Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    Citim Postuar mė parė nga toni54 Lexo Postimin
    hahahahahaha o luja luja e te mijat hahahahah
    Tono, mirmbrema
    forumerotikshqiptar.com

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Anisababi Lexo Postimin
    Tono, mirmbrema
    ky mesazhi ime a po ma kthen a qka u be hahahahahha mirebrema qysh je nime si po kalon ...edhe a kish pas mundesi ............hahahahaha

Citim Postuar mė parė nga toni54 Lexo Postimin
    ky mesazhi ime a po ma kthen a qka u be hahahahahha mirebrema qysh je nime si po kalon ...edhe a kish pas mundesi ............hahahahaha
    Po si jo lol
    forumerotikshqiptar.com

Nuk tregohen ato lol : D I kemi te fshehta, dhe do i mbajm sekret: (
    hahaha
    vetem ne u dim kombinimin

sa me pelqeu ai tregimi yt, me princeshen dhe princin
    sa nate e bukur ajo nate, me hene te plote, qiell pa re
    shikoheshin yjet kudo, cfare bukurie

Deni, po kshu mi dergojn mua mesazet, do qe ti perkthej dhe ne shqip? Apo ke fuqi ne forum i nderuar deni, deni, deni, deni; )?
    eshte moderator ketu, pra ki kujdes mi goce,
    mos fol llogjikshem sepse eshte kundra

po siduke deni edhe edhe moderator ninxha

ose midis moderator dhe supermoderator
    te ndeshkon edhe atje ku nuk e ka emrin
    te vjen nga se pret hahahaha
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491
    uuuu sa ka si keta mi shoqe mua me conte njeri nje dite me thoshte kam shume vite qe kerkoj njeriun e jetes tani qe te pash ty e kuptova se te gjeta bla bla bla ahhahha
    Sa u gezova miiiii thash me ne fund gjeta dhe ne burr apo sishte nga Dubai hahahahaah
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Ok tani te kthehemi tek tipiku.
    Ku jeton ti tipiku, se une ste njoh fare, se kam par asnjeher ne jeten time ate surratin tend se nuk je as simpatik qe ti hidhja pak qurret.
    Ajo eshte thjesht nje gje tipike por ti qenke i trash si keta qe me dergojn mesazhe mua ose ose ben pak si vet kshu dhe hiqesh sikur je dikush qe gjoja sje.
    Une jetoj ne amarik dhe ska asnje mashkull me sa i njoh une te jet kaq i ndershem sa hiqesh ti ok. Dhe boll se na cave menderen me zgjuarsin tate.

Te na falni ju te tjeret
    O ti pilivese qe ke fillu me ciciru sa ke dale nga veza po te them edhe nje here mos mendo se po bohesh e famshme tu perdredh bishtin e duke fol percart.
    Njerez me shume fytyra si ty kam pa plot une edhe si puna jote qe ne prv kerkojn falje dhe ktej flasin percart.

Une se kam per zakon te Ofendoj por ti qenke shume e ceket nga trut ose po lu rolin e viktimes.

Stjerner er dom som lyser i Mųrke

Citim Postuar mė parė nga Tipiku Lexo Postimin
    O ti pilivese qe ke fillu me ciciru sa ke dale nga veza po te them edhe nje here mos mendo se po bohesh e famshme tu perdredh bishtin e duke fol percart.
    Njerez me shume fytyra si ty kam pa plot une edhe si puna jote qe ne prv kerkojn falje dhe ktej flasin percart.

Une se kam per zakon te Ofendoj por ti qenke shume e ceket nga trut ose po lu rolin e viktimes.
    Or ti djal, ke tru nkok ti apo jo? Se kush po ciceron si dihet kesaj! Shife icik ate fytyren tende dhe pastaj me fol mua. Njeri me shume fytyra je vet, e mos me be der verr mua ne internet. Shikoj pak ate profilind tend ke dy foto me dy fytyra. U hapen syt ketyre morracakeve.
    Ke ndonje histori per te then ne lidhje me temen, jo. Po spate f. off. Se mos ta var njeri ty
    forumerotikshqiptar.com

Citim Postuar mė parė nga Busy Girl Lexo Postimin
    uuuu sa ka si keta mi shoqe mua me conte njeri nje dite me thoshte kam shume vite qe kerkoj njeriun e jetes tani qe te pash ty e kuptova se te gjeta bla bla bla ahhahha
    Sa u gezova miiiii thash me ne fund gjeta dhe ne burr apo sishte nga Dubai hahahahaah
    Po he mo busy shprehu, share please me publikun lol, ti lexojm se ka shume te forta me ca tipika
    forumerotikshqiptar.com

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    eh mu me ka qon pervesh njona sem lete rahat or e minut neper mesazhe. deri sa u martova me te. ni jav mas martese me la e poshtra
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

[QUOTE=thirsty;3376166]hahaha
    Kodi PHP:
    vetem ne u dim kombinimin 
    E dim po prap ti aha

Kodi PHP:
    sa me pelqeu ai tregimi ytme princeshen dhe princin
    sa nate e bukur ajo nate
    me hene te ploteqiell pa re
    shikoheshin yjet kudo
    cfare bukurie 
    Po pse ato te kan ngelur ne kujtim ty lol?

Kodi PHP:
    eshte moderator ketupra ki kujdes mi goce
    mos fol llogjikshem sepse eshte kundra 
    po siduke deni edhe edhe moderator ninxha 
    E kuptoj rasti i par qe hasa me nje moderator lol, ne vend qe te na japin nje mendim a lejohen xfactors me ben verejtje.
    forumerotikshqiptar.com

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •