shyqyr qe sdo i kemi magjypt e spanjes ne finale ket vit se na e paten nevert kto dy ekipe.
shyqyr qe sdo i kemi magjypt e spanjes ne finale ket vit se na e paten nevert kto dy ekipe.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
"Trany"t u diskualifikuan..
P.S.Per ata qe se dijne qka eshte trany le ta perdorin guglennnnnnnnnnn......lol
Alaba,nje 19 vjeqar i shkerdhen Madridin mu ne Bernabeu,plus debili,psikopati Mourinjo nuk i jap doren askujt dhe ik si nje hiene e mundur nga LUANET.
Ne fakt dora e tij si duhet askujt,e me pak luaneve te Bajernit qe e shqyen si nje zhele.
Edhe pse e di që humbi Reali, unë votën prapë ia dhashë Realit se e meritonte.
Kështu e ka fati! Bajerni ishte me shumë fat!
Se unë nuk jam edhe kush e di cfarë simpatizuesi, për mua shpesh mjafton të di rezultatin në fund të lojës, ama sonte e shikova lojën! Më erdhi plasje dhe mbi të gjitha ( mbase nuk i di rregullat), si erdhi puna edhe ishte rezultati 2:1 edhe erdhi puna me penalti!!!!
Është prishur edhe futbolli.
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 25-04-2012 më 19:28
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Life's too short to remove USB safely.
E vertete kjo qe thua,bile kur te humb ekipi qe simpatizon te duket qe tere bota te ka faj.
500 milion euro normal qe e prishin futbollin,mirepo ja qe del nje 19 vjeqar si Alaba dhe juve ju risjell ne toke nga bota e enderrave.
p.s.do i rritet paksa leshi i kembeve Kristines keto dite......duke e pritur finalen e CHL.........![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga fattlumi : 25-04-2012 më 19:28
hhaahahha edhe fitoi reali edhe me penallti ahahah sakam qesh,po kur sidi regullat pse thu se bayerni seka meritu,ti ke shiqu fudboll apo...?
Jetë e rëndë.......!!!
Krijoni Kontakt