Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 44
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-06-2011
    Postime
    122

Fryrje kembesh

Pershendetje!
    Keta 2 muajt e fundit e vecanerisht ne qershor,kembet e mia jane teper te fryra dhe per me teper,edhe kur jam pushim.Shkova te bej analiza,por gjithcka eshte normale.Dua te shenoj ketu,se kete fryrje e kisha dhe vjet ne vere,por shume me pak.Tani nuk mundem te ndjej kepuce ne kembe.A ju ka ndodh?
    Don't spend time beating on a wall, hoping to transform it into a door.

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga Number5 Lexo Postimin
    Pershendetje!
    Keta 2 muajt e fundit e vecanerisht ne qershor,kembet e mia jane teper te fryra dhe per me teper,edhe kur jam pushim.Shkova te bej analiza,por gjithcka eshte normale.Dua te shenoj ketu,se kete fryrje e kisha dhe vjet ne vere,por shume me pak.Tani nuk mundem te ndjej kepuce ne kembe.A ju ka ndodh?
    Analiazat ne Shqiperi ose edhe kudo jane shume te percipta . Ato gjejne nqs ke ndonje mikrob alarmant ose gjera te thjeshta rreth gjakut tend . Nje analize e drejtperdrejte , cfare po ndosh ne trupin tend eshte HAIR-ANALISYS . Kjo analize floku te jep pergjigje te sakte . Zakonisht fryrja e kembeve ka te beje me depoziten e mineraleve ne fund te kembeve (mos ma merr per baze , thjesht nje mendimi im) . Dyshimi im eshte se ke minerale te renda ne trup .

Te rekomandoj te fusesh kembet ne uje te nxehte me kripe saline (saline salt) cdo dite . Kripa e gurit eshte gjithashtu shume e mire . Ndihmon ne detoxifikimin e trupit gjithashtu nga mineralet e renda .
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-06-2011
    Postime
    122
    Falemnderit Viola.V.!
    Ne te vertete,pesha e trupit tim eshte e lehte dhe nuk mund te kuptoj arsyen.Kete gje nuk e kisha pesuar as kur isha shtatzane.Kembet i fus ne uje me kripe thuajse perdite,pasi fryrja eshte e vazhdueshme.Dhe cdo mbremje i coj kembet lart te qarkulloje gjaku.Habia ime qendron ne faktin se kjo ndodh vetem ne vere.
    Pershendetje!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga Number5 Lexo Postimin
    Falemnderit Viola.V.!
    Ne te vertete,pesha e trupit tim eshte e lehte dhe nuk mund te kuptoj arsyen.Kete gje nuk e kisha pesuar as kur isha shtatzane.Kembet i fus ne uje me kripe thuajse perdite,pasi fryrja eshte e vazhdueshme.Dhe cdo mbremje i coj kembet lart te qarkulloje gjaku.Habia ime qendron ne faktin se kjo ndodh vetem ne vere.
    Pershendetje!
    nga vapa , enet e gjakut zgjerohen dhe akumulojne me shume gjak neper vene qe e ka veshtire pastaj te ngjitet dhe shfaqen fryerja e kembeve

nuk e di per cfare analizash e ke fjalen , por e mira eshte sa ngrihesh ne mengjes te vendosesh corape elastike te forta , qe gjenden vetem ne farmacie , te cilat favorizojne kthimin e gjakut, dhe largojne senzacionin e kembeve te renda

e di qe eshte vape dhe te mbash ciorape ne kete kohe eshte tmerr , por per insuficience e venave nuk ka tjeter zgjidhje, edhe kembet perpjete vazhdo ti mbash sa mundeshdhe banjo te kembeve me uje te ftohte

Citim Postuar mė parė nga Viola.V Lexo Postimin
    Analiazat ne Shqiperi ose edhe kudo jane shume te percipta . Ato gjejne nqs ke ndonje mikrob alarmant ose gjera te thjeshta rreth gjakut tend . Nje analize e drejtperdrejte , cfare po ndosh ne trupin tend eshte HAIR-ANALISYS . Kjo analize floku te jep pergjigje te sakte . Zakonisht fryrja e kembeve ka te beje me depoziten e mineraleve ne fund te kembeve (mos ma merr per baze , thjesht nje mendimi im) . Dyshimi im eshte se ke minerale te renda ne trup .

Te rekomandoj te fusesh kembet ne uje te nxehte me kripe saline (saline salt) cdo dite . Kripa e gurit eshte gjithashtu shume e mire . Ndihmon ne detoxifikimin e trupit gjithashtu nga mineralet e renda .
    Kete analize nuk e kam ndegjuar ndonjeher!!!!

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar mė parė nga Kėnga Lexo Postimin
    Kete analize nuk e kam ndegjuar ndonjeher!!!!

Mund ta kete fjalen per ADN ne

Kenga, ajo qe shkroi Marya, corape elastike, jane me te efekshme, por per fat te keq duhen mbajtur ne vere, duhet goxha vullnet.

Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    Mund ta kete fjalen per ADN ne

Kenga, ajo qe shkroi Marya, corape elastike, jane me te efekshme, por per fat te keq duhen mbajtur ne vere, duhet goxha vullnet.
    ēorapet mbahen disi ,por ajo keshilla per poziten e kembeve pak e veshtire

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    .......................................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gloreta : 01-07-2011 mė 06:32

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-06-2011
    Postime
    122
    Po goca keshtu eshte!Falemnderit per keshillat,edhe pse corapet i dija.Puna eshte se une perdite duhet te vishem chic,sepse punoj ne nje zyre teper serioze.Ajo qe shkruat per enet e gjakut,eshte mese e vertete.Fatkeqesisht,zgjidhje tjater nuk ka.Falemnderit per keshillat.

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    qarkullimi vennoz ne kembe
    te konsulltohet kirurgu vaskular

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •