hahaha
vetem ne u dim kombinimin
sa me pelqeu ai tregimi yt, me princeshen dhe princin
sa nate e bukur ajo nate, me hene te plote, qiell pa re
shikoheshin yjet kudo, cfare bukurie
eshte moderator ketu, pra ki kujdes mi goce,
mos fol llogjikshem sepse eshte kundra
po siduke deni edhe edhe moderator ninxha
ose midis moderator dhe supermoderator
te ndeshkon edhe atje ku nuk e ka emrin
te vjen nga se pret hahahaha
We never really grow up, we only learn how to act in public.
uuuu sa ka si keta mi shoqe mua me conte njeri nje dite me thoshte kam shume vite qe kerkoj njeriun e jetes tani qe te pash ty e kuptova se te gjeta bla bla bla ahhahha
Sa u gezova miiiii thash me ne fund gjeta dhe ne burr apo sishte nga Dubai hahahahaah
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
O ti pilivese qe ke fillu me ciciru sa ke dale nga veza po te them edhe nje here mos mendo se po bohesh e famshme tu perdredh bishtin e duke fol percart.
Njerez me shume fytyra si ty kam pa plot une edhe si puna jote qe ne prv kerkojn falje dhe ktej flasin percart.
Une se kam per zakon te Ofendoj por ti qenke shume e ceket nga trut ose po lu rolin e viktimes.
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
Or ti djal, ke tru nkok ti apo jo?Se kush po ciceron si dihet kesaj! Shife icik ate fytyren tende dhe pastaj me fol mua. Njeri me shume fytyra je vet, e mos me be der verr mua ne internet. Shikoj pak ate profilind tend ke dy foto me dy fytyra. U hapen syt ketyre morracakeve.
Ke ndonje histori per te then ne lidhje me temen, jo. Po spate f. off. Se mos ta var njeri ty![]()
forumerotikshqiptar.com
eh mu me ka qon pervesh njona sem lete rahat or e minut neper mesazhe. deri sa u martova me te. ni jav mas martese me la e poshtra
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
[QUOTE=thirsty;3376166]hahaha
E dim po prap ti ahaKodi PHP:
vetem ne u dim kombinimin
Po pse ato te kan ngelur ne kujtim ty lol?Kodi PHP:
sa me pelqeu ai tregimi yt, me princeshen dhe princin
sa nate e bukur ajo nate, me hene te plote, qiell pa re
shikoheshin yjet kudo, cfare bukurie
E kuptoj rasti i par qe hasa me nje moderator lol, ne vend qe te na japin nje mendim a lejohen xfactors me ben verejtje.Kodi PHP:
eshte moderator ketu, pra ki kujdes mi goce,
mos fol llogjikshem sepse eshte kundra
po siduke deni edhe edhe moderator ninxha
forumerotikshqiptar.com
Krijoni Kontakt