Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716

UÇK kthehet në Likovë!?

E mërkurë 28.03.2012 10:06

Disa portale maqedonase lajmërojnë se në Likovë të Kumanovës është parë një grup i madh ushtarësh me emblemën "UÇK". Këtë informatë gjithnjë sipas portalit maqedonas, e kanë marrë nga shërbimet sekrete. Enigma e këtij lajmi qëndron në faktin se thuhet që mbështetës të këtij grupi të jetë shërbimi sekret francez. Spekulimet shkojnë deri atje që thuhet se për këtë është i inforumuar edhe zy. ministri i MPB-së, Xhelal Bajrami.

Dyshimet janë se do të destabilizohet Maqedonia para samitit të NATO-s ose grupi i armatosur ka dalë në sipërfaqe pas deklaratës së Hashim Thaçit i cili tha se, "nëse preken kufijtë, shqiptarët do të jetojnë në një shtet."

Burimet e lajmit: www.LajmPress.com www.Graviteti.com .

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Dhasht Zoti te jet e vertet ,jam duke pritur qe shum koh nje lajm te till ,qe te shfaqen edhe publikisht ata pak trima qe i kan mbet besnik Zotit dhe qe jan te gatshum te japin jeten per komb e atdhe
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    kjo nuk mund te lidhet me deklaratat e hashim thaqit dhe dote ishte tragjedi por shpresoj qe te jen organizuar si pasoj e gjendjes se shiptarve dhe qesht me rendesi ndoshta kta trima kan kuptar se maneti i deshmorve ka qen bashkimi e jo vlllavrasja ndser shqiptar ne fund uroj qe te jet e vertet organizimi i ushtris

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin
    E mërkurë 28.03.2012 10:06

Disa portale maqedonase lajmërojnë se në Likovë të Kumanovës është parë një grup i madh ushtarësh me emblemën "UÇK". Këtë informatë gjithnjë sipas portalit maqedonas, e kanë marrë nga shërbimet sekrete. Enigma e këtij lajmi qëndron në faktin se thuhet që mbështetës të këtij grupi të jetë shërbimi sekret francez. Spekulimet shkojnë deri atje që thuhet se për këtë është i inforumuar edhe zy. ministri i MPB-së, Xhelal Bajrami.

Dyshimet janë se do të destabilizohet Maqedonia para samitit të NATO-s ose grupi i armatosur ka dalë në sipërfaqe pas deklaratës së Hashim Thaçit i cili tha se, "nëse preken kufijtë, shqiptarët do të jetojnë në një shtet."

Burimet e lajmit: www.LajmPress.com www.Graviteti.com .

Hajt inshalla nuk jane propaganda , se i ka ardhur koha me i pastruare do pune nje here e pergjithemone,me shkije dhe shqipefolesa .

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Dhasht Zoti te jet e vertet ,jam duke pritur qe shum koh nje lajm te till ,qe te shfaqen edhe publikisht ata pak trima qe i kan mbet besnik Zotit dhe qe jan te gatshum te japin jeten per komb e atdhe
    shume trima qe jon shfaq ne lufte sot jan ne burg(njeni prej tyne osht komandant qakalla qe 9 vite n`burg te shkupit) ose kan vdek,nuk osht met me i besu "patriotave me bateria"shume lehte osht me shkru e me debatu ktu nforum..qka **** pret ti me u shfaq dikush,pse nuk shfaqesh vet ti?e ki edhe obligim prej allahut me mbrojte atdheun,qka po pret???

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    vetem jam kurioz , nga burimet tona vjen ky lajm apo bazuar ne nderkombtare ?!

nese ndodh ,punen pisk e kane keta te UCK-s nuk eshte me ai mentalitet i njejte i komunitetit internacional lidhur me "konfliktet jugosllave" ,i ka vdekur nena asaj ceshtje.

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    vetem jam kurioz , nga burimet tona vjen ky lajm apo bazuar ne nderkombtare ?!

nese ndodh ,punen pisk e kane keta te UCK-s nuk eshte me ai mentalitet i njejte i komunitetit internacional lidhur me "konfliktet jugosllave" ,i ka vdekur nena asaj ceshtje.
    Jo vetem komitetit Internacional qe ju ka vdekur interesi ,pofre edhe vete shqipetareve ju ka vdekur interesi per lufte e per organizime . Komandantet qe kurse luftuane ne Maqedoni , i shiten armet te cilet disa i dha Kosova falas per lufte e disa i bleu populli me djerse . Nje pjese e madhe e atyre fare komandanta u pasuruane duke i shitur armet njehere ne Kosove dhe mandej ne Maqedoni . Shqipetaret ralle here kane luftuare per interes te kombit ,me shume lufta per disa shqipetare eshte bisnes.

Mos dhashte Zoti, dhe te filloje lufte ne tokat etnike shqipetare ,sepse s'ka kushe per te ndihmuare me.

Simbas disa deshmitareve qe tregoje mergimatre kurre ishte ish Jugosllavia , ata ishin te respektuare dhe Ambasadat e ish Jugosllavise ju ndihmonin me gjithe deshire per c'do problem dokumenti qe kishin mergimateret.

Maqedonia ne krye me Ali Ahmetin eshte duke i mallteretuare mergimtaret shqipetare me shume se sa nuk e njehe historia .

Ne Tetove Qeveria e Ali Ahmetit ,dhe ata te tjereve qe ishin para Ali Ahmetit, ende e shfrytezojen nje zyre (barake ) qe kishte ndertuare komunizmi ,ku 200 mije shqipetare te grumbullohen vetem ne nje zyre ,per te marre nje pasporte si holokausti, kurse administratorete ashtuquajtur shqipetare vetem rine ne dritare dhe i poshtersojne femijet dhe familjet shqipetare nga dritaret., duke pritur ne vape te madhe te nxehtit. Sa i bejne nje vite pasaportat e reja Qeveria sllavo -shqipefolesa ndryshon ligjin per psaporta te reja cetem e vetem qe ti maltretojne mergimatert shqipetare , sepse sllavo-shkijet kane nga dy psaporta ate bullgare dhe ate maqedone .

Mergimtaret shqipetare , ne mergim e ndihmuane luften ne Kosove , dhe ne Maqedoni me gjithe ate pasuri qe kishin mundesi , kurse sote Ali Ahmeti, me grupen Mafioze te tije i maltreton shqipetaret mergimtare me keqe kurre ishte ish komunizmi sllave .

Parlamenti i Maqedoni bashke me shqipefolesat , marrin vendim qe pasaporta e qytetareve te mos vazhdon kurre dihet se 300,000 shqipetare nga Maqedoni jane jashte vendit . Kjo Marrevshje eshte be edhe ndermjet Maqedonise, dhe Serbise, me qellim qe te maltretohen mergimtaret shqipetare ne kufinin serbe. Para nje muje ndy apo tre familje qe jetonin dhe punonin ne Danimarke ,gjate udhetimit per ne Maqedoni , edhe pse pasaportae ketyre familiareve ishte valide, i kthene mbrapa kufiri i Serbise ,dhe shqipetaret e shkrete kane kthyre prej kufirit te Serbise dhe taksi deri ne Kopenhagen ne Konzulin maqedon dhe te marre nje leter udhetimi .

Nje pjese e madhe e mergimtareve , nuk do te ndihmojne me asnjehere ,c'fare do ushtrie shqipefolsash te dal ne fronte.

Mergimtaret shqipetare , me deomos e kane qe te marrin te gjithe nenshtesite e vendeve ku jetojne,qe tu largohen maltretimeve te slavo-maqed -dhe shqipefolesat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 30-03-2012 më 22:53

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

Mos kerko lufte se shqipefolesat te vrasin mbas shpine .

Une do te pajtohesha te bejme lufte ne raste se do te uhazojme ushtare ELITA FRANCEZE ,GJERMANE , AMERIKANE , dhe ti pastrojen do pune per nja 24 ore ne Maqedoni.

Nuk munde te durohet sa here qe te kollitet Ali Ahmeti, dhe mafia e tije te ju japim gajret se jane ftohur ne lufte. C'fare historie i la lufta e vitit 2001 popullit tone ??? 10 ushtare te UCK te vrare ne fronte ,bile bile nuk eshte e sigurte qe ata i vrau armiku ,pore tinezishte ne fronte i kane vra shqipefolesat dhe 500 njeres te vrare mbas lufte . Ku ta shkruajme kete histori si popull ??? Ta shkruajme historine ne murret e burgjeve tashe qe nje pjese e madhe e luftareve te sinqerte gjinden kalben neper burgje te shkijeve Ushtaret amerikane dhe gjermane nuk kerkojen bakllava dhe mishe te terun ,pore ata luftojen nje muaje pa ngrene dhe pire , hane gjarperinje ,dhe lekure te drujve ne male ,sepse luften e kane mision .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •