Close

Rezultati i Sondazhit: Cila skuadër kualifikohet për në Finalen e Ligës së Kampionëve?

Votues
55. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Chelsea

24 43.64%
  • Barcelona

31 56.36%
Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 187
    Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar më parë nga roni_s Lexo Postimin
    sulmin se beri dot as ne londer chelsea, i mjaftun 9 mbrojtsa .... loja qe une pashe dje ishte e ngjashme me ate kur lunin dikure barinjet me nje porte, por ja fati deshti te jet kshu..... nuk ki arsyje mu krenaru me lojen e chelsit me gjithe respektin qe kam per londinezet....nese e urren barcen eshte momenti me i mire per ty te tregoshe mentalitetin shqiptare
    A e di c'eshte fati?Fati eshte moment,kur pergatitja takon rastin !

More,shum kush e tha me pare,cka pritej te bente Chelsea?Te fluturonte dhe te fitonte 5 me 0 dhe atehere do e pranonit?

Shkurt e shqip,Chelsea funksionoi thuajse ne cdo repart.Mbrojtja ishte shum mir,sulmi ishte efikas 100%,nuk me intereson sa raste paten.

Cfare doje te thoje me mentalitetin shqiptar?Me shpjego pak.S'ka ketu asnje antipati,ndaj kundeshtarit te chelseat.Shkruaj ketu ashtu sic tha dikush me pare per hir te drejtesis,drejtesi kjo qe u mohua me 2009,drejtesi qe kurdohere do vinte ne vend.Peace

p.s.me vjen keq per Chelsea-n qe ashtu gjysmak shkon ne finale,gjasat me gjith mend them se i ka me shum ekipi kundershtar,ndonese fillimisht te shofim cdo ndodh ne ndeshjen e sotme.

bye
    Ndryshuar për herë të fundit nga Edmond.S : 25-04-2012 më 07:09

Marseli ! Maska e CeLi
    Anëtarësuar
    08-11-2005
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    272
    Tifozi me i cmendur i chelsea sdo i shkonte ne mendje me kete ekip qe mund te mari champions ..
    Une e kam thene qe ne 16-ce , chelsea ngre champions , kush me degjoi qeshte , ende nuk e ka mare , do e shohim ....
    Urime chelsea per kualifikimin ne finale .
    Sa per barcelona .. eshte nje ekip si dikur parma , lazio ,liverpool ..
    Sa per messin , eshte turp te krahasohet me pele, maradona apo akoma dhe me Zidane apo ronaldo ( brazilianin ) te cilet e hodhen ekipin ne kurriz dhe ngriten cupa bote etj plot .
    Messi eshte nje femi i talentuar ende , dhe ka qelluar 1 penalli me shume ankth duke ditur qe ne 7 ndeshje perball chelsea nuk ka shenuar asnjeher , shume ralle qellon larte messi , i qellon sheshtas penalltite dhe dje nga ankthi e qelloi larte !
    Kaq !
    Rossoneri !

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar më parë nga CeLi Lexo Postimin
    Tifozi me i cmendur i chelsea sdo i shkonte ne mendje me kete ekip qe mund te mari champions ..
    Une e kam thene qe ne 16-ce , chelsea ngre champions , kush me degjoi qeshte , ende nuk e ka mare , do e shohim ....
    Urime chelsea per kualifikimin ne finale .
    Sa per barcelona .. eshte nje ekip si dikur parma , lazio ,liverpool ..
    Sa per messin , eshte turp te krahasohet me pele, maradona apo akoma dhe me Zidane apo ronaldo ( brazilianin ) te cilet e hodhen ekipin ne kurriz dhe ngriten cupa bote etj plot .
    Messi eshte nje femi i talentuar ende , dhe ka qelluar 1 penalli me shume ankth duke ditur qe ne 7 ndeshje perball chelsea nuk ka shenuar asnjeher , shume ralle qellon larte messi , i qellon sheshtas penalltite dhe dje nga ankthi e qelloi larte !
    Kaq !

hhahahahahha tri vjet beri sex barca... nje jav pati nje ramje cfar experti je mi lol..... ti duhet te jesh nje roje vreshte...:P lazio hahahah

Marseli ! Maska e CeLi
    Anëtarësuar
    08-11-2005
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    272
    Roni ,nese une jam roje vreshtash , ti je bari pulash. Pikerisht dhe te them qe barcelona mund te kete ekipin me te mire tani per tani por eshte thjesht nje ekip 5 vjecar dhe po ta krahasoj me parmen e malezanit , napolin e maradones , apo lazio e manchini dhe veron ne ate kohe

Rritu dhe pak e pastaj ajde fol me xhaxhin o roni djali !
    Rossoneri !

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734

Fc Uefalona

hhahahahahha tri vjet beri sex barca... nje jav pati nje ramje cfar experti je mi lol..... ti duhet te jesh nje roje vreshte...:P lazio hahahah
    2009 Referee helps Barselona, Barcelona wins, 2012 Referee helps Barselona, CHELSEA OWNES !!!!

Ka dolen bre ato 3 vjet t'k* ?Me 2009 po dihet qysh e moret,2010 as nuk jeni avyt me kqyr.2011 ka qene pak me pak uefaless,dicka me shum e merituar.

Disgraceful

Marseli ! Maska e CeLi
    Anëtarësuar
    08-11-2005
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    272
    Roni me ty kulmi eshte qe qesh madje ( ahaahahah lazio ) e te pyes une tani ..
    E ke idene kush jane keta lojtar : Inzaghi , Mancini , Veron ,Almeyda,Nedved,Mihajlovic,Nesta ????
    Pergjigju e pastaj fol dhe per lepurat e barcelones , robotet e barcelones si messi qe po zhvillohet 13cm brenda vitit nga shiringat qe i bejne !
    Rossoneri !

Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar më parë nga Edmond.S Lexo Postimin
    2009 Referee helps Barselona, Barcelona wins, 2012 Referee helps Barselona, CHELSEA OWNES !!!!

Ka dolen bre ato 3 vjet t'k* ?Me 2009 po dihet qysh e moret,2010 as nuk jeni avyt me kqyr.2011 ka qene pak me pak uefaless,dicka me shum e merituar.

Disgraceful

http://www.youtube.com/watch?v=hrLtFrQ6RZI

DIÇKA PËR BARCELONEN, HA?

Gjithcka qe perfshihet prej vitit 2008 merkullia e 8 botes win chmpions lig liga bbv etj deri 2012 record klub ku shkenctart jan duke ber hulumtime ne ket ekip ...... Gjigand...

Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    E ke idene kush jane keta lojtar : Inzaghi , Mancini , Veron ,Almeyda,Nedved,Mihajlovic,Nesta ????
    Pergjigju e pastaj fol dhe per lepurat e barcelones , robotet e barcelones si messi qe po zhvillohet 13cm brenda vitit nga shiringat qe i bejne !
    ...fadil vokrrin e harrove celi... kam pas fatin te rritme nga nje familje ku TV ishte i pranishme prej vitit 1979 kshuqe nuk e kam pas problem ti njofti keta...e me kte kriminel mihajlovic ike per lesh me i mire ka qene mijatovic :P kiss kiss bang bang
    Ndryshuar për herë të fundit nga roni_s : 25-04-2012 më 08:43

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    pse i thu plesht mesit ti ?

Marseli ! Maska e CeLi
    Anëtarësuar
    08-11-2005
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    272
    ...fadil vokrrin e harrove celi... kam pas fatin te rritme nga nje familje ku TV ishte i pranishme prej vitit 1979 kshuqe nuk e kam pas problem ti njofti keta...e me kte kriminel mihajlovic ike per lesh me i mire ka qene mijatovic :P kiss kiss bang bang
    Ehe , e mora vesh . Ti qenke tifoz i barces jo i futbollit .
    Kshu qe po ta kthej dhe une sic e meriton ..
    Panxharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrr panxharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr krrisni prapanicen tani next year !
    Rossoneri !

Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •