Me pelqen te flas me te dehurit sepse nxjerin te verteten, ate qe e mbajne ne vetvete, pija i qeteson dhe i ben qe te ken sa me pak kontroll mbi sekretet e tyre. Tani jo gjithkush eshte ashtu.
e verteta eshte se une po fsheh dicka, dhe mezi sa po e mbaj perbrenda, dua ta leshoj jashte mendjes sime, dua te lehtesohem se nuk po duroj dot me, , so cfare po mbaj perbrenda shume po me rendon, po me ngadaleson. Dua te clirohem. Me ka bere te vuaj. Une nuk dua te vuaj me, prandaj do marr udhen e vetme, ate te shpetimit.
E verteta eshte se une jam nje vajze 22 vjecare, dhe jetoj diku ne SHBA. Nje pakice e vogel e di kete(jo shtetin, por moshen dhe te dhenta te tjera), 2 anetare te besueshme, por ansje nga ju nuk e di kete, drejtimin tim seksual. Me pelqjene vajzat. jam lezbike me pak fjale. Dhe nuk mund te qendroj me ketu mes jush sepse kam zemer te dobet e nuk mund te duroj me te jem prane asaj kur e di qe nuk mund ta kem. JAm e dashuruar me nje anetare, dite e nate mendoj per ate, ne enderr e shikoj, dua ae kem prane, ta push ne buze, trupin te ja ferkoj, floket e saj ti rregulloj, goje me goje, ti them te dua te adhuroj, une per ty rroj. Une nuk dua te vuaj me, dhe per kete arsye po zgjedh rrugen e shtepitimit, dhe shpetimi eshte largimi nga ky forum. Qe te mos mendoj me, ta harroj e mos te vuaj me, largimi nga forumi eshte vertet shpetimi im. U kerkoj moderatoreve te me perjashtojne nga forumi. Ju lutem.
Do me mungoni shume prej jush, besoj se nuk ka nevoje per liste, ju e dini vete kush jeni., do me mungoje shoqerija juaj. Ja kam kaluar bukur kertu mes jush. Nese ndonje eshte prekur nga fjalet e mia, kerkoj ndjese, kane qene pa qellim te keq, gjithmone me humor.
Lamtumire.
Urrej kur ne mendje ben nje poem shume te bukurMe pelqen te flas me te dehurit sepse nxjerin te verteten, ate qe e mbajne ne vetvete, pija i qeteson dhe i ben qe te ken sa me pak kontroll mbi sekretet e tyre. Tani jo gjithkush eshte ashtu.
por emocionet, syte e perlotur dhe mendja e trubullt ben qe ta harrosh ose ben qe ta ngaterrosh dhe del sikur eshte e ngjitur me peshtyme.
Te tille poem bera edhe une ne mendje.
E shkruajta mbrem por ma fshin, dhe kam pasur probleme me forumin keto oret e fundit. I fshiva cookies
nese ky nuk eshte nen forumi i duhur atehre mund tak levizni tek nje forumi i duhur e jo tek koshi i plerave?
Krijoni Kontakt