Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 96
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Pyetja duhej te shtrohej keshtu:
    A jane te gatshem shqiptaret te bashkohen ne nje shtet? Une mendoj se eshte akoma heret.
    Pėrgjigjja ėshtė: Po, shumica e shqiptarėve janė tė gatshėm. Pakica nuk ėshtė e gatshme. Dhe pėr kėtė pakicė ka zgjidhje, mund tė lemė njė cep tė Shqipėrisė, ku mund tė rrinė me persona si puna e tyre, dhe kur tė jenė gati, tė lejohen tė vijnė mes nesh, qė duam njėri-tjetrin e jemi gati tė bashkohemi.

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Me gjithe ngatrresat qe i bejme vetvetes ,perseri rruga drejt bashkimit kombetar eshte e qartesuar.Punohet konkretisht ne rrugen drejt bashkimit dhe kjo dite do te vi si dita sot,une e besoj.Absolute nuk ka asgje,andaj edhe rrugen e bashkimit me shume e pengojme vete se sa te tjeret.Besoj se ata qe nuk e duan bashkimin,begatine,fuqine dhe zhvillimin e nje shteti normal Shqiptar ne Ballkan ,jane pakice.
    Le te mbretroje fryma e bashkimit,ketu dhe ne cdo dimenzion te jetes...
    Gezuar 100 vjetorin dhe festofshim edhe bashkimin!
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Pyetja duhej te shtrohej keshtu:
    A jane te gatshem shqiptaret te bashkohen ne nje shtet? Une mendoj se eshte akoma heret.
    Pergjigja ne pyetjen tende eshte PO e madhe.

Mendoj qe populli (Kombi Shqiptar) ne te dyjat anet e kufijeve Kosove dhe Shqiperi, jane me se te gatshem qe te unifikohen/bashkohen ne nje shtet te perbashket. Sepse ky bashkim do jet vetem ne favor dhe ne interes te tyrin.

Pyetja duhej te shtrohej ndryshe ne kete rast:
    A jane te gatshem qe politikanet/pushtetaret ne te dyjat anet, si ne Prishtine, e si ne Tirane per Bashkimin e Shqiptareve ne nje Shtet te Perbashket?

Une mendoj qe pikerisht jane vetem keta pushtetar ne te dyjat anet qe jane kunder Bashkimit. Sepse me Bashkimin e Shqiptareve humbes te vetem do jene keta pushtetar.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    Citim Postuar mė parė nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    ...Pergjigja ne pyetjen tende eshte PO e madhe...
    e din ti se kjo PO-ja eshte edhe dicka tjeter ne shume gjuhe te huaja?!

nuk mendoj se njerzit si kendej si andej kufirit jemi gati per bashkim, vetem ju lutem ne thjesht po diskutojme pra pa sharje e ofendime!
    Psh. une nuk jam gati te kem komshi nje "shqype" qe eshte mysliman qe vetem flet shqip dhe me shan Skenderbeun se "ka vrare shume myslimane"!! Me kuptoni!!!!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670

nuk mendoj se njerzit si kendej si andej kufirit jemi gati per bashkim, vetem ju lutem ne thjesht po diskutojme pra pa sharje e ofendime!
    Psh. une nuk jam gati te kem komshi nje "shqype" qe eshte mysliman qe vetem flet shqip dhe me shan Skenderbeun se "ka vrare shume myslimane"!! Me kuptoni!!!!
    Ashtu lloj shqipesh ke dhe nė Tiranė. Shko te rruga e Kavajės, ose shko nė Kavajė e Elbasan. Ke persona tė tillė nė ēdo qytet tė Shqipėrisė. Tani si do t'ia bėsh, do tė largohesh nga Shqipėria vetėm pse janė ca persona tė tillė?

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ashtu lloj shqipesh ke dhe nė Tiranė. Shko te rruga e Kavajės, ose shko nė Kavajė e Elbasan. Ke persona tė tillė nė ēdo qytet tė Shqipėrisė. Tani si do t'ia bėsh, do tė largohesh nga Shqipėria vetėm pse janė ca persona tė tillė?
    eshte ndryshte te kesh 2-3 hajt edhe 2-ose 300! por me thuaj ti si te veprojme kur ata te jene shumica????
    I pe "demostratat" ne Shkup? Cili flamur valvitej atje!? Nuk ishte flamur shqiptar apo jo!?

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    eshte ndryshte te kesh 2-3 hajt edhe 2-ose 300! por me thuaj ti si te veprojme kur ata te jene shumica????
    I pe "demostratat" ne Shkup? Cili flamur valvitej atje!? Nuk ishte flamur shqiptar apo jo!?
    I ka hy tartakuti Cenit

Vdekje ne litar do kete per armiqte e Shqiperise.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    2-3-300? Janė me mijėra....Shko kalo njė herė nė vendet ku mblidhen e bisedo me ta. Edhe ata nė Shkup nuk pėrfaqėsojnė tė gjithė 600 000 shqiptarėt qė jetojnė nė Iliridė (Maqedoni perėndimore). Ti po thua sikur--meqė nė disa rrethe tė Shqipėrisė ka disa ekstremistė ortodoksė, qė po vjedhin varre, po na shajnė shqiptarėt e tjerė etj. o burra tė ndajmė ato rrethe nga Shqipėria. Nuk bėhet kėshtu.

Populli Shqiptar, si kendej, e si andej kufirit, si ne Shqiperi, e si ne Kosove, si ne Tirane, e si ne Shqiperi jane te gatshem per Bashkimin e tyre Kombetar. Ndoshta 100% nuk do votonin per nje gje te tille, por jam me se i bindur se shumica absolute e popullit ne te dyjat Shtetet tona do te votonin PRO ketij Bashkimi.

Se pari une jam me se krenar qe jam Shqiptar, natyrisht i perkas besimit musliman, por per mua me rendesi dhe alfa e omega eshte Ceshtja Kombetare - Bashkimi Kombetar Shqiptar. Gjergj Kastrioti - Skender Beu, nuk beri luften as ne Flamurin Islam, por as ne ate te Krishter, por ai beri luften nen Flamurin Kuq e Zi me Shqiponje Dy Krenare.

Gjithashtu edhe lufta e fundit ne Kosove (1997-1999) e bere nga Ushtria Clirimtare e Kosoves ne krye me Komandantin Legjendar te tyre Adem Jasharin, nuk ben luften ne asnje flamur fetar (Musliman e Krishter), por pikerisht nen Flamurin Kueq e Zi me Shqiponje Dy Krenare, dhe betimi i tyre ishte ne Shqip dhe jo Arabisht.

Fakti eshte qe shumica e Shqiptareve te Kosoves jane te besimit Musliman, fakti eshte edhe qe pjesa me dermuese e Shqiptareve te Shtetit Ame Shqiperise jane Muslimane. Dhe fakti eshte Skender Beu eshte HERO per Gjithe Kombin Shqiptar, pa mar parasysh besimin e tyre fetar.

Ata qe shjane figuren e Skender Beut, jane te paket, dhe aspak nuk jane as atdhetar e as fetar.

Po te mbahej REFERENDUMI, jam me se i sigurte qe Shqiptaret e Kosoves do hedhin VOTEN e tyre PRO Bashkimit te Kosoves me Shqiperine.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Nga kjo bisedė unė do mbajė atė qė pak a shumė u tha mė lartė.. duhet mė sė fundi tė mėsojmė se gjėrat fitohen dhe nuk falen, dhe qė tė fitosh duhet ta besosh dhe tė kėrkosh, fuqitė e mėdha nuk janė prej betoni... ato janė aq tė forta sa ėshtė pasiviteti tonė.

Duhet tė mėsojmė tė marrim atė qė duam dhe na takon.. jo atė qė na japin.

Plot herė i kemi par politikanėt tė pėrkulen tek udhėzimet e 'jashtme'.. ėshtė e kot tė presim diēka nga ata.

Ne e kemi fuqinė.. po mos ta kishim ne fuqinė.. nuk do vrisnin mendjen si tė na shpėlajnė trurin.

Zėrat nga Shqipėria me besim nė vetvete duhet tė bashkohen me ato nga Kosova..
    Nga ana tjetėr bashkimi me Kosovėn kėrkon qė ne si qytetarė tė vėmė tė parat gjėrat e rėndėsishme, e them kėtė sepse ne Shqiptarėt llafin e keq e kemi nė majė tė gjuhės, dhe e kemi zakon tė pėrēahemi, direkt e themi tjetrin (lab, ēam, kosovar, myzeqar, laluc etj), mos tė fshihemi pas gishtit tonė.

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •