesimet: 61' Del: Ranieri Guimaraes Cordeiro Sandro, Futet ne loje: Lucas; 61' Del: Damiao, Futet: Pato; 69' Del: Thiago Silva, Futet: Bruno Uvini; Del: Hulk, Futet: Wellington; Del: Dos Santos Emboaba Junior Oscar, Futet: Casemiro

Nisur nga Formacioni i mesiperm. Jane 2 mungesa ne mbrojtje. Ne mesfushe, me thuaj cilin nga keta mesfushore njeh ti? Pra, asnje lojtar i formacionit baze te mesfushes se brazilit nuk ka luajtur mbreme. Ndersa ne sulm, pervec Neymar, as Damiao as Hulk nuk jane lojtare te formacionit. Aq me pak Hulk qe per mendimin tim eshte therritur padashur ne kombetaren e Brazilit. Mbreme kur po shihnim ndeshjen ishte lojtari me i dobet ne fushe.

Po ashtu, sic e shikon, nga te gjitha zevendesimet, vetem Pato eshte lojtar i formacionit qe hyn ne loje. Lucas, nje lojtar tip medioker qe dhe tek Liverpool me 100 probleme nuk gjen asnje hapesire plus qe nuk kerkohet nga asnje klub ne merkato, pra nje lojtar pothuajse pa vlera per nje kombetare si Brazili. Bruno Uvini (21 vjeēar), lojtar qe ka luajtur 8 ndeshje me San Paolon, eshte huazuar tek Tottenham dhe nuk ka luajtur asnje ndeshje ne kete ekip. Wellington (20 vjeēar) luan tek Figueirense dhe eshte akoma shume i ri. Po ashtu dhe Casemiro eshte nje i ri shume premtues por qe nuk ka qene asnjehere lojtar ne formacion baze.

Me pak fjale, Brazili mbreme ka bere nje formacion rrenjesisht eksperimental. E sa per golin e Dos Santos, e pame se si ishte. Pavaresisht se ishte nje gol mjaft mjaft i bukur e spektakolar, u nis si kros e jo si gjuajtje ne porte. Ndersa penalltia, u dha si u dha. Plus qe Damiaos iu mohua nje penallti e paster fare ne fillim te pjeses se dyte. Nejse...

Tani Ibrahimovic nuk eshte sulmuesi me i mire ne bote. 2 me te miret ne bote jane C. Ronaldo dhe Messi, megjithese nuk jane 100% sulmues. Per kete, pavaresisht per ke bejme tifozllik duhet te jemi te vetedijshem. Po ashtu, shohim ēfare i ka dhene Ibrahimovic Milanit dhe cfare mund ti jape akoma? Me Ibrahimovic kemi fituar vetem nje kampionat dhe ate jo per merite vetem te atij, por per merite edhe te Pato-s. Cfare mund te na jape akoma Ibrahimovic? Mund te na jape dhe kete sezon qe vjen apo maksimumi dhe 1 pas ketij. Sulmuesve pas moshes 32 vjeē u bie rendimenti me 50%. Dhe ajo qe them une, nuk eshte qe te shitet Ibra per Paton, por Ibra per Thiago Silven. Pra, nese do te vendosej te shitej njeri, atehere une zgjedh te shitet Ibra. Sezonin qe shkoi megjithese shenoi 28 gola, nuk vlejten gje. Ne ndeshjet me Fiorentinen dhe Bolognia, kur ai duhej te shenonte minimumi 1 gol me shume se kundershtari, te cilet per hir te se vertetes duhet t'i mundte i vetem Ibrahimovic me kulatitetin qe ka, nuk beri asnje gje. Beri nje vrime ne uje. Nuk e justifikoj aspak me nje gol qe beri me Bolognia dhe qe iu mohua. Ai ne keto dy ndeshje duhet te shenonte minimumi nga 2 gola per ndeshje.

Shpresoj qe te kem qene i qarte. Dhe nese do me kerkohej nje emer qe zevendeson Ibren, ai do ishte Radamel Falcao i pari ose Llorente i Bilbaos i dyti. Secili nga keto dy sulmues garanton minimalisht 20 gola ne kampinat.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    PS: Vjosa, si nuk i urove suksese ekipit te te rinjve mer. Kane shenuar 2 lojtare qe kete vit mund te jene pjese e ekipit te pare.

T'kan shoku fare Braziliant, t'kan bo me fol me vete. Por te dish dicka, qe nese do kete ndonje argjentinas si psh Tevez, Aguero, Banega, do isha mjaft i lumtur. Mbi te gjitha jam hidheruar mjaft kur u prish para kontrata me Erik Lamelen. Pra, perpos rivalitetit si kombetare, megjithese jam Brazilian, argjentinasit i shoh si Rivale vetem ne perballjet direkte, Kupen e Botes si dhe Kupen e Amerikes. Ndersa per lojtaret Argjentinas do gezohem gjithmone kur te vijne te Milani, ashtu sic u gezova per Crespon.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Ne France thojn qe PSG ka ber ofert per 40 mil per Ibren. Ne rast se eshte e vertet, un e liroja menjehere, megjithese ne rast te pare do liroja Paton. Vetem T. Silven mos ta prekin, ai eshte i pazevendesueshem. Ibra eshte 30 vjec, dhe nuk do ishte nje humbje e madhe.
    Me ato leke qe mund te shitet Ibra, mer Tevez per 25 mil dhe nje mesfushore te sakte.

Per Paton thojn qe tashti eshte zgjidhur cdo gje per problemin e muskujve, por te shohim, se keshtu kan then cdo here.
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Ibra s'ikėn jo,
    Ja kam frikėn atij qerosit pėr Thiago Silvėn sepse flitet pėr 1 takim tė fshehtė me Rosell.
    Pato deklaroi qė ėshtė mė mirė dhe shpjegoi qė i kan balancu muskujt diēka e tillė.

Ndėrkohė perlat e TuttoSport. LoL
    Komenti atij Vicenzo

Van Persie ka deklaru nqs ikėn nga Arsenal, ikėn vetėm pėr Real ose Barēa.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    PS: Vjosa, si nuk i urove suksese ekipit te te rinjve mer. Kane shenuar 2 lojtare qe kete vit mund te jene pjese e ekipit te pare.

T'kan shoku fare Braziliant, t'kan bo me fol me vete. Por te dish dicka, qe nese do kete ndonje argjentinas si psh Tevez, Aguero, Banega, do isha mjaft i lumtur. Mbi te gjitha jam hidheruar mjaft kur u prish para kontrata me Erik Lamelen. Pra, perpos rivalitetit si kombetare, megjithese jam Brazilian, argjentinasit i shoh si Rivale vetem ne perballjet direkte, Kupen e Botes si dhe Kupen e Amerikes. Ndersa per lojtaret Argjentinas do gezohem gjithmone kur te vijne te Milani, ashtu sic u gezova per Crespon.
    Nuk me intereson fare nese do vije ndonje argjentinas apo jo.Por kur ka njerez qe nuk duan Ibren ne skuader kjo me habit.Shikoj ketu Jorente edhe Falkao keta te dy nuk krahasohen as te maja e gishtave te Ibres.Qe ta kuptosh ti Falkao me Jorenten e di si jane?Tamam si Hudelar me Borriellon lojtare qe nuk lozin dote te skuadra te medha por kaq kupton ti edhe flet.Ibra eshte sulmusi me i mire ne bote se Messi me Ronaldon nuk jane sulmusa kuptove ti?Cender For ky eshte sulmusi.Sa per kombetaren e Brazilit lozte me te rinjte por per lojtaret qe the ti qe shkelqejne me Brazilin loznin edhe ca bene?Nje vrime ne uje.Maldinin te kishim ne skuader edhe Nesten kur ishin te rinj.Juve do pretendonit te shiste milani Nesten ose Maldinin qe te qendronte Thiogo Silva.Edhe pse ?Se eshte Braziljan.

Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar mė parė nga niku-nyc Lexo Postimin
    Ne France thojn qe PSG ka ber ofert per 40 mil per Ibren. Ne rast se eshte e vertet, un e liroja menjehere, megjithese ne rast te pare do liroja Paton. Vetem T. Silven mos ta prekin, ai eshte i pazevendesueshem. Ibra eshte 30 vjec, dhe nuk do ishte nje humbje e madhe.
    Me ato leke qe mund te shitet Ibra, mer Tevez per 25 mil dhe nje mesfushore te sakte.

Per Paton thojn qe tashti eshte zgjidhur cdo gje per problemin e muskujve, por te shohim, se keshtu kan then cdo here.
    Ore jeni ne mendje?Nuk ka lojtare ta zvendesoje Ibren merreni vesh.Sic nuk ka Mbrojtes te Zvendesoje Silven ashtu nuk ka sulmus.Jane ca lojtare qe nuk zvendesohen lehte.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    Nuk me intereson fare nese do vije ndonje argjentinas apo jo.Por kur ka njerez qe nuk duan Ibren ne skuader kjo me habit.Shikoj ketu Jorente edhe Falkao keta te dy nuk krahasohen as te maja e gishtave te Ibres.Qe ta kuptosh ti Falkao me Jorenten e di si jane?Tamam si Hudelar me Borriellon lojtare qe nuk lozin dote te skuadra te medha por kaq kupton ti edhe flet.Ibra eshte sulmusi me i mire ne bote se Messi me Ronaldon nuk jane sulmusa kuptove ti?Cender For ky eshte sulmusi.Sa per kombetaren e Brazilit lozte me te rinjte por per lojtaret qe the ti qe shkelqejne me Brazilin loznin edhe ca bene?Nje vrime ne uje.Maldinin te kishim ne skuader edhe Nesten kur ishin te rinj.Juve do pretendonit te shiste milani Nesten ose Maldinin qe te qendronte Thiogo Silva.Edhe pse ?Se eshte Braziljan.
    Ore s'po me kupton prape. Une po te them qe mes Ibres dhe Silves na ben me shume pune Th. Silva. Pse? Sepse Eshte me i ri e para punes, eshte mbrojtesi me i mire ne bote dhe mbrojtesi luan me shume vite se sulmuesi ne nivele te larta. Ibra nuk mund ta mbaje peshen e sulmit te Milanit dhe per shume kohe. Vajti 31 vjeē, i mbush me 3 Tetor. Ndersa Th. Silva mbush 28 vjeē ne Shtator. Milani duhet te filloje te mendoje se me cilin nga sulmuesit ne qarkullim mund te zevendesohet Ibra, pasi ai ka thene qe nuk do te luaje deri ne moshe shume te madhe dhe shpesh here ka shfaqur pasiguri per t'i shkuar deri ne fund kontrates. Gjithashtu e theksoj edhe njehere. Ai ne momentet me te veshtira nuk i eshte gjendur ekipit. Si sezonin kur fituam kampionatin, me budalliqet e me grushtet ndaj lojtareve, ashtu dhe kete sezon kur ne ndeshjet decizive nuk u duk kerkund.

Sa per krahasimin me Maldinin, ai eshte Ikona e Milanit qe mbajme ne, dhe jo Th. Silva, por askush tjeter nuk e zevendeson kapitenin legjendar.

Ajo qe une po them dhe ti nuk kupton eshte se:

Me shume mundesi, Milanit do t'i duhet te shese njerin nga Thiago Silva ose Ibrahimovic. Dhe nese duhet patjeter te shitet njeri une jam qe te shitet Ibrahimovic. Pasi eshte me e lehte te zevendesosh Ibrahimovic se sa te zevendesosh Thiago Silva. Milani ka shume sulmues dhe i mungojne mbrojtesit. Atehere, kur na mungojne mbrojtesit, perse duhet te privohemi nga mbrojtesi me i mire ne bote?

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    WTF!!! Po sfidojnė Tuttoleshin kto apo ēa O.o

Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Faqja 39 prej 51 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •