Barcelona kalon me tutje dhe nje finale: Bajern - Barcelona do te ishte e desherueshme per mua...ngase Barcelona-Real e kemi shume afer ne kampionatin Spanjol.
Barcelona kalon me tutje dhe nje finale: Bajern - Barcelona do te ishte e desherueshme per mua...ngase Barcelona-Real e kemi shume afer ne kampionatin Spanjol.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Chelsea ka pasur probleme të mëdha me skuadra si Napoli dhe Benfica, çfarë duhet të presim nga Chelsea ndaj Barcelonës? Me një fjalë shumë pak, shancet i ka shumë të vogla për tu kualifikuar.
Mendoj që kalon Barcelona në finale.
Sui generis
hahahaha, epo hallkut ta bejne 8 me 2
si te kam njesho?![]()
uroj te kesh kap ndonje alamet femne andej, edhe ndonje skedine lol
Luaje de, shite shtepine dhe gjithe paret vendoja Barcelones, po nuk doli, flej ne kolibe pastaj hahaha :Pper hater te thekthit do e luj dysh ndeshjen ne londer
P.S; Apapaaa, qenka mbledhur tufa e ferave edhe ketu lol, te gjithe deshtaket kunder Barcelones.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 07-04-2012 më 00:06
Besoj qe kalon Barcelona sepse nuk ka asnje ndryshim nga ndeshjet me shume polemika qe luajten midis njera tjetres disa vite me pare dy ekipet ndersa Chelsea eshte larg asaj forme qe kishte atehere,futbollit nuk i dihet por Barcelonen mund ta mundesh vetem me tek ndeshje...
Barca kalon me tej, edhe pse ndehsja e pare mund te perfundone 0-0, ose 1-1
Kthyesja do jete 2-0 ose 3-1 per Barcelonen.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Barcelona kalon por me shum veshtirsi, ekipet fizikisht te forta gjithmon i sjellin probleme Barces.
ps. Se ce kam nji parandjenj Interistat do bejn tifo per Real Madridin por edhe vitin e ardhshem sepse jan te zen me Europa League :P
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Arbitri i ndeshjes Chelsea Barcelona kishte qene akuzuar per Evazion Fiskal.![]()
Nuk e kuptoj si i qellojne gjithmone Barces kto lloj arbitrash![]()
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Ndeshja live ne kte faqe..
http://www.sportlemon.tv/v-2/18/174/v-397562.html
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Chelsea mir e kryti punen sot.Me afer se Barca eshte finales.
chelsea sonte mire ka luajtur me nje rezultat minimal ....te shofim ne barcelon te them qe e ka te veshtire si sonte te i perballoje sulmeve te barcelones.....
Krijoni Kontakt