Nje ndeshje perfekte ne c'do aspekt ku skuadra e Juventus dominonte ne c'do repart.
Goli i Bonucit poz jashte loje thone milaneshet ?Ta shofin videon "qorrat" mos te shofin foto te modifikuara.
Golat e ndeshjes
Forza Juventus.
Nje ndeshje perfekte ne c'do aspekt ku skuadra e Juventus dominonte ne c'do repart.
Goli i Bonucit poz jashte loje thone milaneshet ?Ta shofin videon "qorrat" mos te shofin foto te modifikuara.
Golat e ndeshjes
Forza Juventus.
Fitore e paster qe nuk le vend per koment,
nje nder pjeset me te bukura te ndeshjes ishte hyrja e Del Pieros qe ne sekondat e para dha assist dhe u be gol, ai eshte gjenial.
Pa polemika fare, pa penallti, superioritet absolut ne ēdo aspekt.
Napulitanet si rrace muti qe jane u perkulen para juventusit ashtu siē i ka hije, u degjeneruan.
Vucinic shėnoi njė gol qė nuk ju dha pėr arsye pozicion jasht loje qė nuk ishte fare, por ne nuk kemi ētė debatojmė vendimet e gjyqtarit se ėshtė e kotė ato nuk rikthehen prap tė vendosen, por Milanistat merren me kėtė ēėshtjen e gjyqtarėve edhe pėrgjat gjithė sezonit nė vitin 2011 janė favorizuar nga gjyqtarėt. U bėnė 4 muaj merr qė kur hyri 2012 asnjė penallti ska marrė Juvja nė favor tė saj, lol![]()
Sui generis
Ndeshjen e rradhės Juventus e ka tė shtunėn nė ora 18:30 nė teren tė Palermos, deri tani nuk kemi ndonjė mungesė shpresojmė qė edhe atė ditė tė gjithė lojtarėt ti ketė Conte nė dispozicion, tani vetėm rezultatet pozitive qė nėnkuptojnė fitoren vlejnė ēdo rezultat tjetėr do tė shuante shancet pėr tė luftuar pėr titullin kampion.
Forca Juve!
Sui generis
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=_zp6wfUSvE8
Zoti i Futbollit
#finoallafineforzaJuventus
E shtune 7 prill ora 18:30
Forza Juve![]()
Formacionet e mundeshme.
JUVENTUS: (4-3-3)
Buffon;
Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie;
Vidal, Pirlo, Marchisio;
Pepe, Quagliarella, Vucinic
Ne disp.: Storari, Bonucci, Caceres, Giaccherini, Del Piero, Matri, Borriello
PALERMO: (3-5-2)
Viviano;
Munoz, Milanovic, Labrin;
Alvarez, Migliaccio, Della Rocca, Barreto, Acquah;
Ilicic, Miccoli
Ne disp.: Tzorvas, Kosnic, Bacinovic, Zahavi, Vazquez, Budan, Mehmeti
Pavel Nedved ka rifilluar tė flasė pėr median italiane, nė njė intervistė pėr “Messaggero”-n, ku tregon planet e sė ardhmes si drejtues, tė kaluarėn e tij dhe bastin me Ibrėn pėr titullin.
Nga lojtar nė drejtues, si ka ndryshuar jeta e Nedvedit?
Duhet ende tė mėsohem mė kėtė gjė, por ndonėse nuk punoj mė fizikisht, edhe tė mendosh me kokė ėshtė e lodhshme. Unė e lashė futbollin nė moshėn 37-vjeēare, po aq sa ėshtė tani Del Piero, por ndryshe nga Aleksi, unė nuk kisha mė stimuj pėr tė luajtur.
Del Piero do mbetet sėrish te Juventusi?
Kėtė nuk e di as unė dhe as ndonjė tjetėr. E vetmja gjė qė mund tė them, se Del Piero teknikisht ėshtė lojtari mė i fortė i kėsaj Juveje qė po rilind, por mbi tė ardhmen e tij ai do dijė ēfarė tė bėjė nė momentin e duhur, kur ky sezon tė pėrfundojė.
Si ju bindi Andrea Anjeli t’i bashkoheshit atij?
Mė shumė sesa presidenti, Andrea ėshtė miku im. Ai mė kėrkoi t’i qėndroja nė krah nė aventurėn e re qė nisi dhe nuk doja ta lija vetėm, sepse ėshtė i ri dhe nuk ėshtė e lehtė tė bėsh futboll, sidomos nė Itali. E kam si njė vėlla tė dytė, sepse me tė mblidhemi dhe flasim pėr bashkėshortet, familjet dhe futbollin, por mbi tė gjitha e kam shok skuadre edhe nė ndeshjet e tė enjteve.
Ėshtė e vėrtetė qė fillimisht s’e pranuat transferimin nga Lacio te Juventusi?
Po, refuzova dhe kėtė e dinė mirė Moxhi e menaxheri im Raiola. Por mė pas e kuptova se si qėndronte situata dhe, falė kėsaj aventure, pata rastin tė pėrballem me mė tė mirėt nė botė. Mė parė betohesha pėr Lacion dhe pėr Zemanin qė mė solli nė Serinė A, por tani ndihem njė juventin i zjarrtė dhe jam i lumtur qė vazhdoj tė jem pjesė e kėtij klubi.
Liga e Kampioneve si drejtues ēfarė shije mund tė ketė?
Pėr mua do tė jetė njė ngushėllim, sepse Juventusi do e fitojė shpejt kėtė trofe, ndonėse pengu im i vetėm nė karrierė ėshtė qė nuk arrita tė triumfoj nė Evropė si futbollist.
E prisnit qė Konte tė ishte kaq i zoti si trajner?
Qė ishte i zoti e dinim tė gjithė, edhe ai vetė, por kaq shumė saē po tregohet sivjet jo, por jemi tė lumtur pėr zgjedhjen tonė.
E patė Barcelona-Milan?
Po, kuqezinjtė nuk bėnė figurė tė keqe, por nuk ishte as njė Barēa e madhe. Me pak mė shumė intensitet loje jam i bindur qė do kishte kaluar Milani, ndėrsa Championsin do e fitojė Reali.
Ēfarė mendoni pėr Murinjon dhe pse e refuzuat nė 2009- ėn?
Mė pėlqen mėnyra e tij e tė stėrviturit, ėshtė njė orator i madh, por pėr mua ishte e vėshtirė tė pranoja tė fitoja me njė tjetėr fanellė, me atė tė Interit, edhe pse bėhej fjalė pėr Champions-in.
Keni filluar tė nervozoni jo pak Milanin… Pse ?
Sepse Juventusi i madh ėshtė rikthyer…Tė mos harrojmė se ne po vazhdojmė tė paguajmė ende skoriet e “Calciopoli”-t, ndaj ėshtė mė mirė qė polemikat t’i shmangim dhe tė shohim fushėn.
Cili ėshtė Nedvedi i ri i kėtij Juventusi?
Mė nė fund e shoh njė, ai ėshtė Vidali, njė luftėtar si unė, por edhe si Konte. Ka vizion loje, vrapon dhe lufton, cilėsi qė i kisha edhe unė.
Ėshtė e vėrtetė qė pas paqes mes Raiolės dhe Juves ėshtė dora juaj?
Jam i lumtur qė bėra tė mundur kėtė gjė, sepse Mino ėshtė shumė i zoti nė punėn e tij dhe ka klientė qė na interesojnė.
Baloteli ėshtė njė prej tyre?
Mario ėshtė shumė i fortė, aq sa edhe kur kam biseduar kohė mė parė me Ibrahimoviēin, me tė cilin Baloteli grindej shpesh, ai mė tha se po tė kontrollonte kokėn e tij; Ai mund tė bėhej edhe mė i fortė se Zlatani, mbase mė i forti nė botė.
Ibra ėshtė i bindur se do ju mundė pėr titullin…
E sigurt ėshtė vetėm qė ata pėr momentin janė mė tė fortė se ne, por unė kam vėnė bast me tė pėr titullin, i cili do tė zgjidhet nė fushėn e lojės, jo nė mendjen e njė “bishe” si Ibra.
Panorama Sport
Krijoni Kontakt