Close
Faqja 18 prej 26 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 251
    i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ti ben pjese te ai 13 % apo te 5 % ?

Ku i gjete keto statistika ?

Apo futja nga mendja sa per debate pa vlere

Dil ne parade edhe ti se do ta gjesh ndonje hu si ne Serbi
    Hahahah, statistikat i ka marrë prej tyre ndoshta
    se s'dinë si ta përhapin "dashurinë prapanicore".

Pederizmi është një ofendim ma i rëndë që i bëhet femrës,
    paralel me prostitucionin, trafikimin dhe përdhunimin e femrës.

Rrëzimi dhe poshtërimi që i bëhet familjes, shtyllës njerëzore, sidomos
    asaj të ndershme shqiptare. Hallall kurrë mos iu qoftë qumështi i nënës.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ermedin : 25-03-2012 më 10:36

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Gabim! Heteroseksualizmin nuk e kemi percaktuar ne si normale.
    E ka percaktuar natyra permes ligjit te saj per riprodhimin e species. Pa heteroseksualizmin nuk mund te kete vazhdimesi specia.

Ne kete kontekst, edhe sikur homot te ishin shumice derrmuese, perseri normalja do te ishte heteroseksualizmi. Homoseksualizmi eshte shmangie, perversion, aberracion seksual.

Perndryshe me kete ritem, para se te na vije rradha per te ikur ne ate bote, do asistojme ne parada kranarie te: zoofileve, nekrofileve, pedofileve e dreqi e di se cfare...
    Citim Postuar më parë nga Kermilli Lexo Postimin
    Ashtu eshte vella, se perndryshe do kishte edhe kafshe by@@q@@a
    ne fakte ka kafshe qe jane ashtu sic i quan ti
    bricjapi, ose qeni e shume gjallesa te tjera
    jane gay, pedera, bi-shkojn si me femra edhe me meshkuj
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin
    Hahahah, statistikat i ka marrë prej tyre ndoshta
    se s'dinë si ta përhapin "dashurinë prapanicore".

Pederizmi është një ofendim ma i rëndë që i bëhet femrës,
    paralel me prostitucionin, trafikimin dhe përdhunimin e femrës.

Rrëzimi dhe poshtërimi që i bëhet familjes, shtyllës njerëzore, sidomos
    asaj të ndershme shqiptare. Hallall kurrë mos iu qoftë qumështi i nënës.
    pfff, me shume ofendoheni ju se ne femrat se ju e shikoni si ulje te vlerave mashkullore lol. Ne na shtohen shoqet. Por e pranoj dhe cik konkurenca.
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga leci Lexo Postimin
    ok mia
    e zejme qe une jam tolerant,nuk po gjykoj njeri sepse fundi i fundit eshte zgjedhje e tyre.
    Por per çfare duhet te bejne parade?
    Per çfare duhet te ndjehen krenare?

Ne rregull qe bota eshte e madhe e ka vend per te gjithe,dhe te mos gjykosh eshte teper e veshtire.
    Por e gjithe kjo deshire per tu dukur e per tu shfaqur,nuk me duket normale.
    Je gay,je etero,je bisex,je cfare te doje zemra,por qendro brenda rrethit tend sepse nuk ka nevoje qe te gjithe te dijne ate qe je.
    Nje person gay ka nevoje qe ta dijne te gjithe,sepse ka problem me veten e tij,dhe jo sepse deshiron te shpalosi gustot seksuale ne shesh.
    Nese je normal ske pse del ne parade,une nuk dal,sepse jam normal e nuk kam nevoje qe te dijne te tjeret çme pelqen.

Pra eshte nje problem i tyre,qe duan ta kalojne si rracizem e mospranim nga ana e shoqerise.
    Po dalin normalet si te semure e motrat si te vuajturat e shekullit.
    Ne fakt keto paradat mesa kam pare e degjuar behen me shume si tip suportimi. Qe do te thote- nuk jane te vetem. Eshte psikologjike te nje person me orientim sexual ndryshe nga te tjeret, shumica, qe i quajne abnormale. Keto jane viktima, ne nje menyre apo tjeter duan apo sduan, jane. E si dicka jo e panjohur nga te gjithe (oh well nga shqiptaret eshte e panjohur akoma ky fenomen) vendosin te dalin hapztazi. Pavarsisht se nuk duan e fshihen, por vjen nje dite, qe duhet dalin hapur. E kjo nuk eshte ndonje tragjedi e shekullit, kur dihet qarte nga i madh e i vogel, se keto njerez ezgistojne (kane egzistuar dhe gjithmone do egzistojne). Duam apo nuk duam ne. Jane pjese e jetes, te krijuar me te metat e tyre, po egzistojne!

Edhe ta besh kaq alarmante si e bejne disa, qe gjoja irritohen dhe skane piken e tolerances, me duket absurde dhe rrjedhimisht nuk mund ti blame-sh dhe shume se vjen nga injoranca dhe padija. Ndonjehere me shkon ne mendje, se ndoshta 2% e tyre jane dhe ketu mes nesh. Mbase po te lexosh ne rrjeshtat e disave ketu, e shikon homofobine- tip mbulimi i vetvetes. Se ndryshe nuk e shpjegoj dot. Nje njeri konfident ne seksualitetin e vet, ska pse te sjelli skena makabre ne mendjen e vet. Normalisht kur dicka ste pelqen, e eviton me qetesi, perderisa nuk te prek fare. Liria e tjetrit mbaron aty ku preket imja thone. Ne kete rast, askujt si preket lirija apo e drejta e tyre per te jetuar ashtu sic duan. Justifikime te tipit- na degjenuaruan, na prishen traditat, na infektuan jane boshe. Thjesht duan ti mbushin mendjen vetes qe vete jane normale. lol

para 1 viti ketu ku jetoj une, nje cun 18 vjec vrau veten- u hodh nga ura (G Washington bridge) qe lidh NY me NJ. Sepse ishte gay dhe vinte nga nje familje shume e mire (turpi i madh dhe efekti qe do kishte te prinderit). Shoku i dhomes (college, konvikt), indian por i lindur ketu, shkoi dhe e filmoi ne pabesi ne dhomen qe ndanin te dy. Para 1 jave u dha qe u denua me shume vjet burg, plus mund ta dergojne njehere e pergjithmone atje nga vjen (pavarsisht se ishte i lindur dhe rritur ne usa). Masa te rrepta? Oh well, kemi te bejme me jete njerezish, qe dashje pa dashje bien viktima te njerezve normale dhe perfundojne ne tragjedira.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 25-03-2012 më 12:17

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    http://kohaditore.com/index.php?page=1,14,92903

Anulohet Parada Gay në Tiranë

Publikuar: 25.03.2012 - 17:41

Tiranë, 25 mars - Prej ditësh flitet për një Gay Paradë në Tiranë, e cila ka shkaktuar reagime dhe deklarime të shumta, madje edhe të ashpra. Por, me sa duket, më 17 maj nuk do të ketë një Gay Paradë në Tiranë.

Burime zyrtare nga Ambasada Pink në Tiranë dhe organizatat joqeveritare, që mbrojnë të drejtat e LGBT në Shqipëri, janë shprehur se më 17 maj do të ketë një manifestim me flamurin simbol të këtyre organizatave LGBT, për të shpalosur kërkesën për respektim të të drejtave të kësaj shtrese sociale dhe jo një Paradë Gay, transmeton gazeta Tema.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ca do me than ambasada pink ne tirane?
    JO SEKS PARA MARTESE

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    për të shpalosur kërkesën për respektim të të drejtave të kësaj shtrese sociale dhe jo një Paradë Gay, transmeton gazeta Tema.
    A thua se ka ndonje ligj kundra apo se po i persekuton dikush... pfff

Kjo do te thote thjeshte qe pervec tyre, do dalin edhe simpatizantet e miqte e tyre... me siguri edhe Totozani qe i ka zene rrota bishtin...lol

Arrow

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

http://www.balkanweb.com/fotoAlbum/i...90&IDFoto=6290
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ky/ Kjo i/e paska kryer te gjitha operacionet e mundshme :-D
    Perfytyro shgenjimin e nje hetero kur e meson te verteten !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Ky/ Kjo i/e paska kryer te gjitha operacionet e mundshme :-D
    Perfytyro shgenjimin e nje hetero kur e meson te verteten !
    Me ket bi n'dashuri me shikim t'pare mer jahu
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Faqja 18 prej 26 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •