mia normal qe eshte e drejte qe te cdo njeri te merret me punet shtepijake,por p,sh mbesat e mija me thone ose do ta marrim burrin qe nuk ka prinder ose vjerra duhet te mi beje te gjitha punet e shtepise se une nuk prek banjo me dore nuk dua te gatuaj etjer etj..........une per vete pak koh kam ndenjur me vjerren dhe i benim punet dor me dore,tani qe shkoj per pushime rregulloj vetem femijet se ajo eshte e mbajtur dhe i ben vete te gjitha
po vete ma duan djalin ato grifsha cfare te beje ai i shkreti
pink e kam bere ne pleqeri une djalin e vogel hahahaha,por djali i madhi behet shpejt per nuse,une nuk jam andej nga malet por dhe po te isha nuk do ta mohonja se dhe ato njerez jane,e kam per nje rast shume te afert qe nusja rrin tere diten ulur ne pc,ose lexon se eshte ne shkolle te larte dhe nuk prek asnje pune te gjitha i ben vjerra ,dhe djali sigurisht qe nuk merr as edhe nje luge vete se ai punon tere diten
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Lisa ajo nusja po ben shkollen dhe nuk rri nga qejfi. Do ja ndjeje lezetin vjehrra kur ajo te gjeje pune te mire lol dhe ti sjelli rrogen e mire ne shtepi. Jeta kerkon sakrifica. Qenka me fat ajo, dhe une bej shkolle, punoj 40 ore ne jave, dhe kur vi ne shtepi une detyrohem ti bej te gjitha vet. Nuk kam afer as mamin, e as vjehrren. Dhe burri me ndihmon, nuk qahem, por kur ka mundesi se ai punon me orare te zgjatura. Nuseve ja kujtojne sherbimin vjehrrat, por cupave kur i kane ne shkolle jane gati te sakrifikojne cdo gje. Vjehrrat vetem te ankohen dine. Ato i duan nuset tu rrine gati sikur jane martuar me to nuset dhe jo me djemte. Mos degjo shume c'thone cupat e reja per vjehrrat e ardhshme! E thena me te beren jane shume larg. Biles ato qe mburren se do i duan vjehrrat, dalin nuse jo aq te dashura me vjehrrat kur u duhet te jetojne me to. Mos u beso shume fjaleve.![]()
Feelings change - memories don't.
Tema eshte ose nuse shqipetare o hic fare.Une mendoj se ka gjermane shume te mira dhe shqipetare shume te keqia.Nuk ka pyll pa derra.Nuk mundesh me i prgjithesuar gjerat,une i njoh te dy kulturat.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Sa pizivenka paska kjo teme.
Keshtu eshte kur bien ne duar te buta keto.
Hidhen perpjete si kongjijte .
Me vjen gjynah per djemte zemermire ne keto raste qe abuzohen nga "ish" te pacivilizuarat.
Lol
Ti duke tund tespiet tere diten e tregon burrerine e respektin ndaj femres zotrote?
Po piquni njehere aman, se i keni buzet akoma me qumesht. Na beni sikur po rrezatoni mencuri e burreri. S'keni faj ju po turku qe ju la me mentalitet mesjetar dhe Enveri qe e perforcoi me izolim. Ik tund tespiet tani, se per me shume s'jeni, ju.
Feelings change - memories don't.
I still feel sorry for them.
gjasme sorry, por ne te vertet mendon, puhh sa me fat qe jan![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
For having pizivenkas?
Me mire pa te fare sesa pizivenka shqiptare.
Krijoni Kontakt