Close
Faqja 12 prej 25 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 247
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ti White snake, e zeme re ne dashuri me nje femer sh te mire, por e huaj. Prinderve sua ka qefi te huaj, e duan shqipe- si do besh ti? lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ti White snake, e zeme re ne dashuri me nje femer sh te mire, por e huaj. Prinderve sua ka qefi te huaj, e duan shqipe- si do besh ti? lol
    Pink, para se te pergjigjem, te lutem me sqaro si e percepton ti 'dashurine' qe une edhe 'femeren e mire shume', e do te jap pergjighien perkatese, te siguroj qe kjo pergjigjie do te jete shume e sinqwerte per aq kohe sa sqarimi i kerkuar ndaj jush eshte i sinqerte!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Po tregoj ate kam perjetu vet
    kam qene disa here me ish partneren time austriake ne shqiperi dhe di me than cdo here ka ndihmu nenen time qofte gatim pastrim etj dhe pse ishim me pushime
    biles heren e fundit ishim mbledh kallabllek ne shpi dhe ju betohem kusherinat dhe nuset e kusherinjve po rrishin e po shifshin telenovela e lesh teksa kjo imja ishte ne oborr tu ndihmu gjyshen teme tek pulat.
    Uroj mos me keqkuptoni nuk po ul aspak femren shqiptare pasi vete jam pro shqiptares por thjesht tregova ate qe kam perjetu.
    Di me than kam ba gabimin ma te madh te jetes teme teksa jam nda nga ajo dhe kjo e them sinqerisht ka ardh ngaqe prinderit e mi jane ofendu ne cdo lloj vizite apo rast hidherimi apo gezimi pjestar te fisit filloshin tu sha pse une kam nje te huaj Ajo eshte katolike austriaket jane kurva prite zot me u ba me fmi bahet femija katolik etj etj .
    NJe gabim qe po e vuaj dhe sot e kesaj dite
    sa per ate qe ne kerkojme qe femrat e sodit ato deri ne 25 vjec te jene per prinderit tone ashtu sic ishin nenat tona per vjerrit mendoj te gjithe meshkujt anderrojme me sy hap .me kete rini te sodit me shpejt kap telebingon se gjen nje femer te tille
    JO SEKS PARA MARTESE

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Si e perceptoj une dashurine dhe e mire shume?! Ok, njihesh diku me nje femer. Eshte e paraqitshme, e qeshur, e edukuar, me shkolle, serioze per jeten. Njihesh, e sheh shpesh dhe pa e kuptuar fillon e te pelqen, terheq. Pas ca kohe njohje me te, eshte krijuar nje lidhje me e forte. Fillon e ndjen se e do. Mendon se ajo eshte ' the one'. I propozon per dicka me serioze, si fejese/martese . Ajo pranon . E con te prinderit per t'u njohur- dhe, aty sheh nje reagim ose ndoshta te kujtohet; o shqiptare o hic fare! Ti ate e do, ndodhi pakuptiuar. Keshtu vjen dashuria pakuptuar...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Si e perceptoj une dashurine dhe e mire shume?! Ok, njihesh diku me nje femer. Eshte e paraqitshme, e qeshur, e edukuar, me shkolle, serioze per jeten. Njihesh, e sheh shpesh dhe pa e kuptuar fillon e te pelqen, terheq. Pas ca kohe njohje me te, eshte krijuar nje lidhje me e forte. Fillon e ndjen se e do. Mendon se ajo eshte ' the one'. I propozon per dicka me serioze, si fejese/martese . Ajo pranon . E con te prinderit per t'u njohur- dhe, aty sheh nje reagim ose ndoshta te kujtohet; o shqiptare o hic fare! Ti ate e do, ndodhi pakuptiuar. Keshtu vjen dashuria pakuptuar...
    Per mua Pink, mendoj, qe ka kaluar 'epoka e renies ne dashuri e pakuptuar'.
    Pelqimi per mua nuk varet me nga madhesia e gjoksit apo sa me kenaq ne shtrat, per mua kenaqesia jane cka u permend ngs ti plus edhe kuptimi i prejardhjes se kultures sime e te sajes.

Une si idivid i dua prinderit e mi teresisht e jashtzakonisht e jam i gatshem, qe ne mos ti dua ne te njeten mase, te pakten te respektoj apo ti dua sadopak edhe prinderit e bashkshortes sime! E permend respektin, sepse kur behet natyrisht, edhe pse ne mungese te dashurise, eshte ende i cmueshem.

Ti pergjigjem pyetjes sate te meparshme nese kjo femer e kulluar, edhe pse shpjegimi yt nuk e shfaq kete, atehere une do ndertoja jeten time me te. Duke njohur prinderit e mi, s'besoj se kjo do te paraqiste veshtirsi per jeten time.

POR, do kishte veshtirsi per jeten e prinderve te mi sikurse edhe te saj, cultural differences are a bastard, u can get over them as long as u have the right person bisede u, but its not straight forward, as well as it is not impossible!

Per te menjanuar keto veshtiresi, eshte me e thjeshte te kesh kulture te perbashket me bashkshorten, pra e njejta prejardhje, , por duke lexuar postet tuaja une mendoj se do ngelem beqar tere jeten , filsni siku vete keni dale nga guri e jo njeriu!

Jeta behet mire me ate qe zgjedh vete individi, por shume me mire me ate qe pranohet (me mendje te hapur) nga te tera palet e perfshira!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white_snake : 25-04-2012 mė 11:59

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    mir e ke white snake nuk bihet ne dashni pa kuptu
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    mir e ke white snake nuk bihet ne dashni pa kuptu
    Jo mo jo, se ke kuptu postin ti!
    Ne dashuri bie pa kuptur, lehte fare biles, kur je adoleshent dhe horny!

Pyetja qenrron sa zgjat kjo dashuri!?

Ketu, besoj, po trajtohet tema per te ndertuar nje familje te shendetshme, qe permendimin tim e ngre dashurine ne nje nivel tjeter!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    E beni me plan ju te dy kur dhe si bie ne dashuri kshu??! lol. Nejse thjesht kuptova qe ti White Snake ske Rene ndonjehere ne dashuri deri tani. Perderisa the ' e kulluara' ti thjesht se ke idene cfare do te thote te duash nje femer. Respekti ndaj prinderve eshte as qe diskutohet, por Jo deri aty sa t'u marrin peng. Mosha e tyre I llogjikojne gjerat me ate mentalitetin e tyre e nuk u vihet faj se ne ate lloj sistemi/ambjenti u rriten, por ju si te rinj duhet te flisni me to e t'u hapni syte dhe te shohin te gjithe picture kur I thone. Perderisa jetoni jashte, qendron dhe mundesia te dashurohesh me ato qe ke perreth. Kshu.

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    Jo mo jo, se ke kuptu postin ti!
    Ne dashuri bie pa kuptur, lehte fare biles, kur je adoleshent dhe horny!

Pyetja qenrron sa zgjat kjo dashuri!?

Ketu, besoj, po trajtohet tema per te ndertuar nje familje te shendetshme, qe permendimin tim e ngre dashurine ne nje nivel tjeter!
    po ajo squhet dashni lol, crush i thojn knej ka ne

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    E beni me plan ju te dy kur dhe si bie ne dashuri kshu??! lol. Nejse thjesht kuptova qe ti White Snake ske Rene ndonjehere ne dashuri deri tani. Perderisa the ' e kulluara' ti thjesht se ke idene cfare do te thote te duash nje femer. Respekti ndaj prinderve eshte as qe diskutohet, por Jo deri aty sa t'u marrin peng. Mosha e tyre I llogjikojne gjerat me ate mentalitetin e tyre e nuk u vihet faj se ne ate lloj sistemi/ambjenti u rriten, por ju si te rinj duhet te flisni me to e t'u hapni syte dhe te shohin te gjithe picture kur I thone. Perderisa jetoni jashte, qendron dhe mundesia te dashurohesh me ato qe ke perreth. Kshu.
    e ke gabim. kshtu lol

Faqja 12 prej 25 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •