ca pika shiu rane mbi qelq
befas per ty une ndjeva mall
jetojme te dy ne nje planet
shihemi rralle, sa rralle
freeeezeeee am ma baker
puts your hands in the air gimme all your money
cmon folks sjeni as kalamaj qe leshoheni keshtu
ca pika shiu rane mbi qelq
befas per ty une ndjeva mall
jetojme te dy ne nje planet
shihemi rralle, sa rralle
freeeezeeee am ma baker
puts your hands in the air gimme all your money
cmon folks sjeni as kalamaj qe leshoheni keshtu
Ndryshuar për herë të fundit nga Orku : 15-05-2003 më 06:01
E di per çfare me ka mare malli?
..per te ngrene si atehere
buke, djathe(nga djathi yne)
domate e nje cope kastravec
(me arome kastraveci)
apo Fergese me gjize
me ka marre malli..
rrobat ne oborr per te ndere,
kur ka diell edhe ere
per shetitjen e gjate ne bulevard
oh, sa me ka marre malli!
Per te ndjere pak te ftohte dimrit,
dhe veres per nje gote dhalle
oh, sa malli me ka marre!
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
alba_d ke t drejt lal edhe mu shum m ka mar malli per ushqimin shqiptar.edhe mu me ka marr malli shum per te dal te xhiro e madhe ( bulevardit ) marova per i cik plazh se ktu ne uk vetem shi.
...ej po me lujt futboll mrapa pallatit , me be xhiro me karroc me guzhinjeta, me lujt me kopaca, me lujt me litar çuna goca...ah ju e keni menjen vetem me henger...![]()
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
hahaha...... na shkrive skuthi,
une sp[o e them per cfare.por doja te isha dhe njehere e vogel fare...te me lusnin te haja!
Ato lojra i kemi harru lal se tani u rritem,ato jane vetem kujtimet e femijeris,pse lu akoma me kopaca ti skutho.?Dukesh se je akoma kalamo lol.Mu me thon te drejten me ka mar malli buk domate e banjo dielli ke liqeni lol
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
...po Alba_D,lojen me kopaca e kam pas qejf qamet,kam akoma nje qese te madhe me kopaca dhe komça qe ja kam pas fitu çunave te lagjes,biles kam akoma dhe timonin e karroces me guzhinjeta...jane kujtime te bukura nuk harrohen kollaj...
...pastaj po ti shofesh kalamajt e sotem asnji nuk e shef tu lujt me kopaca apo me karroc me guzhinjeta e lere fare po te kujtosh lojnat me paketa cigaresh e letra çemçakizash...sot te gjith i ke duke lujt me playstation...
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Living_in_Vain...une sp[o e them per cfare.por doja te isha dhe njehere e vogel fare...te me lusnin te haja!... une s'du me henger me,jam bo lluc fare...
...
Ehhhh per cfare nuk na ka mar malli thonii)
Me ka mar malli per te gjithaa pa perjashtin por me shume per gjushin tim qe skam per ta pare me kure(
Te Dua Ty
ndoshta eshte e kot
Por si loti ne sy
nuk te largoj dot
Por do jete shume vone
s'ke per te me takuar mua
Edhe pse ende do te Dua.
:^xhan
[QUOTE]Postuar më parë nga skuthi_vogel
[B]...po Alba_D,lojen me kopaca e kam pas qejf qamet,kam akoma nje qese te madhe me kopaca dhe komça qe ja kam pas fitu çunave te lagjes,.......
Me kujtove kohen kur vellai im luante me kopaca dhe shkulte komcat e robave. Kur mami donte me veshur dicka e e gjente pa komce.
Me ka marre malli per ate kenqesi qe ndjenje kur lije oren e mesimit.
Me ka marre malli per shetitjet ne bulevard ku takoje gjysmen e njerze qe njihje dhe shumica ne rruge te dinin emrin.
Ndryshuar për herë të fundit nga kerkollogai0000 : 16-07-2003 më 15:38
Krijoni Kontakt