Cavani po,ėshtė blerje e goditur pėr sulmin e Juves pėr mendimin tim...po Dzeko ?! Ēe do kėtė ? Mua mė duket lojtar idiot...madje s mė duket lojtar fare. Vucinic - Cavani,fantastik sulmi.
Cavani po,ėshtė blerje e goditur pėr sulmin e Juves pėr mendimin tim...po Dzeko ?! Ēe do kėtė ? Mua mė duket lojtar idiot...madje s mė duket lojtar fare. Vucinic - Cavani,fantastik sulmi.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Edhe unė mendoj njėjt qė Cavani dhe Vucinic do tė bėnin njė dyshe tė frigshme nė sulm, poashtu nėse rikthehet edhe Giovinco nė skuadėr atėher do tė ndryshohej modeli i lojės dhe do tė ketė njė repart sulmues me 3 lojtarė, Giovinco - Cavani - Vucinic, qė besoj se do tė mjaftojė pėr tė ecur skuadra me hapa pozitiv drejt sukseseve tė radhės.
Sui generis
http://bleacherreport.com/articles/9...udio-marchisio
Ja ku e keni Fergusonin qe e kerkon me ngulm. 20 Milion Funta qe ne Euro i kalon 25 milion Eurot.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RaPSouL : 24-05-2012 mė 08:06 Arsyeja: pa ofendime!
#finoallafineforzaJuventus
Keni lėnė nam merr me kėta chit - chatet dhe provokimet qė e dini se janė tė ndaluar, ju lutem pėrmbahuni temave dhe diskutoni ndonjė ēėshtje ashtu siē diskutohet.
Sui generis
Mesa duket pista Cavani ėshtė mė e rėndėsishmja pėr udhėheqėsit Juventin, artikullin mė posht e keni nė gjuhėn angleze nga websajti goal.com, qė thuhet se Juventus don tė bėj Cavanin lojtarin mė tė paguar nė Seria A me njė shumė prej 6m euro nė sezon me njė ofertė prej 30milion euro pėr sulmuesin.
Ja artikulli.
http://www.goal.com/en-us/news/4301/...five-year-deal
Sui generis
Hahahahahahahaha. Prape fshirje selektive e postimeve. Sa qesharake jeni bere. Teme eshte edhe diskutimi i vleres se lojtareve, por une nuk kam cfare te bej se lojtaret tuaj nuk vleresohen aq sa thoni ju. Nejse, vazhdoni me kete politiken "selektive" se jeni ne rruge te mbare. Faji yne qe postojme ne teme mbeturinash.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Postimet nuk i selektoj nė atė mėnyrė qė mendon ti, postimet tė cilėt kan info dhe fakte konkrete nuk fshihen, e ato chit-chatet dhe ofendimet kanė ecur. Su kemi faj qė prekeni pasi nuk u lejon dikush tė bėni gallat kėtu as ju e as ata tjerėt qė mendoni ju edhe pse tė gjithė jeni tė njėjtė.
ps. Sa pėr postime gjysma janė tė Juventinėve qė i fshiva qė skishin tė bėjnė me temėn.
shnet.
Sui generis
Rapsoul, te kam cituar 2-3 here nje postim ku ofendohem une. Perse nuk e ke fshire akoma? Meqe nuk selekton ti...
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Se harrum lajmin kryesor:
Conte rinovon deri ne 2015 kontraten me Juventusin
![]()
Krijoni Kontakt