Close

Rezultati i Sondazhit: Cila skuadër kualifikohet për në Finalen e Ligës së Kampionëve?

Votues
55. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Chelsea

24 43.64%
  • Barcelona

31 56.36%
Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 187
    2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    mua me pelqeu celsi, mu kujtua interi qe e beri guardiolen me dhimbje koke.....

urime celsit dhe barcelona ka frike te bej gola se i ul prestigjin mesit.....

mesi po nuk shenoj vet barca nuk ka korajo te fitoje ndonje ndeshje pa te....

hahahhahahahahahha sa kam qesh kur u shqye vete mesi ne mes te fushes hahahahahhaha dhe kamerat qe mezi prisnin te gjenin ndonje kontakt me futbollistet e celsit por sja dolen dot dhe la nam si qyquram ne mes fushes hahahhahahah

super i MADH
    vari leshte

Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin
    BlooD , Chelsea nuk e ka ate magjinë e 3-4 viteve me pare , lojtaret jane te ri ne ekip e per disa hera parë qe luajne ne gjysme finale si Cahill , Meirles , Mata , etc etc , kete sezon kane qenë shum dobet dhe eshte interesant qe per 11 ndeshje kane arritur 9 fitore me Di Matteon , nese Chelsea deshiron te kualifikohet duhet te shenoj nje gol ndryshe eliminohen.

Thekthi qenka nxehur keq , e i ngrati e perjetoi rende nuk ka pasur penallti tek rasti i Iniestes po te ishte edhe Iniesta do te protestonte

Ceshtja mbetet e hapur
    Ai Meireles do qëruar nga futbolli bashkë me Pepe,Coentrao,Arbeloa,Ramos ! Janë një dorë e mirë kasapësh këta. Po fare fare Pepe me atë njëherë,janë farë e poshtër.Nuk la lojtar pa i bërë faull,dhe Messit i ndërhyri njëherë nga mbrapa në mes të fushës po nuk ra ai se do merrte të verdhin e dytë ky pisi.
    Penallti nuk kishte,ishte kot ai rast.Chelsea mbrëmë bëri lojë bastarde,unë vetëm këtu po lexoj nga këta ekspertët që kanë thonë se u pëlqen më shumë ajo farë loje difensive alla "bjeri lart sa të mblidhen shokët" sesa të godasësh portën mbi 15 herë,duke pasur të paktën 3 raste të pastra.Se kur janë bërë adhurues të futbollit difensiv debil këta,nuk e di.
    Nejse,është dhe një ndeshje.

Citim Postuar më parë nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Blood.

Trajneri aktual i Chelsea eshte ITALIAN figure : ) dhe loja qe beri mbreme ishte tipike italiane,pra mbrojtje te forte,topa te gjate dhe kundersulm nga ku erdhi edhe goli i avantazhit.Nuk ka te beje fare ketu hija e mourinjos.

Futboll i shemtuar ?

Pse ca prite ti te beje Chelsea ? Ndonje spektakel ? E thashe dhe nje postim me lart qe aq takat ka ai ekip dhe iu lumte qe e mbajten der ne fund sepse jo c'do ekip do e perballonte.

Nqs Chelsea beri loje mbrojtese apo yxhym andej e ketej sic e ke nxjere ne foto,edhe Barcelona te merziste tu bo perrc perrc me topin kot me kot qe ne fund nuk i dha asnje rezultat vetem statistika ; )
    Pikërisht pra,këtë thash unë,lojë stil moulesh,catenaccio.Ja edhe ti siç thash më sipër,të duket më interesante ajo lojë e Chelsea(SI SPORTDASHËS) sesa loja ofensive e Barçës ? Nqs po,atëhere ju qofshi lol se mua më duket non sense kjo.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Ca tipa ketu kritikuan Milnin se lozi ne mbrojtje.Po ne krahasim me Chelsean Milani ka lozur jo ne sulm por me 7 sulmues.Nuk e kuptoj ku eshte bukuria mor vlla ne gjysem finalen e Chl lozte Chelsea si macja me Miun turp.Hajde de, te ishte ndonje skuader di une Belge ,Greke,Suedeze.Po je skuader angleze me lojtare qe kushtojne Miljona edhe loz ashtu.Ik loz si Milani po ne u skualifikove do skualifikohesh me koken larte jo duke degjeneruar futbollin.Do jete mekat i madh te kaloje Chelsea.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Vjosa-Milani eshte
    Milan

mos me krahaso milanin me nje skuader maxhupesh qe kan filluar dje te luajn fudboll!

Milan Real Barca Bayern Juve MAnchester Liverpooll keta jan skuadra qe kan lozur dhe lozin,e kta klyshat si chelsea,inter,valensia,roma,dortmund,schalke kto mos mi mer per skuadra pash zotin,keta jan pordha asgje tjeter!
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    mua me pelqeu celsi, mu kujtua interi qe e beri guardiolen me dhimbje koke.....

urime celsit dhe barcelona ka frike te bej gola se i ul prestigjin mesit.....

mesi po nuk shenoj vet barca nuk ka korajo te fitoje ndonje ndeshje pa te....

hahahhahahahahahha sa kam qesh kur u shqye vete mesi ne mes te fushes hahahahahhaha dhe kamerat qe mezi prisnin te gjenin ndonje kontakt me futbollistet e celsit por sja dolen dot dhe la nam si qyquram ne mes fushes hahahhahahah

super i MADH
    Lionel MESSI eshte Shen Messia dhe askush nuk ka te drejte ta kritikoj. Eshte njeri dhe ai, mund te rrezohet, mund te lendohet, mund te rreshqas ne fushen e lagur nga shiu qe binte dhe ju meqe s'keni per ku kapeni, ju lidheni per nje rrezim te tije...sa here rrezohet nga lojtaret kundershtare dhe kurre ama kurre nuk mund ta shihni te ankohet...sikur bejne shumica e VIP-ve te futbollit...
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Barca dert e ka me loze me naj ekip, se tan pastaj kthehen kundra tyre.

Interistat, Milanistat, Realit(nuk bisedohet), po edhe te tjeret se kane humbur nga Barca tash rrine e qahen tere kohen, plus presen naj leshim nga Barca dhe cohen ne kembe thote njeri se ka fituar klubi i tyre.

pffffff
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar më parë nga no_name
    (pervec atij golit qor).
    no name,te thuash qe ishte gol qorr ai i Chelsea ? Po me zhgenjen

Nuk po te citoj gje tjeter sepse prape do meremi me statistika qe nuk sollen fitoren ate mbremje

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM
    të duket më interesante ajo lojë e Chelsea(SI SPORTDASHËS) sesa loja ofensive e Barçës ? Nqs po,atëhere ju qofshi lol se mua më duket non sense kjo.
    Ke te drejte qe ne duelin e asaj ndeshje une isha sportdashes por nuk ke te drejte kur thua qe une pelqeva lojen e Chelsea dhe qe ta kuptosh po ta shkruaj prape.

AQ SA NUK ME PELQEU LOJA E CHELSEA NE MBROJTJE,AQ ME MERZITI LOJA E BARQES DUKE QARKULLU TOPIN NE GJYSEM FUSHEN E SAJE PA ARRITUR ASNJE REZULTAT NE FUND

OQEJ ?

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Kush vë bast me mua se në Camp Nou dhe Bernabeu do të ketë tërmet 4 ballësh si për Chelsea edhe për Bayernin?

Sui generis

Citim Postuar më parë nga AlbaneZ Lexo Postimin
    no name,te thuash qe ishte gol qorr ai i Chelsea ? Po me zhgenjen

Nuk po te citoj gje tjeter sepse prape do meremi me statistika qe nuk sollen fitoren ate mbremje

Ke te drejte qe ne duelin e asaj ndeshje une isha sportdashes por nuk ke te drejte kur thua qe une pelqeva lojen e Chelsea dhe qe ta kuptosh po ta shkruaj prape.

AQ SA NUK ME PELQEU LOJA E CHELSEA NE MBROJTJE,AQ ME MERZITI LOJA E BARQES DUKE QARKULLU TOPIN NE GJYSEM FUSHEN E SAJE PA ARRITUR ASNJE REZULTAT NE FUND

OQEJ ?
    Po Barça bëri lojë të hapur ofensive në kërkim të golit...ndërsa Chelsea u mbyll komplet mbrapa.Përrc Përrci i Barçës në mes të fushësh ishte i kushtëzuar nga autobuzi i parkuar,këtë po të them unë.Shkaku që Barça bëri lojë jo të kënaqshme ishte loja bastarde që zgjodhën trajneri dhe lojtarët e Chelsea të luanin.Kështu do ta shtroja unë.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Po Barça bëri lojë të hapur ofensive në kërkim të golit...ndërsa Chelsea u mbyll komplet mbrapa.Përrc Përrci i Barçës në mes të fushësh ishte i kushtëzuar nga autobuzi i parkuar,këtë po të them unë.Shkaku që Barça bëri lojë jo të kënaqshme ishte loja bastarde që zgjodhën trajneri dhe lojtarët e Chelsea të luanin.Kështu do ta shtroja unë.
    Ore , nje gje skuptoj une,pse meresh me lojen e Chelsit????

Chelsi beri ate loje dhe fitoi ndeshjen.

Mbylle mer gojen bla bla bla kot fare,jo Chelsi beri at loje jo Barcha pati shum raste.

Thuaj ishallah fiton Barcha ndeshjen e kthimit me 2 gola diference e te kaloj ne finale.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •