Close

Rezultati i Sondazhit: Cila skuadër kualifikohet për në Finalen e Ligës së Kampionëve?

Votues
56. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Bayern

37 66.07%
  • Real Madrid

19 33.93%
Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 207
    Flm cuna per faqet qe sollet.

E pash pothuajse te gjith pjesen e dyte,por pervecse golit qe beri reali,pash

nje ndeshje qe luhej me nje porte te vetme.Turp per realin qe eshte kthyer ne nje ekip

super hileqar.2 penallti te sigurta nuk u dhan ne favor te Bajernit.

Morunjo plera me shok do festojn sonte qe u rrafen me rezultatin 2-1,por smbaron me kaq.

Bavarezet do tregojn ne bernabeo qe meritojne finalen dhe do fitojne serish.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    sonte me ka knaqur bayerni ....

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    got war das ein spiel.

Goldi mos u fry shum

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    ANGEL ,

Ti je paske futur kot , ku ke pare qe te shkosh midis Allianz Arenas dhe te luash nje gjysme-finale me loje te hapur , sa i perket penalltive asnjera nuk ka qenë 100 % , Marcelo e ka merituar te kuq edhe Mourihno gjithashtu se me ato zevedesime leshi beri namin , nuk fut Sahin po Granero , nxjerr Ozil e fut Marcelo , ne vend qe te kerkoj golin e 2 ata shkojne me 6 mbrojtes marrin edhe 1 gol.

Shum veshtire do te jetë ne Bernabeu e sidmos nese luan ky formacion

PS: Urime bavarezve fitorja
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

The Real

Kte pra po them dhe une,nuk percaktova gje qe te vish ne Allianz Arena e te luash futboll te hapur.

UNE po them ate cka pash,dhe besoj dhe jam i bindur qe po them te vertetten.

Ndeshja u luajt me nje porte te vetme,dhe reali seshte nga ato ekipe qe luan me 11 mbrojtes.

Mouleshi sdika gje tjeter pervecse te mbrohet e te bej futboll te piset,po mesa duket si eci sot.

Penallti ishin te dyja 100%,pranoje kte dhe shikoji vet ne perseritje.Ky Bajern qe pam sot

e merito plotesisht finalen.NUk shkohet ne finale mo lojtar hileqar si marcelo,alonso dhe pepe.

Bajern tregoi se kush eshte futbolli i vertete i paster dhe spektakolar.Ndeshja e kthimit do tregoj mbi te gjitha ghithcka.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ka kohe qe skam pa nje loje kaq te bukur (perjashtu Barcelonen lol) .

Me merite ka fitu sonte Bayern , shume me lart se Reali ka qen .

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Aman mor Zot me jep pak saber se mbarova
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

i/e regjistruar Maska e Olssi
    Anëtarësuar
    20-03-2012
    Postime
    13
    Reali beri lojen me te dobet te gjithe sezonit sonte

e meritoi humbjen

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Ku jen mbete expertat e forumitshqiptar....si u nda drejtsia sonte... une nje gje zbulova....jo barca po edhe reali na qenka i perfshire ne UEFA.. hahhaha ....

Ndeshja vërtetë ishte e disbalancuar,kishte avantazh të dukshëm Bayern në lojë,shumë më fleksibël dhe kërkues,po kjo fjali sikur nuk hyn shumë duke parë filmat alla Busuquets që Ribery bëri në fushë:

Bajern tregoi se kush eshte futbolli i vertete i paster dhe spektakolar.
    Përsa i përket ndeshjes.Siç e thash,nqs Mourinho luan me Di Maria,atëhere Bayern e ka të prerë biletën.Po e shikonim ndeshjen një tufë shokësh dhe kishte topin Di Maria,dhe i kam thënë tekstualisht: Shiko kur të driblojë një e të gjuajë portën (ashtu bëri vërtetë).Pastaj u thash nqs D.Maria nuk humbet 5 raste me gjuajtje idiote në portë nuk fillon të pasojë te shokët e ekipit.Vura re diçka fare të veçantë sot...duelet Ronaldo vs Boateng/Lahm (ku secili prej këtyre e bëri dardhë fare Kristinën) dhe duelet Robben vs Coentrao/Ramos(ku ky i fundit i bëri të vjellin secilin prej këtyre).Nuk mbahej Robben në krah sot,po ai lojtari i mbaruar Gomez nuk futi asnjë nga ato raste që pati(mirë që bëri golin e dytë). Përsa i përket penalltive për mendimin tim penalltia e dytë EDHE JEPEJ,ndërsa për të parën duhen vënë re shumë kënde që të nxirret konkluzion ishte apo jo.Marcelo donte të kuq,edhe Ramos po ashtu.E kanë bërë të radhës këta të Realit atë stil ndërhyrje,njëherë Ramos ndaj Messi,tani Marcelo ndaj Muller,herën tjetër do jetë Arbeloa ndaj Soldados lol.
    Bayern mer barazim pa gola në Bernabeu për mendimin tim ose humb 1-0.

Edhe një pyetje kam unë...: Si ka mundësi që në ndeshje të mëdha Kristina futet në ujë dhe zvogëlohet ?

Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 17-04-2012 më 17:56
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •