Postuar më parë nga B@Ne 75-esa them se eshte viti i lindjes Mire se erdhe , kalofsh mire ne ket mes ....per pak ja ke qellu, haha... ...mire se ju gjeje e nderuar, FLM per mikpritjen.
Postuar më parë nga prishtina75 ...ku moj teta? Mos lyp diqka tjeter se kengetar sa te duash haha... u vonove ,fjala ishte per mbrem,por e gjeta ishte armendi
Postuar më parë nga teta u vonove ,fjala ishte per mbrem,por e gjeta ishte armendi ......me fal teta por isha pak sa i nxan mbrame, hahah... pershendetje juve
Mire se erdhe Prishtina75,po femij keni?
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë! Agim Metbala" ♥
Mire se erdhe Prishtina75,kalofsh mire me ne ...shpresoje...
[COLOR="Blue"][/COLO Duart e plakes, jan duar te arta.
Postuar më parë nga Xhenet.M.S. Mire se erdhe Prishtina75,po femij keni? Mire se ju gjeta e nderuara Xhenet, perveq tjerash edhe femije kemi, haha...
Postuar më parë nga dijetari Mire se erdhe Prishtina75,kalofsh mire me ne ...shpresoje... Mire se ju gjeta i nderuari dijetari, faleminderit per mikpritjen.
Postuar më parë nga prishtina75 Mire se ju gjeta e nderuara Xhenet, perveq tjerash edhe femije kemi, haha... Me vjen mire,te rrojne
Postuar më parë nga Xhenet.M.S. Me vjen mire,te rrojne ....te falenderoi e nderuar, gjithashtu ju deshiroi gjdo te mire juve dhe familjes tuaj.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt