Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Ke nai mendje te behesh dhe ti me ashtu mjekrre?
    LOL!
    Edhe sikur te dua nuk me rritet mjekra

Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Ke kaluar ndonjehere nga Rruga e Kavajes dhe nga Medreseja??Paramendo sikur keta njerez qe jane sjellur ''mire'' te protestojne rrugeve per vendosjen e perceve neper shkolla,apo perfaqesimin e tyre e tyre ne parlament sic po ndodh ne Kosove.Sipas teje Klea duhet te tregohemi indiferent dhe nuk duhet te shqetesohemi se perse cdo dite e me shume gabel te ardhur nga azia marrin nenshtetesine shqiptare,qe cdo dite e me shume po shperfytyrohet figura e shqiptarit?? Me quaj rracist,antisemit,por po ta kisha ne dore do i rrafshoja komplet nga territori shqiptar
    Geri, une nuk fola ne pergjithesi por per kete burrin e temes. Ai eshte egjiptian - fetar, vetem nje ne shqiperi, edhe nuk mund ta paragjykojme vetem nga fakti qe mban mjeker.
    Do te iki ne egjipt, nuk e kuptoj pse shteti shqiptar nuk i jep lejen qe te iki? Plus, nuk kuptoj pse duhet te ofendohet ajo vajza qe e ka marre per burre (sepse kete lajm e kam lexuar ne gazete e aty kishte plot ofendime dhe per ate) kur ne fund te fundit çdo njeri ka te drejte te martohet me ate qe do. Ky edhe nese e ka marre nenshtetesine shqiptare, ne kete rast po kerkon te iki ne shpine e vet, por nuk e lejojne. ç'faj ka ky tani ne kete mes?

Une, si Klea, shoh menyren e sjelljes se tij. Nese ai eshte sjell korrekt ne shqiperi por thjesht eshte fetar (ndoshta edhe ekstremist), atehere nuk me behet ti them asnje fjale te keqe. As une nuk kam qene e vazhdoj te mos jem akoma pro fese ne ekstrem. Personalisht jam besimtare por nuk jam praktikante 100% edhe shpesh nuk i kuptoj personat praktikante, por ama nuk arrij ti shaj apo ti mallkoj per zgjedhjen e tyre.

P.S - Eshte shume e vertete qe jane shtuar ne shqiperi, madje edhe ne Kruje ku kane mbizoteruar gjithmone bektashinjt, kohet e fundit shume te rinj e te reja jane bere islamist. Fatkeqsisht ka ndodhur kur jane trasferuar ne tirane per shkolle te larte e atje kane rene ne kontakt me fetar te tjere. Njoh vajza e djem qe kane qene te shkelyqer ne shkolle, te shoqerueshem etj, por jane trasformuar krejtesisht e nuk kane ruajtur kontaktet me shoqerine e vjeter vetem per arsyen se ato nuk jane fetar.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Une, si Klea, shoh menyren e sjelljes se tij. Nese ai eshte sjell korrekt ne shqiperi por thjesht eshte fetar (ndoshta edhe ekstremist), atehere nuk me behet ti them asnje fjale te keqe.
    E ke parasysh ti Klea kur djeg dielli shume dhe rreth e rrotull ka re pothuaj eshte e sigurte qe pas pak do filloj shiu.
    Edhe sjellja e mire e ktyre mjekrrosheve mua keshtu me duket.
    E di qe sjam racional ne kte gjykim po ndonjehere njeriu e le menjane gjykimin se ja ndjen lekura.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Citim Postuar më parë nga shitesi Lexo Postimin
    E ke parasysh ti Klea kur djeg dielli shume dhe rreth e rrotull ka re pothuaj eshte e sigurte qe pas pak do filloj shiu.
    Edhe sjellja e mire e ktyre mjekrrosheve mua keshtu me duket.
    E di qe sjam racional ne kte gjykim po ndonjehere njeriu e le menjane gjykimin se ja ndjen lekura.
    Dakord, e kuptoj pikepamjen tende!

La vita non si spiega, si VIVE!

seksi dhe i rrezikshem Maska e qerosi
    Anëtarësuar
    15-03-2004
    Vendndodhja
    dhome e guzhine
    Postime
    232
    Nuk arrij ta kuptoj se pse ne (SHqiperia) mbartim persona te atille??? E sidomos kur persona te atille deshirojne te ikin nga vendi yne e te kthehen ne atdhete e tyre????!!!
    Nuk eshte se kesi individesh na pasurojen kulturen, apo kane ndonje talent qe ta shfrytezojme ne si popull... Po ne vend paradoksi jemi, vendi i poleve ekstreme, nje vend qe po perpushet si nje pule pa koke......
    Ergo cogito, ergo sum!

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Biznes ne Afganistan hahaha, me mbani se po bie nga e qeshura. Ca do te blinte a shiste ky ne arab nga Afganistani ne 2001-shin kur ne ate kohe pervec armeve e droges nuk mund te shisje a blike gje tjeter atje.
    Cuna pak me qet, sepse kur thoshte greku "pse kishit televizor ne Shqipri?" ose gjera te tjera akoma me qesharake per ne, nuk na vinte mire.

Sa per veshjet apo mjekrat e pranoje se zakonisht lidhen-jan pasoje, e nje menyre jetese islamike e cila eshte e rezikshme per Shoqerine ne rastet kur ajo te shtyne ne fanatizemin etj. Dhe nuk eshte vetem fanatizmi islamik, por i c'do feje tjeter, fanatizmi fetar ne shume vende eshte i veshur me kollare, me kustum edhe i aromatisur dhe pa mjeker por prap fanatizem ngelet me te njejtat pasoja!!

Por nga ana tjeter kur ne e trajtojme kete ceshtje ne menyra si me siper, athere pak a shum behemi si ata, me nje fjale behemi persona qe vene tabela dhe nuk ie afrojne problemin me llogjik.

Vet ne emigrantet kemi vuajtur sepse ishim te ndryshem dhe kemi rene viktima te tabelave. Po plotesohen kushte eshte mir te iki.
    Ndryshuar për herë të fundit nga user010 : 13-04-2012 më 08:10

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    duke lexuar shume komente me lind pyetja:
    si ka mundesi qe mes nesh ka kaq shume njerez paragjykues dhe jotolerante??? PSE?
    ne asnje popull tjeter "te civilizuar" nuk kam arritur te shoh kaq ne mase keto cilesi negative, sic i shoh nder bashkekombasit e mi...

p.s. kam pasur nje profesor psikologjie (jo ne shqiperi) me mjeker me te madhe se ai ne foto. nuk kam degjuar asnjehere komente dhe aq me pak ankesa nga studentet ne lidhje me paraqitjen e tij...
    e po ne shqiptaret jemi te ndritur. jemi te perzgjedhur.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    duke lexuar shume komente me lind pyetja:
    si ka mundesi qe mes nesh ka kaq shume njerez paragjykues dhe jotolerante??? PSE?
    ne asnje popull tjeter "te civilizuar" nuk kam arritur te shoh kaq ne mase keto cilesi negative, sic i shoh nder bashkekombasit e mi...

p.s. kam pasur nje profesor psikologjie (jo ne shqiperi) me mjeker me te madhe se ai ne foto. nuk kam degjuar asnjehere komente dhe aq me pak ankesa nga studentet ne lidhje me paraqitjen e tij...
    e po ne shqiptaret jemi te ndritur. jemi te perzgjedhur.
    Eshte shume e thjeshte pergjigja.
    Jemi popull i poshter ne pergjithesi prandaj lexon shume komente te tilla.
    Nuk ka psikolog qe e trajton semundjen mendore shqiptare

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •