Close
Faqja 21 prej 26 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 251
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-03-2012
    Postime
    28
    Shqiperia po perparon .................to be contin......

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    "Effort creates intelligence."

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Komunitetet fetare ne Shqiperi kane kohe qe kane dale kunder ketyre shfaqjeve te turpshme..., po te shikosh me kujdes ka nje reagim nga ana e BE-se por edhe te disa "shoqatave" ne Shqiperi qe per kunderpeshe perdorin termin "homofob"...e perdorin thjesht per te akuzuar ata qe jane kunder homoseksualizmit..., se nuk sqarojne c`kuptojne me kete term,... nuk e sqarojne me qellim per te ngaterruar njerezit, per tì futur ne akuzen e "shkeljes" se te drejtave te njeriut,.... etj...satanai ka 1000 menyra sot per te ngaterruar njerezit....., por qellimi kryesor qe duket ne horizont eshte "liria" pa kufij,..legalizimi i martesave homoseksuale, ...dhe me pas gjithe ndyresite e tjera...
    do te vije koha kur te kerkohen parada nudistesh dhe ne emer te "te drejtave" te njeriut do te lejohet lakuriqesia??, (nje shembull mora), por sa te tjera ka...
    ngaterrohet qellimisht termi, pasi ne "homofob" nuk futen vetem ata qe jane per dhune (gje kjo e papranueshme), por edhe ata qe dalin kunder ketyre shfaqjeve satanike,..dhe ne pergjithesi futen te gjithe njerezit normale qe s`ka si te jene pro homosekualizmit..
    pra me kete term me duket se shkelen te drejtat e 99,... % te shqiptareve qe s`jane "homo" ose "lezbi"...

por a duhej ligji kunder diskriminimit...,.. mendoj se duhet,..por deri ketu....,
    nese vazhdohet te provokohen ndjenjat e moralit ne shoqeri (dhe ka vlera ende), eshte veshtire te parashikohen pasojat qe vijne nge parada te tilla ndyresie...
    megjithate le te shpresojme ne tolerancen e shqiptareve dhe vetepermbajtjen e tyre, ...
    keto jane pasojat e nje shoqerie "sekulariste", pa moral kur ky konsiderohet "personal", pra nuk ka kode...., nje shoqerie qe po i vjen fundi,..fund qe eshte madje tek porta,....
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 28-03-2012 më 04:26
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e esmeraldos
    Anëtarësuar
    29-01-2012
    Vendndodhja
    jetoj nen catin e perendis
    Postime
    52

Cool per nje shoqeri te paster dhe solide

me 17 maj shqiptaret duhen ti bashkohn > pll> qe ka bere thirrje si kunder pergjigje ndaj

[ parades gey]
    te ndimosh te tjeret ben diferencen

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Lupus in fabula...

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Po vetem shqipet do marin pjese ne kte parade?

Ndonje kombesi tjeter nuk do kete?: D

Po Thimi me Baçin, Anxhela,Klodi, Torja,zogu i ri i Tirones ,a do marin pjese dhe kto ne parade?Perse e bejne paraden ne Tirane,kur eshte e mundur ta bejne ne Kavaje ose Elbasan

Po nga parlamenti,kush do mari pjese?

Me kte parade,i bjen qe harten e Shqiperise,ta shikojme nga mbrapa
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Po Thimi me Baçin, Anxhela,Klodi, Torja,zogu i ri i Tirones ,a do marin pjese dhe kto ne parade?Perse e bejne paraden ne Tirane,kur eshte e mundur ta bejne ne Kavaje ose Elbasan: D
    Hahahah çmë kujtove me këtë Kavajën.

Më thuaj: Kur të bien çelsat e makinës nga dora në shesh në Kavajë si ja bën për ti marë??

Po u përkule në ç'fardo mënyre e hëngre

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Aaaah bre Migjen he Migjen ate grusht te madh merrja Lulit e ama mu tju mshaj Gajave me hu e t ju hipi dru.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Hahahah çmë kujtove me këtë Kavajën.: D

Më thuaj: Kur të bien çelsat e makinës nga dora në shesh në Kavajë si ja bën për ti marë??

Po u përkule në ç'fardo mënyre e hëngre: D
    Hahahahahahahahahahahah, se haj sapunin per djath une

Kur kaloj andej,gjithmon mar qenin e komshiut me vete,se ku i dihet,ja si mund te ndodhi,si ky rasti qe ke permendur ti,qe kshtu ,i bie qenit ta mari çelsin

Mirembrema Station
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Hahahahahahahahahahahah, se haj sapunin per djath une: p

Kur kaloj andej,gjithmon mar qenin e komshiut me vete,se ku i dihet,ja si mund te ndodhi,si ky rasti qe ke permendur ti,qe kshtu ,i bie qenit ta mari çelsin: D

Mirembrema Station
    Hahaha mirëmbrëma Linda.

Ka një mënyrë më të thjeshtë edhe kur je vetëm.

I gjuajm me këmbë deri në Durrës dhe pastaj ulemi dhe i marim

Faqja 21 prej 26 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •