Close
Faqja 16 prej 26 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 251
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Kjo eshte njesoj sikur ti te jesh ul ne bar per kafe... une te dal perpara... te heq breket edhe te ta tund perpara fytyres.... ti mos shiko po deshe.... pfffff

Mia ti homoseksualtitetin e konsideron si :
    -Seksualitet normal
    -Perversion seksual?
    Jo nuk eshte njesoj force. Perse duhet te vesh aq ne ekstrem? Do te dukej me normale ta bente nje hetero nje gjest te tille? Kam nje kolege lesbike dhe nuk shikoj ndonje sjellje pervese tek ajo. Eshte me serioze se shumica e kolegeve qe kam aty. As nuk te jep pershtypjen qe eshte lezbike. Rritur ne nje familje normale, me te dy prinderit. Ka nje moter jo lesbike. Bashkejeton me shoqen e saj dhe kane dhe nje vajze te mrekullueshme dhe shume te edukuar. Homoseksualitetin e shikoj si devijim nga normalja qe ne shumica hetero kemi percaktuar si normale. Eshte nje devijim i limdur, dhe jo i zgjedhur me deshire, keshtuqe nuk ka nevoje per kaq mllef. I ziu nuk zgjodhi te ishte i zi, po ashtu dhe homoseksuali.
    Feelings change - memories don't.

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar më parë nga Kosovar.Pr Lexo Postimin
    Pse more nuk pe shpallni Shipnin Republike te Gey,ve , Duke pase parasyshe edhe numrin shum te madhe te Gey,ve atje ,pastaje edhe Avropa do ju doje me shum dhe do ju Integrohi shum ma shpejt ne Avrope, perveqe kesaj do te fitonit edhe perkrahje shum te fuqishme ne te gjitha fushat nga Elita Boterore e cila ne shumicen e saje perbehet nga Gey,te , Kure dihet fakti se Gey,te jane njerz shum te sukses?shem ne Bote,

Dikur ne te Kosoves frigoheshim kur vinim ne Shipni nga Rrebelet dhe Maskat, tashe duhet te ruhemi nga Gey,te e Q.Nanen po snau ndalen telashet kurre me ket Shipni,
    Ne shqiptaret duhet te gjunjezohemi perkundrejt supremacise civilizuese kosovare qe reflektohet me nje grumbull germash te hedhura si lopa bajgen e qe pershkruajne me se miri analfabetizmin si fenomen. Frustimet e inferioritetit shko villi diku tjeter dhe mjaft na sperdrodhe bishtin e zgjebosur. Madje ekziston dhe nje Gay Club ne Prishtine qe u inagurua vjet, meqe i ke kaq perzemer googlimet e homove.
    relata refero

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    Citim Postuar më parë nga OPARI Lexo Postimin
    Mars 24th, 2012

“Tutorin e liroi xhaxhai i tij gjyqtar, bleu vilë trekatëshe në fshat”

Roza u mashtrua nga i dashuri, njerku e përdhunonte.

“Trafikantët kërkonin kokën time”. Kështu është shprehur në një intervistë për CNN, Mimi Charakova, autore e një dokumentari që trajton historinë e trafikimit të prostitucion të një 12-vjeçareje shqiptare. Dokumentari i saj shfaqet për herë të parë për publikun e Londrës, ndërsa në fund të vitit të kaluar, në dhjetor 2011, u nderua me çmimin për kurajën në Festivalin Ndërkombëtar për të Drejtat e Njeriut në Nju Jork. Historia tashmë ndërkombëtare është fati i keq i Rozës, vajzës nga Shqipëria, e cila pas një fëmijërie të ndrydhur, pas përdhunimit nga njerku i saj, trafikohet jashtë Shqipërisë duke u bërë pjesë e botës së dhunshme të industrisë së mishit të bardhë. “Ajo kishte veshur këmishën e saj rozë dhe sandalet e preferuara ditën kur u largua nga fshati i saj në Shqipëri. Nëna i thirri me zë të lartë përpara se të futej në makinën e kuqe ‘Mitsubishi’ të të dashurit të saj. Por ajo nuk e ktheu kokën për t’i thënë ‘mirupafshim’. Ishte 12 vjeçe dhe e nevrikosur”. Kështu shkruhet në skenarin e dokumentarit që ka për autore Mimi Charakova-n, regjisore amerikane. Dokumentari është titulluar “Çmimi i seksit”. Skenari ngërthen një histori tërësisht shqiptare, një vajzë nga fshati në adoleshencë, e cila njihet me një mashkull më të madh se veten dhe bie në dashuri. Më pas ëndrrat për një jetë të re e deri tek udhëtimi me skaf drejt Italisë dhe të papriturat e fatit atje.
    Vajza shqiptare
    “Quhej Roza, prej vitesh përdhunohej nga njerku. Nuk mund t’i tregonte gjë nënës, sepse e dinte që do ta largonin nga shtëpia dhe do ta shanin. Kur mbërritën në Itali, i dashuri i kërkoi që të punonte për të si prostitutë. Në fillim ajo mendoi se bënte shaka: la shtëpinë, braktisi familjen për të qenë me njeriun që donte, me të cilin ëndërronte se një ditë do të martohej. Ai ishte i rritur dhe ajo e dashuruar. Por njeriu që donte e ktheu atë në realitet. I tha sa shumë para u harxhuan për rrugën, për dokumentet false, për rrobat dhe gjithçka tjetër që e bënin atë të dukej e bukur. Ajo qau, ndërsa ai i preu gjurin me thikë në mënyrë që ajo të pushonte. Për 7 vitet që do të pasonin shenja ishte një kujtesë se ajo s’kishte njeri tjetër veç tij”. Historia e dhunshme dhe kriminale rrëfehet nga vetë protagonistja e ngjarjes, e cila tashmë ndodhet diku në një strehë ndihme për viktimat e trafikut. Vajza dëshmon se sapo i është dhënë mundësia e ka denoncuar trafikantin dhe shfrytëzuesin e saj. “Por xhaxhai i tij ishte gjyqtar”, tregon vajza shqiptare. Sipas saj, tutori i dhunshëm i saj u la krejtësisht i lirë. Ai që e kishte shfrytëzuar atë në mënyrë të dhunshme me rrahje e kërcënime në Itali dhe Belgjikë, u largua për pak kohë nga Shqipëria derisa “gjërat” u ftohën. Pas denoncimit në polici dhe tashmë kur ndodhet nën ndihmë sociale, Roza thotë se ka mësuar për tutorin e saj. Ai është i lirë, i padënuar dhe i kthyer në Shqipëri. Sipas Rozës, ky person ka blerë një vilë trekatëshe në fshatin e saj në Veri të Shqipërisë.
    Braktisja
    Ajo që ka ndodhur me Rozën është më se e rëndë. Familja e saj e mohoi atë, të afërmit e quajtën lavire dhe nëna e saj, ende e zhgënjyer, nuk e di se i pari që abuzoi me Rozën ishte në fakt njeriu që i kishte rrëmbyer asaj ndjenjat në një kohë. Dokumentari ilustron gjendjen aktuale të Rozës, protagonistes së historisë. Vajza mbahet e mbyllur në një qendër rehabilitimi të viktimave, ndërsa tutori i saj i pasuruar dhe i pandëshkuar endet i lirë. Autorja e dokumentarit, e shquar edhe në fushën e fotografisë, shpjegon se ka investuar histori të tilla edhe përtej Shqipërisë, megjithatë, subjekti i Rozës është i veçantë. Për realizimin e dokumentarit autorja kishte mbledhur dëshmi dhe materiale për shtatë vite me radhë deri në kompletimin e historisë.

Krimet e Rënda: Vajza u çua në Itali
    Trafikoi të dashurën e vëllait, në gjyq 22-vjeçari tiranas

nga keta tipa duhet te na vije turp qe dhe bota na shikon me sy tjeter dhe ngelem ne listen e zeze
    dhe ma do mendja se kemi me shume njerez te tille (trafikante ,hajdute kreminel etj etj)sesa gay

nejse ngaqe jemi popull v k kremineli eshte cuni me zemer,drogaxhiu i shkatheti

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Kosovar.Pr Lexo Postimin
    Pse more nuk pe shpallni Shipnin Republike te Gey,ve , Duke pase parasyshe edhe numrin shum te madhe te Gey,ve atje ,pastaje edhe Avropa do ju doje me shum dhe do ju Integrohi shum ma shpejt ne Avrope
    Avropa
    Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 24-03-2012 më 17:29
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    ne fakt ideja e parades as mua s'me pelqen...nuk dua qe te jete kaq demostrative nje zgjedhje kaq personale ...te cilen thelle thelle e konsideroj shmangie nga sjellja e rregullt...dhe tu serviret femijeve te mi si nje mundesi tjeter.....

nderkaq mbeshtes mendimin e mia-s se shqetsim i madh duhet te jete trafikanti,perdhunusi,pedofili...dhe jo pederasti (aman per paraden s'jam)

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Prudence Lexo Postimin
    ne fakt ideja e parades as mua s'me pelqen...nuk dua qe te jete kaq demostrative nje zgjedhje kaq personale ...te cilen thelle thelle e konsideroj shmangie nga sjellja e rregullt...dhe tu serviret femijeve te mi si nje mundesi tjeter.....

nderkaq mbeshtes mendimin e mia-s se shqetsim i madh duhet te jete trafikanti,perdhunusi,pedofili...dhe jo pederasti (aman per paraden s'jam)
    E keqja eshte se keta nuk e kane vetem me paraden, por me homosexualet ne pergjithesi. Keta jane gati ti thyejne turinjte dhe nje homoseksuali qe ecen ne pune te vet, vetem se ka orientim sexual ndryshe nga e tyrja..

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Avropa
    ka central heizung ne tru ai

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Kush po ben parade tek ne qe dashkan te bejne edhe keta?cfare duan te tregojne?

Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    cfare duan te tregojne?
    Prapanicen dhe paranicen

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    E keqja eshte se keta nuk e kane vetem me paraden, por me homosexualet ne pergjithesi. Keta jane gati ti thyejne turinjte dhe nje homoseksuali qe ecen ne pune te vet, vetem se ka orientim sexual ndryshe nga e tyrja..
    Nuk do ta kuptosh apo ben gjoja sikur nuk e kupton problematiken ?

Ne nuk na intereson aspak jeta qe ben nje individ deri atehere kur ky person nderlikon jeten e bashkesise. Ketu nuk behet fjale se nuk me pelqen mua apo nje tjetri, por behet fjale per miljona njerez qe nuk duan qe femijet e tyre apo ato vete , te shikojne kete paturpsi tek endet bulevardeve te Shqiperise.

Ta perseris:

Ne nuk na intereson aspak jeta qe ben nje individ deri atehere kur ky person nderlikon jeten e bashkesise.
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Prapanicen dhe paranicen

Nuk do ta kuptosh apo ben gjoja sikur nuk e kupton problematiken ?

Ne nuk na intereson aspak jeta qe ben nje individ deri atehere kur ky person nderlikon jeten e bashkesise. Ketu nuk behet fjale se nuk me pelqen mua apo nje tjetri, por behet fjale per miljona njerez qe nuk duan qe femijet e tyre apo ato vete , te shikojne kete paturpsi tek endet bulevardeve te Shqiperise.

Ta perseris:

Ne nuk na intereson aspak jeta qe ben nje individ deri atehere kur ky person nderlikon jeten e bashkesise.
    Mos e nxirr femijen te shikoje paraden dhe shpetove. Ka shume parada qe behen ketu, por te asnje nuk vete. Po ashtu dhe femijet e mi.
    Pse i nderlikoni kaq shume gjerat?

Nuk me the si e nderlikon jeten e bashkesise? Ke hall se behesh dhe ti i tille po pe paraden?
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 24-03-2012 më 18:02

Faqja 16 prej 26 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •