fatlum-as une se pata me ndonje qellim tjeter,vetem doja te tregoj se edhe une jam bayern me zemer,se anti real dijhet
goldi-sjan cifra ato,kur ta kapesh mbi 5mi ateher ke fitu![]()
ej skam besu se kjo loje do perfundoj 2:1 dmth rezultati i pjeses pare ngeli edhe per 75min tjera! live weten ika djeg njerzit!
Jetë e rëndë.......!!!
Ja pse duhet shqiptaret te simpatizojne FC Bayern München-in :
Ne kohen e luftes te Kosoves , menagjeri i FC Bayern München dha 100.000 DM ndihme ..Genau wie Hoeneß selbst. 1999 spendete er 100.000 Mark aus seinem Privatvermögen für die Kosovo-Hilfe.http://www.br.de/themen/sport/inhalt...oeness114.html
Eh sa e Dhimbshme , Deshtoj i quajturi '' Special One (Shkatrruesi i futbollit ) , Deshtoj i Vetquajturi '' Lojtari me i mir ne Bote '' (Homoseksuali), Por Fitoj aj Qe e Meritoj '' Shpirti Gjerman i Futbollit '' (urime Champions League per kit Sezon Bayern Munich ) ♥
Ndryshuar për herë të fundit nga roni_s : 25-04-2012 më 21:07
Nje faleminderit te madhe Barces qe nje nga kater fanellat me te renda ne europe e ka bere rrecke edhe ka te drejte tani cdo skuader ta skualifikoje pa le Bayerni.Nuk i lejohet Realit te lozi ashtu ne nje gjysem finale.Por pak shpirt nuk kishin ata OREEE??Le Ronaldon ,ai dihet qe nuk loz ne ndeshjet e medha.Po Di Maria,Ozil,Benzema,Alonso.Kaka?Ku ishte Specialone??Se kuptoj ?.Me nje skuader e cila punon si nje ore zvicerjane qendroi ta skualifikonte Bayerni.Une Bayern doja te kalonte por te them te drejten nuk e prisja.Nje bravo te madhe Bavarezeve.
Si ishte ai muhabeti i Relaxit....lol
Ngushellime vec The.Real,ai eshte tamam nga te gjithe keta.
Admirali nuk po duket akoma se po pregatit faktet : @pp
Real -------- Bayern
9 Attempts on target 9
6 Attempts off target 7
Oooppss,,as fakte nuk paska...
http://www.uefa.com/uefachampionslea...ics/index.html
Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 26-04-2012 më 04:46
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt