Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ok

Sa dite rrjeshte eshte bombarduar Serbia dhe sa bomba jan hedhur ? Sa objekte jane goditur dhe cilat ishin ato ( pervec ambasades kineze qe e di qe beri buje ne ate kohe)... Sa Serb civile dhe ushtarake u vrane vec e vec ? Mua ato bombardime me jane dukur si mullaret e tosumbacit

Jam kunder luftes por kur duhet duhet ...
    Kur eshte bombarduar Beogradi kam qare nga gezimi .
    Mullaret e Tosumbacit i kane kthyer ne muze serbet per te treguar se çfare padrejtesish ju kane shkaktuar
    Prandaj e duan aq shume ameriken se i dogji mullaret
    Rrofte Amerika e Nato .... Kot nuk e mbaj une flamurin amerikan ngjitur me shqiptarin ...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ok

Sa dite rrjeshte eshte bombarduar Serbia dhe sa bomba jan hedhur ? Sa objekte jane goditur dhe cilat ishin ato ( pervec ambasades kineze qe e di qe beri buje ne ate kohe)... Sa Serb civile dhe ushtarake u vrane vec e vec ? Mua ato bombardime me jane dukur si mullaret e tosumbacit
    une isha ne Beograd kur filloi bombardim i i tij
    caqet e para kan qen kazermat dhe pjes te aeroportit dhe gjdo dite e me shum i afroheshin qytetit.
    Ata kan filluar ta marrin serizosht luften kur eshte bombarduar TV shtetrore,po mendoi qytetaret e lire.

nje shembull nga lajmet propaganduese qe i dezorientonin dhe arsyetonin luften e vet:
    NATO e bombarduan nje kazerm mbrenda ne qytet dhe lajmi qe u dha ishte:

nato gjuajti afer kopshit te femijve,afer spitalit,afer kesaj ,afer asaj...por kazerma nuk permendej kursesi...

Sa ishte numri zyrtar i Serbve te vrare nga bombardimet e NATO-s ?

A kishte ushtarake ne mesin e tyre ?

Nese keni foto dhe dokumenta qe nuk i kemi pare me pare mbi humbjet qe pesoj Serbia gjat sulmeve te NATO-s

Ju falenderoj nese i postoni
    Revolution 1848

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •