Po po dakort jam une...nga 4-5 nga keto, 1 do dali i hajrit!![]()
Po po dakort jam une...nga 4-5 nga keto, 1 do dali i hajrit!![]()
Nje te ardhme te mire, po shihet qe e kemi, shpresojm te mos na zhgenjejne, por per momentin na duhet nje sulmues qe te kete persiper sulmin, te shenoje, kjo na mungon me se shumti.
Pastaj nje zevendes per Pirlon, per kete sezon qe vjen, une mendoj qe na duhet te pakten 2Sulmues klasi, me pervoje, 2 mesfushore, qe jane te gatshem te rrine edhe nes stole, dhe 2 mrojtes, njeri i krahut te majte, dhe nje ne qender.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Po shtohen zėrat pėr transferimin e Higuain tek Juventus njėjt si pėr Cavanin. Drejtor sportiv Juventin dje ėshtė takuar me agjentin e Higuain, babanė dhe vėllaun e tij nė Madrid, me sa duket njė akord me Higuan do tė arrihet sė shpejti.
Tratativat pėr tė sjell Van Persien nė Torino me sa duket janė duke dėshtuar pasi konkurenca ėshtė e madhe, Edison Cavani u deklarua vet se ka probleme me kryesinė dhe klubin e Napolit dhe se nėse nuk fitohet edhe kupa e Italisė tė dielėn ai do tė largohet, edhe pse sheikėt e Manchester Cityt dhanė ofertė tė majme pėr Cavanin sezonin e kaluar nuk duhet tė harojmė qė ata blejtėn Agueron, Dzekon dhe Tevezin nuk besoj se janė tė interesuarė mė pėr shėrbimet e Cavanit dhe nė asnjė media nuk pėrmendet City si destinacion i Cavanit, mė shumė pėrfolet mundėsia e kalimit tė tij tek Juventus.
Tė them tė drejtėn me njė sulm Vucinic, Cavani dhe Higuain do tė kishim njė kompaktivitet dhe qėndrueshmėri duke ditur eturin pėr gola tė Cavanit dhe Higuain dhe mjeshtrin e Vucinic pėr tė bėrė pasime deēizive brenda zonės.
Sui generis
"Jam i hapur. Eja me hetoni, por do gjeni thjesht nje njeri qe gjithe jeten eshte djersitur gjate punes se tij dhe shperblimi im ka qene vetem rroga qe me kane caktuar si lojtar ne kohen kur luaja futboll apo si trajner pasi u terhoqa! Asnje bast, asnje kombinim. Nese e gjeni nje prove, ejani dhe me denoni!"
{ A.Conte }
Si gjithmone perpara cdo sfide te madhe e akuzojne per ta shperqendruar, por e bejne edhe me te forte
#finoallafineforzaJuventus
Finalia e Kupes se Italise JUVENTUS - NAPOLI neser ne oren 20:45 ne stadiumin Olimpic te Romes.
Pritet te jete ky formacioni i Juventusit:
JUVENTUS (3-5-2):
Storari; Bonucci, Barzagli, Caceres; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia; Vucinic, Del Piero.
Ne dipozicion.: Buffon, Marrone, Giaccherini, Pepe, Quagliarella, Borriello, Matri.
Mungojne: Chiellini, De Ceglie, qe te dy te demtuar.
Sui generis
Ky eshte simbol i veēantė qe do jete qendisur ne fanellat e lojtareve te Juventusit per nder te Kapiten Del Piero-s neser ne finalen e kupes se Italise.
![]()
Sui generis
Lojtarėt e grumbulluar nga trajneri Conte pėr finalen e sontme ndaj Napolit, pritet qė Del Piero tė jetė titullar nė ndeshjen e tij tė fundit me fanellėn Juventine.
1 Buffon
4 Caceres
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Vidal
23 Borriello
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone
Sui generis
Juventus - Napoli , finalja e kupes se Italise , ndeshja Live ne HD
http://www.firstrowsports.eu/webmast...tus-vs-napoli-[final-cup].html
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Na thotė njėri si po shkon ndeshja ? Do dali 1 Juvja sot (brėnda 90 minutėshit dmth)![]()
?
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Shife mer ndeshjen te linku qe solla une.Napoli eshte tu loz me mire,por dhe Juve ka pas raste.
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Krijoni Kontakt