Nuk kam koment.Thjesht zhgenjim total,ekip pa konkretizim,po humbet deshira per te fituar.
Nuk kam koment.Thjesht zhgenjim total,ekip pa konkretizim,po humbet deshira per te fituar.
ja fundi i turpshem i te ashtuquajtures skuadra me e madhene bote..nje celes gjysmak ju beri leksion..prap edhe pse e favorizoj gjygjtari nuk arriti te kalonte turin..moren hakun e eleminimit te mehershen ne menyre krejt te turpshme nga favorizimet e gjygjtareve..
Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 24-04-2012 më 16:53
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
WOW. cfare ekipi chelsea...
nje ZEMER gjigande...
BRAVO!!!
Vasudhaiva Kutumbakam
E pathyeshme "qendresa" londineze!
Ekipe te kalibrit Barcelona, "tundin" token edhe kur bien...
Chelsea u zhyt në ferr dhe doli gjallë prej andej.
E ndihmoi shumë fati në të dyja ndeshjet.
Për mua lojtari më i mir i ndeshjes ishte Drogba
dhe lojtari më i keq ishte Terry.
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Ju ca suma sot Barces lol haahahaha, hallal Chelseat. Edhe albitrat u lodhen duke e ndihmu barcen lol, e ben pushim sot. Bravo Chelseat, kisha kohe pa shijuar nje ndeshje te tille.
Life's too short to remove USB safely.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 24-04-2012 më 18:04
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Krijoni Kontakt