Close
Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 191
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...qfar patem te bejm ne me fakte ketu ???
    une thjesht te pyta ty , ti nuk u pergjigje....
    ...mos fol veq hajt .....
    ..per ty thjesht Qeveria e serbis eshte me e mir se Qeveria e Kosoves....kete e tregove vet.....po nese te mungojn ata , ose ajo Qeveri shko kush nuk te ndalon....
    Paska fillu me tu reziku "qeveria"jote apo?
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Ashtu do doja te besoja dhe une!Por eshte Sebia ajo qe nuk logjikon ashtu,ajo i ka skenaret e pregaditur per çdo veprim qe ben ne Kosove!Ti thua asnje organ i Serbise nuk eshte i lejur te veprojne Kosove!Por çfar thua per faktin qe Serbia do te organizoje zgjedhje lokale dhe ne territorin e Kosoves,apo veriun e Kosoves e cila defakto administrohet nga Sebia,ku akoma Qeveri Kosoves nuk ka arrit te ushtroj autoritetin e vet,qe te mos i permendi te tera se ka shume!...
    Zgjedhjet lokale nuk mund te organizohen resp. do te ishin ilegale.

Une nuk thash se Serbia nuk mund te veproje ilegalisht ne Kosove. Fjala ishte per veprime legale, te cilat mund te arsyetohen edhe ndaj te tjereve apo institucioneve kompetente te Bashkesise Nderkombetare.
    Zgjedhjet parlamentare nuk mund te ndalohen ne baze te Rez. 1244 te OKB-se, por as ne baze te Planit te Ahtisaarit.
    Ne fakt, Bashkesia nderkombetare resp. UNMIK-u apo EULEX-i jane te obliguara ti organizojne zgjedhjet parlamentare te Serbise, perderisa Serbia nuk e njeh shtetin e Kosoves.
    Megjithate, shteti i Kosoves ose Republika e Kosoves jane gjithashtu te obliguara te ndalojne mbajtjen e ketyre zgjedhjeve parlamentare te Serbise, pasiqe Serbia e keqperdore kete mundesi per te organizuar struktura parimisht te palejuara te shtetit serbe ne Kosove. Jo nga perspekiva e Rez. 1244 te OKB-se dhe Institucioneve nderkombetare qe bazohen apo veprojne ne baze te kesaj Rezolute, por nga perspektiva e Republikes se Kosoves dhe Kushtetutes se saj. Sepse ne baze te Rez. 1244 nuk ekziston shteti i Kosoves resp. Serbia ka te drejte te organizoje cfardo zgjedhjesh qe nuk kane te bejne me organizimin e pushtetit lokal dhe veteqeverisjen lokale te Kosoves...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 01-04-2012 më 11:11

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Ndexhova se ne ato ejes ku duhet te mbahen zgjedhjet e serbis, qeveria e kosoves po i organizonte ato zgjedhje.
    http://www.botasot.info/def.php?gjuh...ry=3&id=161555
    Sharri, te gjitha veprimet qe bejne serbet ne Kosove jane te organizuara nga Serbia,te gjitha!Edhe ai i ashtuquajtur "pushtet paralel"defakto eshte pushtet i serbise ne Kosove qe i sherben pushtetit e qendror te serbise si trmpulin per orekse me te medha ne planin operativ! Te mos harrojme,ata kane te ngritur dhe nje ministri per Kosoven enkas per kete pune!...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    Paska fillu me tu reziku "qeveria"jote apo?
    ....po qysh jo nuk dyshoj ketu ju keni lshu ju bashkpuntoret e Serbit me gjith Serbin po doni me coptu.....mirpo aty osht Gjarpni krye te asja Qeverie e veq per topa mundeni me kap....si qkeni bo perher....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Jo mua nuk me mungon qeveria e serbis ,po mua me mungon nje qeveri e mirefillt e kosoves.Pasi qe qeveria aktuale eshte njerk per shqiptaret e nenë per serbet dhe per bashkpuntorete saj te shantazhuar.E ti nhuk ke drejt ti thuash askujt shko atje ,kur vendin e kemi ketu ,vetem nje na mungon sipas jush ,qe nuk jemi kriminel dhe nuk i perkrahim qeverin kriminale.
    .....edhe ti kuke si keto ditat e pranveres sa diell sa bor....
    mos na shit mend ketu se e kutpum qka te mungon ...hajt tash...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Sigurisht qe Qeveria e Serbise eshte me e mire se Qeveria e Kosoves per popullin e Serbise dhe per serbet e Kosoves. Ky eshte fakt i pamohueshem...

Ne pothuajse cfardo krahasimi do te dilte se Qeveria e Serbise eshte dukshem me mire (me e suksesshme) per Serbine dhe popullin serbe, sesa Qeveria e Kosoves per Kosoven dhe popullin e Kosoves.

Qeveria e Kosoves do te fitonte vetem nese krahasojme te ardhurat/perfitimet e pushtetareve, bashkepunetoreve dhe familjareve te tyre me ato te Serbise dhe shume shteteve te regjionit.
    ....po ku tju doket ma mir shkoni more ....
    ...une per veti spo muj me shku tjera kah se kurr qetu n'shtetet Ballkanike nuk kisha nejt...,,,,,po ta kisha kaq leht sikur ju qe e keni leht me shku ne serbi , une kurr sdo te rrija ketu....hecni burra ku t'ju pelqen ....kujt i plas per juve ...!!! nje armik me pak per Kosoven.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Zgjedhjet lokale nuk mund te organizohen resp. do te ishin ilegale.

Une nuk thash se Serbia nuk mund te veproje ilegalisht ne Kosove. Fjala ishte per veprime legale, te cilat mund te arsyetohen edhe ndaj te tjereve apo institucioneve kompetente te Bashkesise Nderkombetare.
    Zgjedhjet parlamentare nuk mund te ndalohen ne baze te Rez. 1244 te OKB-se, por as ne baze te Planit te Ahtisaarit.

Ne fakt, Bashkesia nderkombetare resp. UNMIK-u apo EULEX-i jane te obliguara ti organizojne zgjedhjet parlamentare te Serbise, perderisa Serbia nuk e njeh shtetin e Kosoves.
    Megjithate, shteti i Kosoves ose Republika e Kosoves jane gjithashtu te obliguara te ndalojne mbajtjen e ketyre zgjedhjeve parlamentare te Serbise, pasiqe Serbia e keqperdore kete mundesi per te organizuar struktura parimisht te palejuara te shtetit serbe ne Kosove. Jo nga perspekiva e Rez. 1244 te OKB-se dhe Institucioneve nderkombetare qe bazohen apo veprojne ne baze te kesaj Rezolute, por nga perspektiva e Republikes se Kosoves dhe Kushtetutes se saj. Sepse ne baze te Rez. 1244 nuk ekziston shteti i Kosoves resp. Serbia ka te drejte te organizoje cfardo zgjedhjesh qe nuk kane te bejne me organizimin e pushtetit lokal dhe veteqeverisjen lokale te Kosoves...
    Eh mor Antiproanti,Ne politik nuk ka bese ,po qe se Serbia e ka kuptuar kete qe moti ,ndersa ne Shqiptaret akoma nuk arrijme ta perceptojme akoma!Ne akoma mendojme qe Serbia nuk ka drejt ate,nuk ka te drejt kete,ja bashksia nderkombtare ,ja i referohemi ksaj apo asaj ,ndersa nga ana tjeter qendrojm pasiv duke pritur çfar te tjeret do te vendosin per ne!Bashksia Nderkombtare nese vren qe neve kemi seriozitet ne qeverisje ,atehere ajo do te na perkrah,ne fakt ajo perkrah ato popuj qe jane ne gjendje te administroj dhe menazhojne veten e tyre,ndersa nese ne trgojme pika te dobta si ç,po trgon kjo qeveri,ateher ajo do ti bej konçesione pales serbe!Politika eshte nje art jokonvecional deri ne momentin qe pala me e dobt te leshoj pe,nga ky moment ajo fillon e behet kovecionale!....Ne kete kart luan bashksia nderkombtare!...
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 01-04-2012 më 11:46

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Skan faj polict jo ka Faj tuta edhe boqa nuk kan pas mrapa me shti naj nja .
    Sa her po lexoj lajme e po e shof ket lajme pom dhem kryt e po kopi nga inati

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ahmeti:Serbia po e poshtron popullin dhe shtetin e Kosovës

Për kindapimin e dy policëve të Kosovës,“Serbia nuk po ndryshon qasjen ndaj Kosovës si dhe po e poshtron në mënyrë të vazhdueshme shtetin e Kosovës, institucionet dhe qytetarët e saj”ka thënë përfaqësuesi i Lëvizjes së Vetëvëndosjes Shpend Ahmeti në një konferenc për medie të mbajtur sot.
    Shpend Ahmeti nga lëvizja Vetëvendosje pohoi se e tërë kjo që po bëhet është edhe një “shpërblim” për dialogun.Pra situata e krijuar së fundi dhe arrestimet që kanë ndodhur, poshtërimet që po i bëhen institucioneve të vendit dhe popullit të Kosovës.Më tej Ahmeti ka theksuar se :Reagimi i Qeverisë ndaj këtij arrestimi dhe pohimet e tyre se kjo ka të bëjë me fushatë zgjedhore në Serbi dhe se Daçiqi është shok i Millosheviqit, e quan reagim të ngjashëm me reagimin e ndonjë organizata joqeveritare, apo opinion të ndonjë analisti. Qeveria sipas Ahmetit duhet të marrë vendime dhe t’i kundërpërgjigjet këtyre veprimeve të Serbisë, me ndërprerje të dialogut dhe moszbatim të marrëveshjeve të arritura deri më tani me Serbinë.
    “Nuk mund t’i quajmë ndryshe, pos mos ndryshim i qasjes së Serbisë ndaj Kosovës dhe poshtërim i institucioneve, shtetit, Republikës dhe popullit të Kosovës. Në fund të fundit ne e kemi quajtur këtë si ‘shpërblim’ për dialogun. Sepse Serbia jo vetëm që nuk ka ndryshuar qasje ndaj Kosovës, por kohëve të fundit vetëm sa është trimëruar për shkak të koncensioneve, që ka bërë Qeveria e Kosovës, për shkak se i kemi hequr Republikën, e kemi qit fusnotën dhe tash ata po e shohin se me status të kandidatit janë më të fortë dhe do të vazhdojnë të na poshtërojnë. Nuk bën të relativizohet çështja të quhet Daçiqi shok i Millosheviqit, apo po e bënë për fushatë zgjedhore, por kjo është se republika e Serbisë, ky është ministër i Punëve të Brendshme, i cili në emër të shtetit të Serbisë i ka bërë këto arrestime”, pohoi Ahmeti.BS

Bota Sot
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    http://botasot.info/reklama/ssseeerrbbiiiaaarrr.jpg

Serbia arreston dy policë të Kosovës

....ne at moment qe i kthen serbia keta dy polic , duhet me ndodh shkarkimi i policve nga detyra qe te dy....

Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •