o korcare o ic fare ka qene llafi![]()
Ok, shume mire se tani mundem te ta shpjegoj me shembull ate qe desha te them mepare. Pershembull ty prinderit te kane vene kete kusht, qe duhet ta marresh shqiptare. S'je me i vogel qe te duhet te marresh mend e tyre, me pjekurine e moshes kete kusht qe te kane vene prinderit edhe ti ja ke vene vetes. Dmth je ti ai i cili ben zgjedhjet per jeten tende. E bere zgjedhjen, sigurisht qe prinderit do jene te gezuar sepse gjete dike qe fillimisht pelqen vete e po ashtu qe prinderit do ta aprovojne.
Kam pare prinder shqiptare qe jane shume te kontrollueshem, edhe s'dine ku fillon e ku mbaron kufiri qe duhet te kene si prinder.
Lexuesi njeiu nuk mesohet vetem nga praktika po edhe duke pare tjeret,une kam ne familje si femra ashtu edhe meshkuj qe jan martuar me engjuj te huaj.Ne fillim mon amour mon amour e mbas 6/7 vjetve mbaroj mon amourShahen perlahen dhe ne fund gjejn tjetrin/ren si rezerve para se te ndahen.Po me sa kam pa ata qe jan me djallin e vet mire keq kryesorja femijen e edukojn shqip.
![]()
Opari per kete qe thua shpresoj qe nuk jan te gjithe shqiptaret njesoj,vetem per interes te tyre,une mendoj qe ne pik te para para se te krijoni familje mendoni me larg se intersi personal i juaj,me larg dua te theme familjen qe do ta krijoni dhe cfra shembulli do trashegojn nga ju...![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
e ca do ti tani,do nuse? ik o vlla na li rehat,ne s'kemi per vete do te gjejme nuse ty!
Po ti per komunitetin jeton?! Edhe jeton jashte dhe I ri e prape me mentalitet komuniteteti. Go figure. lol
ce pyet o pink,na mbyten ekstrakomunitaret me nje ndjenje te forte komuniteti lol
Krijoni Kontakt