Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 48

Ballsh, nacionalizëm në stadium 19/03/2012 20:25

Preng Pjetrushi, i deleguari i FSHF në ndeshjen Bylis-Teuta është bërë protagonist për disa minuta ne stadium, pasi ka hequr flamurin shqiptar nga gardhi rrethues i fushës, për shkak të mbishkrimeve nacionaliste që ishin vendosur mbi të dhe të banderolave që mbanin tifozët.

Në fillimin e pjesës së dytë, tifozët e dyja skuadrave kanë shfaqur banderola me karakter nacionalist dhe i deleguari i FSHF, Pjetrushi, në bazë të rregullores kërkoi heqjen e tyre.

Pak minuta më vonë, në pjesën tjetër të stadiumit tifozët shfaqën një tjetër banderolë. Pjetrushi ka kërkuar heqjen e saj, por pas ofendimeve që I vinin, I nervozuar shkuli në mënyrë të dhunshme flamurin kuqezi mbi te cilin ishin të shkruar emrat e qyteteve që ndodhen jashtë kufijve tanë.

“Nuk është e vërtetë. Të paktën me sa informacion kam unë, zyrtarët e federatës kanë ndërprerë ndeshjen atje për parrulla politike, nacionalizëm që nuk lejohen në futboll. Nuk është e vërtetë, nuk kam informacion që kjo gjë të jetë e vërtetë”, u shpreh kreu i FSHF-së, Armand Duka për rastin në fjalë.

Delegati i FSHF, zyrtari më i lartë në një ndeshje ka të drejtën të bëjë kërkesën dhe janë punonjësit e stadiumit, apo forcat e rendit, ato që heqin banderolat.

ILLYRIAN Maska e Tonite
    Anëtarësuar
    09-02-2012
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    37
    Kete Preng Pjetrushin nuk e di pse ende nuk e kane varur ne qender te Tiranes. Po si guxon te heqe flamurin kombetar!!!

ahhh te pjerdhsha shtetin,ah te pjerdhsha dinjitetin,po si nuk doli i burr me ja shpraz do pluma ne bark ktij qen qenit qe ban si gangster para nji flamuri e para nji petku....ptuhhhhhhhhhh

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anëtarësuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    po ata Polic te karit si nuk i qiven nonen me ja dhan nje plum nlule tballit,
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

Po ky qeka car komplet mer jahu! puuuuu

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Rrace miu.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    nga nervat do e ket ba ate pune se besoj se me qellim te heqi flamurin prej hekurave
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Poko;

Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    Preng Pjetrushi, i deleguari i FSHF në ndeshjen Bylis-Teuta është bërë protagonist për disa minuta ne stadium, pasi ka hequr flamurin shqiptar nga gardhi rrethues i fushës, për shkak të mbishkrimeve nacionaliste që ishin vendosur mbi të dhe të banderolave që mbanin tifozët.

Në fillimin e pjesës së dytë, tifozët e dyja skuadrave kanë shfaqur banderola me karakter nacionalist dhe i deleguari i FSHF, Pjetrushi, në bazë të rregullores kërkoi heqjen e tyre.

Pak minuta më vonë, në pjesën tjetër të stadiumit tifozët shfaqën një tjetër banderolë. Pjetrushi ka kërkuar heqjen e saj, por pas ofendimeve që I vinin, I nervozuar shkuli në mënyrë të dhunshme flamurin kuqezi mbi te cilin ishin të shkruar emrat e qyteteve që ndodhen jashtë kufijve tanë.

“Nuk është e vërtetë. Të paktën me sa informacion kam unë, zyrtarët e federatës kanë ndërprerë ndeshjen atje për parrulla politike, nacionalizëm që nuk lejohen në futboll. Nuk është e vërtetë, nuk kam informacion që kjo gjë të jetë e vërtetë”, u shpreh kreu i FSHF-së, Armand Duka për rastin në fjalë.

Delegati i FSHF, zyrtari më i lartë në një ndeshje ka të drejtën të bëjë kërkesën dhe janë punonjësit e stadiumit, apo forcat e rendit, ato që heqin banderolat.

http://www.youtube.com/watch?v=O5x9p0RxMp0
    kush dote del ti ja heq koken kti preng petrushit ky qenka poth qir

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ky qenka anti shqiptar i hapur pa diskutim

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

goldian;

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    nga nervat do e ket ba ate pune se besoj se me qellim te heqi flamurin prej hekurave
    ky person pa dyshim esht anti shqiptar ose sesht komplet shqiptr fare per ndryshe duhet te kerkoj falje publike ksi gjesti skam par kurr nga nje njeri i sportit sepse nuk thuhet kot per te qen sportist i mir duhet te jesh atdhetar pse jo edhe nacinalist

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •