Close

Rezultati i Sondazhit: Cila skuadër kualifikohet për në Finalen e Ligës së Kampionëve?

Votues
55. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Chelsea

24 43.64%
  • Barcelona

31 56.36%
Faqja 14 prej 19 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 187
    i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Jo vetem Bravo,meritojne te gjitha levdatat e mundeshme.Mbas vjedhjes me 2009 (Ovrebo)...sonte u deshen te bejne zavendesim te dhunshem,mbeten pa mbrojtesin qendror dhe kapitenin e ekipit,pesuan penallti,loznin me 10 lojtare...dhe ne fund ia dolen ne ferrin e Camp Nou...
    Ky eshte Heroizem...drejtesija u kthye ne vend...
    Ju lumte djema te Chelsea,edhe pse do e humbni finalen...Ju jeni heronjt e ketij edicioni...

Vdiq kurva e UEFA-s ,ne stadiumin e vet

hahah cilet jan djemt chelseas... ku i shef ti ata me thuaj nje me emer.... ata qe e u palluan per shum vite ga barca tani qurraviten qe ketej.....

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga alDI Lexo Postimin
    Thash me vete, ndonjehere keta qe nuk kane pare kurre futboll jane me racional se disa injorant futbolli ketu ne forum qe shajne dhe urrejne futbollin e barces.
    Hajde de, i the vetvetes ,nuk e kishe dike prane ?

Shiqo,ky lloj i futbollit qe praktikon Barcelona edhe Zotit ju ka bere monoton ,e lere me te tjereve...
    Kjo eshte ajo qe do ti...mua me pelqen loja e Totenhamit ,kur te pranosh topin shkon direkt ne gol me vrap si i cmendur...
    Fansat e Stok pelqejne krosimet ne 16 e kundershtarit dhe thyerje kembesh te kundershtareve...
    Fansave te Arsenalit ,nuk i intereson shume futbolli -per ta eshte me me rendesi prejarrdhja aristokratike ,"seshte me rendesi qe nuk marrim trofe qe 10 vite,ne jemi aristokrat te Londres"
    Fansat e ekipeve Italijane nuk shprehin paknaqesi Pse ekipi i tyre nuk kalon mesfushen ,neqoftese kan rezultat te favorshem p.sh.Milanistet dhe kete e shpallin futboll te perkryer...

Kush nuk e pelqen Tika-Taka dhe kombinimet e pafundme Pique -Pyjol ,Pique-Pyjol,Pique-Pyjol,Pique-Pyjol - eshte injorant !!!???.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga roni_s Lexo Postimin
    hahah cilet jan djemt chelseas... ku i shef ti ata me thuaj nje me emer.... ata qe e u palluan per shum vite ga barca tani qurraviten qe ketej.....
    Me "djem" i cilesova LOJTARET e Chelsea-s,e jo fansat e tyre.

Ja emrat - Cheh,Cole,Terry,Cahil,Ivanovic,Miereles,Mikel,Rami res,Lampard,Mata,
    Drogba.
    Hyne ne loje edhe Kalou,Bosingwa dhe Torres
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Ishte hera e 6te qe e urreva futbollin ne kulm .Manchester -Bayern 2-1.Hollande -Itali penallti.Milan-Liverpool 3-3.Greqija ne europjanin e 2002.Braca -Inter edhe kjo e sotshmja.Se kuptoj pervec tifozve te Chelsea ju te tjeret gezoni.Dje ishte nje vrasje masive e sportit me te bukur ne bote.Ne u pelqen ky tip futbolli hallall ca tju them une.Ne e njifni Ivica Osim nje ish trajner ka thene nje gje te madhe: Topi eshte Kurve .Edhe dje e verifikova plotesisht.

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    Ishte hera e 6te qe e urreva futbollin ne kulm .Manchester -Bayern 2-1.Hollande -Itali penallti.Milan-Liverpool 3-3.Greqija ne europjanin e 2002.Braca -Inter edhe kjo e sotshmja.Se kuptoj pervec tifozve te Chelsea ju te tjeret gezoni.Dje ishte nje vrasje masive e sportit me te bukur ne bote.Ne u pelqen ky tip futbolli hallall ca tju them une.Ne e njifni Ivica Osim nje ish trajner ka thene nje gje te madhe: Topi eshte Kurve .Edhe dje e verifikova plotesisht.
    Cdo strategji qe zgjedh trejneri per tja arritur qellimit eshte legjitime.
    Barcelona dominon ndaj cdo ekipi ne bote dhe vet e kan fajin me ate stilin e tyre te lojes.Atehere cka i mbetet kundershtareve te Barcelones pos te mbyllen ndersa Blaugrana le te beje cte doje me topin...le te kombinojne deri ne alivanosje...detyra e tyre eshte te shparrtallojne keto mbrojtje fanatike si e kesaj nate ....luhet per trofe e jo qe te kenaqesh Ti apo te tjeret...
    Chelsea me nje lojtare me pak i dha 2 gola- cka don me shume ?

Nuk e thote kete vetem Ivica Osim ( e njohim si jo ) - e themi te gjithe
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 24-04-2012 më 21:45

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Sipas syleshit me lart , chelsea ja dhuroi dy gola barces. Ndersa barca nga ana tjeter ishte e pafuqishme ndaj sulmit chelsian . Lol
    E une kujtoja se ishte e anasjellta.

Sipas ketij mendje te madhit (lol) , chelsea paska qene me superior se barca dje . Lol

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Hajde de, i the vetvetes ,nuk e kishe dike prane ?

Shiqo,ky lloj i futbollit qe praktikon Barcelona edhe Zotit ju ka bere monoton ,e lere me te tjereve...
    Kjo eshte ajo qe do ti...mua me pelqen loja e Totenhamit ,kur te pranosh topin shkon direkt ne gol me vrap si i cmendur...
    Fansat e Stok pelqejne krosimet ne 16 e kundershtarit dhe thyerje kembesh te kundershtareve...
    Fansave te Arsenalit ,nuk i intereson shume futbolli -per ta eshte me me rendesi prejarrdhja aristokratike ,"seshte me rendesi qe nuk marrim trofe qe 10 vite,ne jemi aristokrat te Londres"
    Fansat e ekipeve Italijane nuk shprehin paknaqesi Pse ekipi i tyre nuk kalon mesfushen ,neqoftese kan rezultat te favorshem p.sh.Milanistet dhe kete e shpallin futboll te perkryer...

Kush nuk e pelqen Tika-Taka dhe kombinimet e pafundme Pique -Pyjol ,Pique-Pyjol,Pique-Pyjol,Pique-Pyjol - eshte injorant !!!???.

Tika-Taka dhe kombinimet e pafundme...per ty na cenkan injorant ...por nga e gjithe kjo bota drejtoi syte aty tek vendi i quajtur blaugran, barcha ngriti e gjithe popullin nga mbare bota fale ketyre tik-takave qe thua ti ....e ndoshta me kte qe thua ti behesh vete injorant....

Mjafton mos me urrejte dike, fole realitetin nuk ki nevoje me dashte dike shembulli me i mire...

qeveriablu- Fansat e ekipeve Italijane nuk shprehin paknaqesi Pse ekipi i tyre nuk kalon mesfushen ,neqoftese kan rezultat te favorshem p.sh.Milanistet dhe kete e shpallin futboll te perkryer...

#Dueli Milan-Inter nuk e di sa teleshikues kemi gjate ndeshjes dhe pres nga ti qe t'na tregosh...por une di te them Barca - Real jan 400 mil. sosh....hahahhaha sepse ne cdo ekpi tjeter qe permend ti mungojn tik takat

Chelsit i deshrioj suksese kam nje simpati per sukadrat angelze..!
    Ndryshuar për herë të fundit nga roni_s : 24-04-2012 më 22:18

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Sipas syleshit me lart , chelsea ja dhuroi dy gola barces. Ndersa barca nga ana tjeter ishte e pafuqishme ndaj sulmit chelsian . Lol
    E une kujtoja se ishte e anasjellta.

Sipas ketij mendje te madhit (lol) , chelsea paska qene me superior se barca dje . Lol
    O Smith refugjati,ik pastro veturat ne Angli....Te pranosh dy gola si vendes ,me nje lojtare me shume nga nje ekip qe radijusin e levizshmerise e ka patur 30 metra prane golit te vet

Me paralajmerimet qe na bere per kete ndeshje,pordhe ne trendafil (keshtu themi NE nga Ilirida ) ,bashke me ate Messin tend dhe Guardiolen.

Ik merru me paruken e Kontes

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga roni_s Lexo Postimin
    Tika-Taka dhe kombinimet e pafundme...per ty na cenkan injorant ...por nga e gjithe kjo bota drejtoi syte aty tek vendi i quajtur blaugran, barcha ngriti e gjithe popullin nga mbare bota fale ketyre tik-takave qe thua ti ....e ndoshta me kte qe thua ti behesh vete injorant....

Mjafton mos me urrejte dike, fole realitetin nuk ki nevoje me dashte dike shembulli me i mire...

qeveriablu- Fansat e ekipeve Italijane nuk shprehin paknaqesi Pse ekipi i tyre nuk kalon mesfushen ,neqoftese kan rezultat te favorshem p.sh.Milanistet dhe kete e shpallin futboll te perkryer...

#Dueli Milan-Inter nuk e di sa teleshikues kemi gjate ndeshjes dhe pres nga ti qe t'na tregosh...por une di te them Barca - Real jan 400 mil. sosh....hahahhaha sepse ne cdo ekpi tjeter qe permend ti mungojn tik takat

Chelsit i deshrioj suksese kam nje simpati per sukadrat angelze..!
    Roni,lexo edhe njehere postimin se e ke keqkuptuar....tha dikush qe jane te pakte ata qe e pelqejne stilin e Barcelones -Jo.Une fola per preferencat e mia.
    Shikueshmerija nuk eshte faktor i vetem se sa nje ekip eshte atraktiv...ka edhe shume gjera tjera qe ndikojne !

Pershendetje.

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Cdo strategji qe zgjedh trejneri per tja arritur qellimit eshte legjitime.
    Barcelona dominon ndaj cdo ekipi ne bote dhe vet e kan fajin me ate stilin e tyre te lojes.Atehere cka i mbetet kundershtareve te Barcelones pos te mbyllen ndersa Blaugrana le te beje cte doje me topin...le te kombinojne deri ne alivanosje...detyra e tyre eshte te shparrtallojne keto mbrojtje fanatike si e kesaj nate ....luhet per trofe e jo qe te kenaqesh Ti apo te tjeret...
    Chelsea me nje lojtare me pak i dha 2 gola- cka don me shume ?

Nuk e thote kete vetem Ivica Osim ( e njohim si jo ) - e themi te gjithe
    Pse me strategjine e celsit e kam une?E di ti c'do me thene te besh dy sulme tre gola???Edhe skuadra tjeter te ket 200 sulme 4 shtylla nje penallti te humbur ........Kjo shoku im nuk eshte strategji eshte si ne gjuhen e pokerit all i me 2-7 edhe ai tjetri te kete AA .Me pak fjale i kishte marre gjate darkes Drogbaja.Mikeli,Essieni ne shtrat te gjithe lojtaret e tjere perndryshe ska mundesi ky fat.

Faqja 14 prej 19 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •