pershendetje antar te nderuar te FSH-s kerkoj prej jush nje ndihm si muj t'ja ndrroj emrin Wifi-s ne shpin time edhe passowrdin ju lutem me kthehni njer pergjigje urgjent e kam flm per mirkuptim
pershendetje antar te nderuar te FSH-s kerkoj prej jush nje ndihm si muj t'ja ndrroj emrin Wifi-s ne shpin time edhe passowrdin ju lutem me kthehni njer pergjigje urgjent e kam flm per mirkuptim
Offlie! BerAtiSoft n'Ēdo Forum per Disa KoH...
Duhesh te hysh ne Cpanel te kompanise nvaret cfar kompanie ke ketu ne Maqedoni jan disa kompani ku me e njohura eshte ADSL qe per te kycur ne cpanel duhesh te klikosh tek kjo ip 182.168.1.1,pastaj duhet pseudonimi dhe fjalekalimi per te kycur ne te.
Faliminderit per mirkuptim/
"Vertetė,ti (o Muhammed) je nė njė shkallė tė lartė morali!'' (Kalem: 4)
bashmir vlla All-llahu te shperbleft po me ADSL e kam edhe un ketu ne Ks prej Post Telekomit te Kosoves PTK-s
Offlie! BerAtiSoft n'Ēdo Forum per Disa KoH...
Faliminderit njeashtu edhe ty te shperbleft inshallah,e pra shiko pyt ne telefon ato te kompanis si eshte IP per te kycur ne panel te Wifi-s e te tregojn ndoshta edhe me saktesisht se qysh duhet me vepru aty mbrenda se tash ka dallim nga ketu i Maqedonis e ai i Kosoves...Kalo mir
"Vertetė,ti (o Muhammed) je nė njė shkallė tė lartė morali!'' (Kalem: 4)
Krijoni Kontakt