Close

Rezultati i Sondazhit: Cila skuadër kualifikohet për në Finalen e Ligës së Kampionëve?

Votues
55. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Chelsea

24 43.64%
  • Barcelona

31 56.36%
Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 187
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    S'e kuptoj se ça ka për t'u përgëzuar me "bravo" Çelsi, kur në të dyja ndeshjet s'ka bërë fare Lojë, por ka qëndruar gjithë kohës në mbrojtje, duke pritur thjesht ndonjë kundërsulm marrë parasysh sesa cop idioti është ai Valdes!

"Bravo" - i thuhet një skudare që bën lojën, që të dhuron emocione në të bërit e lojës së futbollit, që vrapon, që krijon raste, që ushtron presion, që qarkullon topin dhe vë në lëvizje një skuadër të tërë për të dhuruar magjinë dhe emocionet e futbollit. Këtë gjë bëri Barça, si në ndeshjen në Angli, ku pritej që të ishte Çelsi që ta bënte lojën duke marrë parasysh që ishin në fushë të tyre dhe se futbolli anglez është spektakolar - Çelsi luante lojën e murit dhe jo të futbollit, ku të njëjtën gjë bëri edhe sonte.

Harroni që edhe ata lojtarë janë njerëz dhe jo robotë, që kry 3 ditëve kanë dhënë "shpirtin" në lojë si në dy ndeshjet me Çelsin po ashtu edhe me Realin (ku Reali i kishte ruajtur forcat posaçërisht për atë ndeshje), kanë dhuruar emocione futbolli, adrenalinë...kurse këtu ju e keni kollaj nga pc të shkruani: "duken të lodhur..."

Pavarërisht humbjes, Barça ngelet super skuadër, që di të dhurojë emocione, spektakël dhe të luajë futboll gjithë kohës, dhe jo të mbrohet siç bëjnë skuadrat e tjera si nuse fshati të ndrojtura.
    Po nje bravo nuk e meriton fare Celsea, qe me 10 lojtare arriti jo vetem te mos pranonte gol, por edhe te shenonte???? Cfare prisnit ju nga Chelsea, qe te dilnin ne sulm per te shenuar gol? Ne kete faze te Championsit nuk ka rendesi loja e bukur, por rezultati dhe Chelsea gjeti menyren dhe e arriti. Urime Chelsea-t

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    qellsi favoriti jem fitoi......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Sipas rregullave jo vetem Drogba por edhe Lampard per nderhyrjen prapa meritoi karton te kuq....por,gjygjtari ka qene nen impresionet e kartonit te pare te kuq dhe nuk e dha...ne raste tjera do e jipte !
    Keshtu eshte kur gjygjtaret bejne kompromis se cka ka ndodhur me pare,gjate ndeshjes....
    Realisht gjygjtaret duhet ti ndeshkojne keto situata,por rralle prej tyre e bejne kete (kartonin e dyte te kuq).

Sonte ne Tello ishte shenderruar Cuenca ...e pabesueshme pse Guardiola i ve ne zjarr keto te rinj kur shihet se nuk jane te pergatitur psiqikisht per sfida te tilla te renda...ata jane te mire (Tello & Cuenca) por ende jane green...

Guardioles ju lumte...ende nuk kam pare sistem 3-3-4 ,edhe ate ne gjysemfinale!!!!
    Edhe nje lojtar i Barces ne sulm e kapi topin me dore dhe arbitri nuk i dha karton....... Mos donit qe te nxirrte gjysmen e ekipit te Chelseat me te kuq arbitri??? Nuk ka justifikime, me nje lojtar me shume, dhe me penalltine qe morret duhet te kualifikoheshit. I kishte nje borxh Barca Chelseat nga 2009-a, dhe dje ishte dita qe e lau :P
    Ndryshuar për herë të fundit nga floreentin : 25-04-2012 më 03:40

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Skam pare ne jeten time deri tani, nje ekip qe luan kundra nje ekipi me 10 lojtare, ne fushe te vet, ne gjysem finalen e CL , te haje dy gola me vone.

Besoj se duhet te jete hera e pare ne histori.
    Nuk eshte e para ne histori jo se i ka rras Monaco Chelseas dy gola dhe ka qene me 9 lojtare

Mos u merzisni se ndodh edhe keshtu

Chelsea beri nje loje jashte mundesive te veta dhe ne fund u shperblyen me se miri.Ate Terry te isha une trajner nuk e aktivizoj me as ne stervitje jo me ne ndeshje,vete mer karton te kuq pa pike lidhjeje idjoti.

Chelsea e meritoi finalen dhe uroj qe edhe ta fitoje pasi askush nuk e priste qe te shkonte deri ketu por kur luan me zemer do te thote shume.

Bravo.

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Penalltia u fitua me dinakeri,ishte merite e Fabregas.Edhe komentatori Shqiptar e tha,ishte nderhyrje ne kohe vonese ajo e Drogba,normalisht penallti.
    Se ku i pa favorizimet Malesori,nje zot e di.
    O cuni Shakos,po ta thot komentatori Shqiptar qe ishte penallti do te thot se ka te drejte?E pam te gjith menyren se si e mori penalltine..
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    Kualifikohet Chelsea, pastaj ne gjysmefinale do te takohet me milanken, ne kete perballje milanka do arrij te triumfoj, dhe te kualifikohet per ne finalen e madhe. Ndersa atje, ne "Allianz Arena" do ta presin bardhoshkat e Madridit!
    Bravo Thekthi, I Vetmi Postim Që Të Ka Dalë Deri Më Tani, Se Të Tjerat I Ke Të Tipit Tifozi Euforik Që Shef 1 Messi Xavi Iniesta Dhe Oburra Do Bëhem Tifoz Me Barcelonën.

Ndeshja Mrom, Nuk E Di ça Tifozash Futbolli Mund Të Quheni Ju Të Barcelonës. Chelsea Mos Gaboj Lozi Për Më Shumë Se 50 Min Me 10 Lojtarë Dhe Paskeni Dash Të Lozi Hapur Me Ekipin Që Gjasme Mahet Si Më I Forti Në Botë. Ktu I Veni Kapakun Për Të Mos Komentuar Më Mbi Futbollin Me Ju.

Shokë Edhe Shoqe Nuk Shkohet Në Finale Me Penallti E Me Favorizime Nga UEFA, Dolën Haqet E Milanit Dhe Si Për çudi Ja Mori 1 Italian Di Matteo.

Ngushëllime Vetëm Bloodit, Ju Tjerët Fusni Gishtat E Fishkëlleni.

© by [PaRTiZoNi]
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    E di si eshte puna, ne futboll fiton ai qe ben gola, jo ai qe qarkullon topin.
    Pertej tifozlliqeve, pse nuk e meriton çelsi fitoren? Barcelona eshte me e mire, ok, eshte, por kjo nuk do te thote qe nje skuader qe luan kunder saj te meritoje vetem humbje, dhe nese fiton atehere eshte fitore e pamerituar.

Te ishte per pune loje te bukur dhe merita rezultatet duhet te ishin krejt ndryshe kudo qe luhet futboll.

Une jam komplet injorant ne futboll, por nje gje e di, loja ka rregulla, rregulli eshte qe kush ben me shume gola fiton, pak rendesi ka cila eshte strategjia per tia arritur qellimit per sa kohe brenda rregullave.
    Ke folur mir ketu.S'kam c'te shtoj tjeter.

Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    No problem, ne jemi sportiste te vertete, me shume se nje klub futbolli!
    Sikurse fitoret, edhe humbjet i pranojme. Pa justifikime apo quravitje sic bejne te tjeret.

Urime tifozeve te Chelsea, nq se ka ndonje verdalle.

Bardhoshkat, tifozet e milankes, interit dhe man shit, me gjith shpirt e paskan pritur skualifikimin e Barcelones. Sa per gjynaf qe jane lol

P.S; Per qamet, as kete vit nuk e beme sefte qe ta mbrojme titullin, si duket e paska fry ndonje hoxhe i forte. (prandaj na u moren mend sonte lol, e humbem ndeshjen tuj e pas ne dore )
    Dost,duhet me pranu si nje humbes i vertet.Chelsea sot ju tregoj se si tradita shperblehet dhe respektohet.

Me nje karton te kuq qe te bente te vrimoje ekranin,me nje penalti qe as aktoret me te mire nuk do mund ta luanin,me dhe 10 lojtar,qendersulmuesi Cahill u lendua,nuk di cte them tjeter dhe prap Sex at the Nou Camp.

Oo njeri!Ju a vertet vetem Barcelonen dhe vitet e fundit te saj percillni futbollin?Loja e Barcelones te imponon stilin defensiv sepse mbajn topin sikur foshnja cucllen.A duhet sipas juve tash ne kete rast,Drogba,Torres,tan mesfusha me shku me nejt me Valdesin nderkohe qe Barcelona qarkullon pran 4 mbrojtesve?Sorry,futbolli dhe shpirti ekipor i vertet eshte qe tan lujn futboll,tan kan syt kah topi,tan mundohen mos te pranojn gol,tan mundohen te shenojn gol.

Mire,sipas jush si eshte dasht me lujt Chelsea?Ashtu sic thash une?Drogba & Co te qendrojne tek zona e Valdesit derisa Barcelona derdellitet me topin?

Ju vet me stilin tuj kerkoni loje te tille

Zanin mos me ja ni !!!

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Hajde de, i the vetvetes ,nuk e kishe dike prane ?

Shiqo,ky lloj i futbollit qe praktikon Barcelona edhe Zotit ju ka bere monoton ,e lere me te tjereve...
    Kjo eshte ajo qe do ti...mua me pelqen loja e Totenhamit ,kur te pranosh topin shkon direkt ne gol me vrap si i cmendur...
    Fansat e Stok pelqejne krosimet ne 16 e kundershtarit dhe thyerje kembesh te kundershtareve...
    Fansave te Arsenalit ,nuk i intereson shume futbolli -per ta eshte me me rendesi prejarrdhja aristokratike ,"seshte me rendesi qe nuk marrim trofe qe 10 vite,ne jemi aristokrat te Londres"
    Fansat e ekipeve Italijane nuk shprehin paknaqesi Pse ekipi i tyre nuk kalon mesfushen ,neqoftese kan rezultat te favorshem p.sh.Milanistet dhe kete e shpallin futboll te perkryer...

Kush nuk e pelqen Tika-Taka dhe kombinimet e pafundme Pique -Pyjol ,Pique-Pyjol,Pique-Pyjol,Pique-Pyjol - eshte injorant !!!???.
    Bro,na tan duhet tash te mesohemi me ket tik takin dhe te mos shikojm kend tjeter pos Barcelones,sepse vetem ajo po cilsoka futboll,keto tjerat ndoshta gershetim i atletikes dhe luftes.

p.s.ke harruar kombinimin Alves-Valdes,Valdes-Alves !

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Sipas syleshit me lart , chelsea ja dhuroi dy gola barces. Ndersa barca nga ana tjeter ishte e pafuqishme ndaj sulmit chelsian . Lol
    E une kujtoja se ishte e anasjellta.

Sipas ketij mendje te madhit (lol) , chelsea paska qene me superior se barca dje . Lol
    Dost,me shku ne finale duhet me i pas two ball*,e Barca as gjysa s'i ka met.Chelsea pati tre,andaj shkoi.

Futbolli luhet me 11 lojtar jo me tre,ndoshta ne oborrin tend ashtu eshte.Duhet me pas edhe mbrojtjen se anglezet te rrasin drockullen sa hap e mbyll syt.

Citim Postuar më parë nga floreentin Lexo Postimin
    Po nje bravo nuk e meriton fare Celsea, qe me 10 lojtare arriti jo vetem te mos pranonte gol, por edhe te shenonte???? Cfare prisnit ju nga Chelsea, qe te dilnin ne sulm per te shenuar gol? Ne kete faze te Championsit nuk ka rendesi loja e bukur, por rezultati dhe Chelsea gjeti menyren dhe e arriti. Urime Chelsea-t
    Urime pra !

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Drejtesia u vu ne vend!

Megjithese me shume peripeci, te papritura, probleme nga me te ndryshmet, Chelsea arriti te fitoje, te vere ne vend drejtesine e mohuar. Chelsea mbreme, megjithese me loje jo te bukur, qendroi heroikisht ne fushe. Chelsea vinte ne kete ndeshje e karikuar ne maksimum per arsyet qe tashme te gjithe i dime. Dhe une mendoj se i vetmi ekip me te cilin mund te fitonte Chelsea ishte Barcelona. Perse? Sepse Chelsea kete sezon ka qene ekipi me i deshtuar qe me ardhjen ne krye te klubit te Abramovic. Ekipi i Chelsea gjate gjithe ketij sezoni u perça si mos me keq, klane pas klanesh, lojtare te pamotivuar per asgje, humbje te njepasnjeshme etj peripeci. Dhe kete fitore ata e kane arritur me shpirt nder dhembe, jane sakrifikuar pa menduar per asgje tjeter, vetem per kete ndeshje. Kishim nje Drogba i cili do jepte dhe jeten e tij vetem per te triumfuar kunder hajduteve te 3 sezoneve me pare.

Kalojme te loja. Ore, çfare prisnit ju qe te bente Chelsea? Me gjithe keto probleme sivjet si ekip, pa nje pike referimi ne mesfushe, prisnit ju qe ti dhuronte fitoren Farselones ne pjate? Ndeshjen e pare shenoi dhe ruajti avantazhin, aq mundesi kishte, aq ishte maksimumi qe mund te bente Chelsea. Ndersa ekipi me i mire ne bote, qe i ka mundesite e pafundme, qe mund te rrafi çdo ekip, çfare beri? Nuk mundi dot te shenoje.

Per mbreme, jam mahnitur se si Chelsea, i shkermoqur ne ate forme, arriti te degjeneroje Farselonen. Mbrojtesi i qendres u demtua, u zevendesua me nje mbrojtes krahu. Mbrojtesi tjeter i qendres u denua me karton te kuq. Pra, praktikisht Chelsea po luante pa qendermbrojtes. Kur rezultati vajti 2-0 dhe Chelsea ishte me nje lojtar me pak, mendova se ndeshja perfundoi. Por, nje super sprint i Ramires, nje super super super Parabol, e ekzekutuar ne menyre perfekte nga nje prekje e menjehershme, gjunjezoi ne kalane e vet prej rere ate qe e quajne ekipi me i mire ne bote. Megjithate, serish mendoja qe me 10 lojtare Chelsea nuk do kishte shume histori ne pjesen e dyte. Kur u dha penalltia, serish pothuajse i humba shpresat, megjithese kisha fare pak besim, qe me vinte nga vete gjuajtesi i penalltise. Dhe, e humbi. Ishte hera e trete qe humbet ne nje rast kaq deçiziv. Aty pastaj e fjeta mendjen, Chelsea shkoi ne finale.

Kur hyri ne fushe Fernando Torres, isha i bindur qe do te shenonte, ashtu siç ka bere historikisht kundra Farselones. U eshte bere makth, qofte ne forme apo jo. Per disa vite rresht nuk arritet dot te fitonit ne Spanje sa ishte Torres tek Atletico de Madrid. U rikthyet te fitorja 0-6 vetem pasi ai iku nga Madridi. Ne 9 ndeshje nga 2002-2006 kundra Torres, Fareselona ka 1 fitore, 4 barazime, 4 humbje dhe 8 gola te pesuar nga Torres, pra gol thuajse per çdo ndeshje.

E pata theksuar edhe ne nje postim ketu, qe do jete Torres ai qe do i vere shkelmin Farselones, por mesa duket dikush e ka fshire, per arsyet qe ai vete i di.

Mbreme Guardiola u tregua i vogel dhe deshtak. Kishte mundesi qe ta shpartallonte Chelsea, dhe nuk diti te gjeje strategjine si duhet.

Messi 0 gola, 0 assist. Dhe, 63 x 0 = 0!

Urime Chelsea! Megjithese shkon ne finale i pergjysmuar si ekip, shpresoj qe te arrijne triumfin!

Çte besh do gjesh! Edhe njehere tjeter e theksoi Fareselona mbreme kete thenie!

Kjo Farselone nuk do te shpallet ekipi me i mire i historise, per arsyen se ajo Barcelona perpara kesaj, e Krujfit dmth, Milani i Sakit e Kapelos, luftonin si gladiatore ne fushe, nuk reshtnin 90 minuta ne fushen e lojes dhe nuk benin balet ne fushe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga MaDaBeR : 25-04-2012 më 06:16
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    GUARDIOLA: Është hera e parë që qani. Çfar tu them tjetër mirë se erdhët në klub!

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar më parë nga Edmond.S Lexo Postimin
    Ke folur mir ketu.S'kam c'te shtoj tjeter.

Dost,duhet me pranu si nje humbes i vertet.Chelsea sot ju tregoj se si tradita shperblehet dhe respektohet.

Me nje karton te kuq qe te bente te vrimoje ekranin,me nje penalti qe as aktoret me te mire nuk do mund ta luanin,me dhe 10 lojtar,qendersulmuesi Cahill u lendua,nuk di cte them tjeter dhe prap Sex at the Nou Camp.

Oo njeri!Ju a vertet vetem Barcelonen dhe vitet e fundit te saj percillni futbollin?Loja e Barcelones te imponon stilin defensiv sepse mbajn topin sikur foshnja cucllen.A duhet sipas juve tash ne kete rast,Drogba,Torres,tan mesfusha me shku me nejt me Valdesin nderkohe qe Barcelona qarkullon pran 4 mbrojtesve?Sorry,futbolli dhe shpirti ekipor i vertet eshte qe tan lujn futboll,tan kan syt kah topi,tan mundohen mos te pranojn gol,tan mundohen te shenojn gol.

Mire,sipas jush si eshte dasht me lujt Chelsea?Ashtu sic thash une?Drogba & Co te qendrojne tek zona e Valdesit derisa Barcelona derdellitet me topin?

Ju vet me stilin tuj kerkoni loje te tille

Zanin mos me ja ni !!!

Bro,na tan duhet tash te mesohemi me ket tik takin dhe te mos shikojm kend tjeter pos Barcelones,sepse vetem ajo po cilsoka futboll,keto tjerat ndoshta gershetim i atletikes dhe luftes.

p.s.ke harruar kombinimin Alves-Valdes,Valdes-Alves !

Dost,me shku ne finale duhet me i pas two ball*,e Barca as gjysa s'i ka met.Chelsea pati tre,andaj shkoi.

Futbolli luhet me 11 lojtar jo me tre,ndoshta ne oborrin tend ashtu eshte.Duhet me pas edhe mbrojtjen se anglezet te rrasin drockullen sa hap e mbyll syt.

Urime pra !

sulmin se beri dot as ne londer chelsea, i mjaftun 9 mbrojtsa .... loja qe une pashe dje ishte e ngjashme me ate kur lunin dikure barinjet me nje porte, por ja fati deshti te jet kshu..... nuk ki arsyje mu krenaru me lojen e chelsit me gjithe respektin qe kam per londinezet....nese e urren barcen eshte momenti me i mire per ty te tregoshe mentalitetin shqiptare

Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •