Vec te jete bjonde,te tjerat nuk kane rendesi
Vec te jete bjonde,te tjerat nuk kane rendesi
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Sėpari tė jetė njeri,puntore e edukuar,pastaj vie bukuria.
A e ke per vete o Z.Irfan?![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Besoj qė shumica ndajnė kėtė mendim timin!
Shqiptare dhe gjinokastralie se jena m'krize ekonomike.
kam njohur nje bullgare e martuar me shqiptar.kam sh respekt per te.nuk jam kunder nuseve te huaja.mbase familja e cunit eshte kundra sepse ndihet pak larg kur nusja eshte e huaj dhe kane zakone te ndryshme,por e sigurt qe kjo largesi i mban sh korrekte marredhenien mes tyre,ndersa me nuse shqiptare fillojne komentet vjeher nuse apo kunata apo krushkat ouuuu muhabet shqiposh.
Shiko ti djale Inzhinjer, une po ta jep nje keshille se me Shqiptare ngado te shkojshe nuk ke.
Une per veten time kam qene edhe me te huaja i martuar, pore kur jam ndare nga ajo kame vendosur se ja do martohem me Shqiptare je me askend.
Pasi jame martuar me Shqiptare beso se kurre nuk jame penduar, e leri ti disa thash e theme se jane fshatunare nga trute e ku ta di une, ti duhet ta zgjedhesh ate ce te pershtatet ty, si nga temperamenti, si nga inteligjenca edhe nga rethi dhe sjelljet me pastaj sdo te kesh problem.
Hajt pra pac fate te mbare.
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Thuhet njė fjalė popullore : Mė mirė pleshti yt se sa i huaji.....apo Ku tė kruan dora jote nuk te kruan dora e huaj .......
Krijoni Kontakt