Close
Faqja 28 prej 50 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 500
    ► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

Ca date luhet finalja e kupes kundra Napolit dhe orari ndeshjes?
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Ca date luhet finalja e kupes kundra Napolit dhe orari ndeshjes?
    Nėse sgaboj ėshtė mė 20 Maj tė dielėn nė ora 21:00.
    Sui generis

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    O Madaber pse mer leni nam me kėto komente na vodhėn, padrejtėsi e ku ta di ēka?

Sa favore janė bėrė Milanit? Tė kujtohet Handbolli i Nestės brenda zonės qė nuk u dha si penallti?

Tė kujtohet rėnia e Boateng ndaj Bolongės a kujt ishte pa asnjė kontakt dhe morėt penallti dhe e fituat ndeshjen?

Tė kujtohet goli i anuluar vetėm para pak ditėsh ndaj Interit? Po ajo penalltia qė ju dha Boateng po me Interin?

Sjan padrejtėsi kėto?!

Keni lėnė nam mer se njėher nuk e pranuat humbjen gjithmon me justifikime koti. Pėrderisa Galliani, Berlusconi dhe Allegri ia uruan titullin Juves dhe i thanė qė e meritoi atėher pse vazhdon tė bėsh tendenca pėr vjedhje kėtu?

Milani e pati titullin nė dorė, ndaj Fiorentinės dhe Bolognės mos u ndėshkoi arbitri qė e humbėt titullin? Bėhu njė sekond tė vetme fer dhe pranoe paaftėsinė e skuadrės.

ps: upsss se harova, sa penallti keni pasur tė dhėna kėtė sezon?? dhe sa Juventus?

shnet.
    Si i thone asaj fjales? "Shkon gjuha ku dhemb dhembi"

Une po flisja komplet per gje tjeter. Aty tek komenti im, une them "Asnjeres nga ato kupat ne fotografi nuk u perflitet as e zeza e thoit". Nese ti me kete nenkupton te kunderten per trofete e Juventusit, eshte problemi yt shoku jo imi.

Gjithashtu thashe qe ne finalen e Champions League te vitit 2003, Milanit i eshte anulluar nje gol i rregullt i shenuar nga Shevchenko, megjithate ne arritem te fitonim serish, edhe kundra ekipit te Juventusit edhe kundra vendimeve te gabuara te arbitrit.

Une thjesht iu pergjigja nje komenti ku nje tifoze juventine thoshte mos i nxirni gjith gezimet se do na kene zili Milanistet, ndersa une thashe qe nuk kemi zili askend, perkundrazi na kane zili te tjeret neve.

Nqs ti mendon per vjedhje eshte problem i mendesise tende jo times. Une nuk permenda fare vjedhje ne asnje pjese te komentit tim.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Si i thone asaj fjales? "Shkon gjuha ku dhemb dhembi"

Une po flisja komplet per gje tjeter. Aty tek komenti im, une them "Asnjeres nga ato kupat ne fotografi nuk u perflitet as e zeza e thoit". Nese ti me kete nenkupton te kunderten per trofete e Juventusit, eshte problemi yt shoku jo imi.

Gjithashtu thashe qe ne finalen e Champions League te vitit 2003, Milanit i eshte anulluar nje gol i rregullt i shenuar nga Shevchenko, megjithate ne arritem te fitonim serish, edhe kundra ekipit te Juventusit edhe kundra vendimeve te gabuara te arbitrit.

Une thjesht iu pergjigja nje komenti ku nje tifoze juventine thoshte mos i nxirni gjith gezimet se do na kene zili Milanistet, ndersa une thashe qe nuk kemi zili askend, perkundrazi na kane zili te tjeret neve.

Nqs ti mendon per vjedhje eshte problem i mendesise tende jo times. Une nuk permenda fare vjedhje ne asnje pjese te komentit tim.
    Jo jo nuk permende fare se mohojmė, aq budalla dhe tė verbėr tė dukemi? Hyn tek tema e Milanit dhe lexo komentet qė ke shkruar vetė, jeni bėrė gazi i botės ēdo tė dytėn fjalė na vodhėn, ėshtė turp. Por ju kuptoj e keni tė vėshtirė tė pranoni dėshtimin.

shnet.
    Sui generis

Nėse sgaboj ėshtė mė 20 Maj tė dielėn nė ora 21:00.
    E gjeta,gjths flm Rap

20.05.2012
    20:45 Cup Final Juventus FC - SSC Napoli
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Jo jo nuk permende fare se mohojmė, aq budalla dhe tė verbėr tė dukemi? Hyn tek tema e Milanit dhe lexo komentet qė ke shkruar vetė, jeni bėrė gazi i botės ēdo tė dytėn fjalė na vodhėn, ėshtė turp. Por ju kuptoj e keni tė vėshtirė tė pranoni dėshtimin.

shnet.
    Se c'lidhje ka tema e Milanit me kete postimin tim qe citon ti, kete vetem ti e di. Une i pergjigjem dikujt qe thote se ne jemi ziliqare, ti me del nga nje kontinent ne tjetrin.

Po deshiron mund te flasim dhe per vjedhjet meqe e paske kaq merak dhe te paska ngel kaq shume peng. Por ta thashe edhe njehere, ky nuk eshte problemi im, qe ju nuk ndiheni te qete per disa gjera dhe qe u rri mendja vetem aty. Me pak fjale u rri gjuha ku u dhemb dhembi

Mos u tensiono! Cya
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    O makaber , ca flet o i ziu ti.
    Qeka anulluar goli i sheves .looool
    Paske pare ndeshje ti.

Nuk quhet fitore , fitimi i penalltive .
    Loja mbaroi ne barazim . Penalltite jane kot, nuk quhet zotesi.

Milani lujti catenaccio ate ndeshje me ne , se e dinte qe ne ishim shume here me superior se ata ate vit.
    Ajo ndeshje do ishte e fituar shume lehte nqs ne sdo kishim lojtare titullare qe nuk luanin ate finale.
    Nje nga ata ishte lojtari qe fitoi topin e arte ate vit , Nevded.
    Sikur vetem ai te luante ate ndeshje , ju sdo kishit shanc ne bote .
    Mund ta kishim fituar ndeshjen me thelle se c'fituam kundra realit ne gjysem finale.

Ik fli gjume tani , makaber .

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    O makaber , ca flet o i ziu ti.
    Qeka anulluar goli i sheves .looool
    Paske pare ndeshje ti.

Nuk quhet fitore , fitimi i penalltive .
    Loja mbaroi ne barazim . Penalltite jane kot, nuk quhet zotesi.

Milani lujti catenaccio ate ndeshje me ne , se e dinte qe ne ishim shume here me superior se ata ate vit.
    Ajo ndeshje do ishte e fituar shume lehte nqs ne sdo kishim lojtare titullare qe nuk luanin ate finale.
    Nje nga ata ishte lojtari qe fitoi topin e arte ate vit , Nevded.
    Sikur vetem ai te luante ate ndeshje , ju sdo kishit shanc ne bote .
    Mund ta kishim fituar ndeshjen me thelle se c'fituam kundra realit ne gjysem finale.

Ik fli gjume tani , makaber .
    hahahahah prap ti me catenaccion?
    sheva, inzaghi, rui costa, pirlo, seedorf bashke
    2 sulmusa plus 3 fantazista ne mesfushe
    ju me tacchinardin, davids e ZAMBROTTEN NE MESFUSHE lool

po qysh se nuk mban mend golin qe iu anullu sheves.....

Edhe i cike do thone bilanistat qe e meritonin finalen e 2003!

Faqja 28 prej 50 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •