Pershendetje shqipetare kudo qe jeni ju uroj nje fundjave te kendeshme !
Pershendetje shqipetare kudo qe jeni ju uroj nje fundjave te kendeshme !
pershedtje te gjitheve sonte edhe ju anita ...edhe te gjitheve...
ti mi gjrmone boje edhe ier prov me mungu kaq shume e shife po ste erdha aty e ta dergoj prap ne vemdlindje...t kom thon 100 her mus merr kurre huqet e gjermonve se ke me perfundu tu hog pula e patate ppp
shif icik se i paske mungu edhe zambaskut tim e jo vetem mua...
jesyn duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Anitke me thote teta Pranvera. Dhe me thote kaq mire ... teta te puth shume kudo qe je. E tash po munohet me kopju e panjohura hahahahaha . A e panjohur? A pe kopjo teten e tjeter kend? hahahaha.............. Nejse Lexues ke ardhe vone e po don mi kuptu krejt gjanat pernjehere. Prit pak......
Hahahahahahahaha ku te gjej dikend qe mkthen atje se hahahahahaha. E sa per pule e patate, kam perfundu kahere aty hahahahaah...... 3 here njave patate. ´
tute plasa pej inati. Ne Kosove vere e ka ba zoti. Ktu ku jam une,e qet dielli pak koken e ike shpejt e shpejt si per inat temin.
AUTOCHTHONOUS
ppp une heren e fundit nejta 3 dite aty ..jo diell qe nuk pash por as drite, vetem re te zeza...pp ene femrat ishin ma keq se koha ne karakter..pp
hajde mi lali se shkojm bashk ne ks..vetem se duhet te me shoqerosh per ne mitrovic se valla se dij rrugen..
a mundesh??
t kom xhon mi gjermone..p
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Fundjave te kendshme te gjitheve.
Ps. Tute mos baj me sherre se te çojne me leje te zakonshme direkte ketej![]()
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Pershendetje edhe nga une. Ne vecanti binjaken time pucccccccccccc
Grupi![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Krijoni Kontakt