Ca date luhet finalja e kupes kundra Napolit dhe orari ndeshjes?
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Si i thone asaj fjales? "Shkon gjuha ku dhemb dhembi"
Une po flisja komplet per gje tjeter. Aty tek komenti im, une them "Asnjeres nga ato kupat ne fotografi nuk u perflitet as e zeza e thoit". Nese ti me kete nenkupton te kunderten per trofete e Juventusit, eshte problemi yt shoku jo imi.
Gjithashtu thashe qe ne finalen e Champions League te vitit 2003, Milanit i eshte anulluar nje gol i rregullt i shenuar nga Shevchenko, megjithate ne arritem te fitonim serish, edhe kundra ekipit te Juventusit edhe kundra vendimeve te gabuara te arbitrit.
Une thjesht iu pergjigja nje komenti ku nje tifoze juventine thoshte mos i nxirni gjith gezimet se do na kene zili Milanistet, ndersa une thashe qe nuk kemi zili askend, perkundrazi na kane zili te tjeret neve.
Nqs ti mendon per vjedhje eshte problem i mendesise tende jo times. Une nuk permenda fare vjedhje ne asnje pjese te komentit tim.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Se c'lidhje ka tema e Milanit me kete postimin tim qe citon ti, kete vetem ti e di. Une i pergjigjem dikujt qe thote se ne jemi ziliqare, ti me del nga nje kontinent ne tjetrin.
Po deshiron mund te flasim dhe per vjedhjet meqe e paske kaq merak dhe te paska ngel kaq shume peng. Por ta thashe edhe njehere, ky nuk eshte problemi im, qe ju nuk ndiheni te qete per disa gjera dhe qe u rri mendja vetem aty. Me pak fjale u rri gjuha ku u dhemb dhembi![]()
Mos u tensiono! Cya![]()
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
O makaber , ca flet o i ziu ti.
Qeka anulluar goli i sheves .looool
Paske pare ndeshje ti.
Nuk quhet fitore , fitimi i penalltive .
Loja mbaroi ne barazim . Penalltite jane kot, nuk quhet zotesi.
Milani lujti catenaccio ate ndeshje me ne , se e dinte qe ne ishim shume here me superior se ata ate vit.
Ajo ndeshje do ishte e fituar shume lehte nqs ne sdo kishim lojtare titullare qe nuk luanin ate finale.
Nje nga ata ishte lojtari qe fitoi topin e arte ate vit , Nevded.
Sikur vetem ai te luante ate ndeshje , ju sdo kishit shanc ne bote .
Mund ta kishim fituar ndeshjen me thelle se c'fituam kundra realit ne gjysem finale.
Ik fli gjume tani , makaber.
Edhe i cike do thone bilanistat qe e meritonin finalen e 2003!![]()
Krijoni Kontakt