Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 96
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Pėr: ribashkimi domosdoshmeri-ma afer se kurr.

Citim Postuar mė parė nga ana_gend Lexo Postimin
    gon ne gjithmone sekondar kemi qene skemi c'themi per kete,,,
    Qe ne si komb jemi problem sekondar per Europen ate e di fare mire, por qe une vete t'a llogaris fatin e kombit tim sekondar me vetedeshire kjo eshte e pamundur dhe as qe mund te egzistoje ndonjehere ne memorien time nje gje e tille. Por po e shoh qe ne me morien e disave po egzistoka !!

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Bukur Korca... po a do te mundeshe ta shprehje mendimin tend ne kishe???
    Megjithese fjalet me siper nuk i kam shkruar une,une pajtohem me to dhe mendoj qe ne duhet te bashkohemi me njeri-tjerin jo thjesht duke hequr kufijte por duke mos pasur dallime dhe urrejtje mes njeri-tjetrit sidomos urrejtje fetare sepse per armiqte tane do te jete me e lehte te na percajne.Ne nuk duhet ti ndajme njerezit duke thene myslimanet jane turq,ortodokset greke apo serbe,ne mbi te gjitha jemi shqiptare dhe secili prej nesh ka te drejte te kete bindjet e tij fetare te ndryshme nga tonat.Sa per ate punen se a mund ta shpreh mendimin tim ne kishe une mendoj se kisha eshte nje institucion qe punon per bashkimin e gjithe njerezimit dhe jo me te nje kombi...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2012
    Postime
    193

Citim Postuar mė parė nga Korca 123 Lexo Postimin
    Megjithese fjalet me siper nuk i kam shkruar une,une pajtohem me to dhe mendoj qe ne duhet te bashkohemi me njeri-tjerin jo thjesht duke hequr kufijte por duke mos pasur dallime dhe urrejtje mes njeri-tjetrit sidomos urrejtje fetare sepse per armiqte tane do te jete me e lehte te na percajne.Ne nuk duhet ti ndajme njerezit duke thene myslimanet jane turq,ortodokset greke apo serbe,ne mbi te gjitha jemi shqiptare dhe secili prej nesh ka te drejte te kete bindjet e tij fetare te ndryshme nga tonat.Sa per ate punen se a mund ta shpreh mendimin tim ne kishe une mendoj se kisha eshte nje institucion qe punon per bashkimin e gjithe njerezimit dhe jo me te nje kombi...
    KESHTU I IKNI GJITHMONE PYETJEVE TE DREJTPERDREJTA... nejse une isha bere gati qe nese ti do shprehje mendimin tend me te gjithe besimtaret shqiptare ne kishe une do te vija, do te te degjoja dhe mbeshtesja.
    Te gjithe e kuptojme qe ne nje menyre ose nje tjeter jeni "te detyruar" te mendoni si greke.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ana_gend : 22-01-2013 mė 05:36

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

...jane turq,ortodokset greke apo serbe,ne mbi te gjitha jemi shqiptare dhe secili prej nesh ka te drejte te kete bindjet e tij fetare te ndryshme nga tonat.Sa per ate punen se a mund ta shpreh mendimin tim ne kishe une mendoj se kisha eshte nje institucion qe punon per bashkimin e gjithe njerezimit dhe jo me te nje kombi...
    Ama me nje kusht; "Bashkohuni me ne ne ortodoksizem, se per ndryshe jeni satana dhe ne ne emer te krishtit do t'i ngrijme satanet"

Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

KESHTU I IKNI GJITHMONE PYETJEVE TE DREJTPERDREJTA... nejse une isha bere gati qe nese ti do shprehje mendimin tend me te gjithe besimtaret shqiptare ne kishe une do te vija, do te te degjoja dhe mbeshtesja.
    Une besoj se nuk i jam shmangur pyetjes por gjithsesi mendoj se kur te mos e shohim njeri-tjetrin si armik atehere me te vertete do te jete i domosdoshem bashkimi por ne qofte se nuk sheshojme kontraditat midis nesh do te ishte e kote sepse do ti hanim koken njeri tjetrit.Kisha ku une shkoj ne korce,madje ka nje tradite teper te bukur ne diten e flamurit ku behen lutje per bashkim me njeri-tjetrin dhe qe secili prej nesh te punoje per te miren dhe perparimin e vendit tone.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2012
    Postime
    193

Jam shume kureshtare te marr pjese ne meshen e flamurit dhe te degjoj keto fjale per bashkimin kombetar kur te jeni gati ta beni, hidh nje fjale ketu ne forum besoj do kete shume vizitore...

Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Ama me nje kusht; "Bashkohuni me ne ne ortodoksizem, se per ndryshe jeni satana dhe ne ne emer te krishtit do t'i ngrijme satanet"
    Kisha ben thirje per vellazeri midis njerezve pa dallime fetare sepse kisha thote se Zoti eshte "Dashuri" dhe madje Krishti thote qe ti duam edhe ata qe na urrejne..

Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Jam shume kureshtare te marr pjese ne meshen e flamurit dhe te degjoj keto fjale per bashkimin kombetar kur te jeni gati ta beni, hidh nje fjale ketu ne forum besoj do kete shume vizitore...
    Kete vit qe shkoi me rastin e 100 vjetorin ne katedralen e re "Ngjallja e Krishtit" ne Tirane u mbajt nje meshe madheshtore ku meshonin te gjithe peshkopet e KOASH-it(pervec imzot Ignatit qe drejtoi meshen ne Vlore) dhe u mbajt edhe nje koncert me kenge patriotike ne amfiteatrin e katedrales.Ne linku me poshte mund te shohesh me shume:
    http://www.orthodoxalbania.org/new/i...mid=89&lang=sq

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Kisha ben thirje per vellazeri midis njerezve pa dallime fetare sepse kisha thote se Zoti eshte "Dashuri" dhe madje Krishti thote qe ti duam edhe ata qe na urrejne..
    Po perse kisha ortodokse beri thirrje per spastrime etnike ne Cameri, Kosove, Molle te Kuqe, Maqedoni, e Malesi?

Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Po perse kisha ortodokse beri thirrje per spastrime etnike ne Cameri, Kosove, Molle e Kuqe, Maqedoni, e Malesi?
    Ju mesa duket identifikoni shtetet e "krishtera" me kishen,eshte njelloj si te them une tani po pse Bin Ladeni ben thirje per te vrare njerez kur islami eshte fe e paqes???

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •