Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 61
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    duhen kycur urgjentisht te gjitha dyert qe te cojne ne taraca,jo per gje po eshte bere e modes ketu ne shqiperi qe kur pikon taraca te paguajne vetem banoret e kateve te fundit per izolimin...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Lol! I falet nje adoleshenteje te beje nje veprim te tille, por nje grua ne ate moshe me dy femije ku e con mushka te vras veten pse e tradhetoi burri?! pfffff! Po lere moj e uruar! Le ta laj e shpelaj ajo tjetra po pati qejf. Ja keshtu!
    Feelings change - memories don't.

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    duhen kycur urgjentisht te gjitha dyert qe te cojne ne taraca,jo per gje po eshte bere e modes ketu ne shqiperi qe kur pikon taraca te paguajne vetem banoret e kateve te fundit per izolimin...
    Thuaj faleminderit qe nuk ka ashensor se do paguanin dhe ashensorin ata te kateve te fundit !
    Cdo gje eshte relative...

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Dashnorja burrit duke u lut: " Ishalla hidhet shtrriga " :-D
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Lol! I falet nje adoleshenteje te beje nje veprim te tille, por nje grua ne ate moshe me dy femije ku e con mushka te vras veten pse e tradhetoi burri?! pfffff! Po lere moj e uruar! Le ta laj e shpelaj ajo tjetra po pati qejf. Ja keshtu!
    Po ça zgjidhje mund te kishte kjo zonja moj mia? E kemi diskutuar ne disa tema kete gje. Njerezit nuk jane njelloj, ka njerez qe i vret shume sedra e ka te tjere me karakter te forte qe marrin guximin edhe i thone ik thyj qafen.

Kjo, do kete qene me karakter te dobet, ku fjalet e njerezise e vrisnin shume ndaj dhe ka menduar ti japi fund jetes se saj.

Eshte e lehte te flasesh, edhe une per veten time keshtu si ti them nese do me ndodhi ndonje dite ( ishalla jo ) por nuk jane te gjithe njelloj.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Po ça zgjidhje mund te kishte kjo zonja moj mia? E kemi diskutuar ne disa tema kete gje. Njerezit nuk jane njelloj, ka njerez qe i vret shume sedra e ka te tjere me karakter te forte qe marrin guximin edhe i thone ik thyj qafen.

Kjo, do kete qene me karakter te dobet, ku fjalet e njerezise e vrisnin shume ndaj dhe ka menduar ti japi fund jetes se saj.

Eshte e lehte te flasesh, edhe une per veten time keshtu si ti them nese do me ndodhi ndonje dite ( ishalla jo ) por nuk jane te gjithe njelloj.
    Une flas si prind klea. Para femijeve te mi nuk ve njeri gjalle ne bote. As veten time. Ka mundesi te kete bere se ka qene e varur plotesesisht nga ai ekonomikisht. Ai e ka kercenuar ta lere. Nuk hyn sedra shume besoj. Ja ta them une qe nuk ke per ta bere kurre nje veprim te tille vetem per nje mashkull. Nuk u shuan meshkujt de. Nje femer qe respekton veten nuk e ben kurre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 31-03-2012 më 13:09
    Feelings change - memories don't.

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Une flas si prind klea. Para femijeve te mi nuk ve njeri gjalle ne bote. As veten time. Ka mundesi te kete bere se ka qene e varur plotesesisht nga ai ekonomikisht. Ai e ka kercenuar ta lere. Nuk hyn sedra shume besoj. Ja ta them une qe nuk ke per ta bere kurre nje veprim te tille vetem per nje mashkull. Nuk u shuan meshkujt de. Nje femer qe respekton veten nuk e ben kurre.
    Une nuk do e bej, e sigurte kjo gje. Jo ekonomikisht te varem, por edhe moralisht te varem nga ai, nuk do e beja kurre. Problemi eshte qe nuk jane te gjithe njelloj, kjo gruaja ne teme ka qene e dobet emocionalisht ndaj ka kaluar ne depresion, e ka arritur ne kete vendim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Une nuk do e bej, e sigurte kjo gje. Jo ekonomikisht te varem, por edhe moralisht te varem nga ai, nuk do e beja kurre. Problemi eshte qe nuk jane te gjithe njelloj, kjo gruaja ne teme ka qene e dobet emocionalisht ndaj ka kaluar ne depresion, e ka arritur ne kete vendim.
    Mos u mburr , mos u levdo.........
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Lol, nuk eshte aspak mburrje. Une uroj me gjithe shpirt qe te mos ndodhem kurre ne nje situate te tille (dmth qe te me tradhetoj burri) por duke njohur karakterin tim, jam e bindur qe nuk do arrija kurre te mendoja te vras veten. Per asnje arsye ne kete bote nuk do e beja nje gje te tille.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Sonte natën do ta shoh.....

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •