Close
Faqja 14 prej 26 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 251
    Mos o Zot se do behet ndonje e pabere ate dite

Duke njohur ne pergjithesi popullin shqiptar, do behet nami. Mbaj mend qe kur doli Sala edhe e tha qe ne i pranojme, shume vete u terbuan...imagjinoni çdo behet po te behet parada!

La vita non si spiega, si VIVE!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    sdq

Nese nuk nderhyn qeveria per ta ndaluar kete parade ( per hir te europe zezes ) do ishte mire qe te mblidheshin ata qytetare qe kan sado pak dinjitet dhe ta parandalojn grumbullimin e atyre ndyrsirave dhe per me teper ngritjen e flamurit te turpit
    Si qeveri duhet te zbatosh ligjin mbi te drejtat e njeriut se ndryshe thuaji lamtumire hyrjes ne BE dhe demokracise ne pergjithesi .
    Paradat per aq aq kohe sa nuk percjellin racizem, intoleranc dhe dhune jane konform ligji .

Sorry per mos munges vemendje ne teme , c'fare flamuri duan te ngrene keta se hic nuk po e kuptoi , mos kane gjete ndonje Marigu qe do ju a qendisi ekstra ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Si qeveri duhet te zbatosh ligjin mbi te drejtat e njeriut se ndryshe thuaji lamtumire hyrjes ne BE dhe demokracise ne pergjithesi .
    Paradat per aq aq kohe sa nuk percjellin racizem, intoleranc dhe dhune jane konform ligji .
    Po po rroft integrimi eurogay

Sorry per mos munges vemendje ne teme , c'fare flamuri duan te ngrene keta se hic nuk po e kuptoi , mos kane gjete ndonje Marigu qe do ju a qendisi ekstra ?

Ndryshuar për herë të fundit nga EuroStar1 : 24-03-2012 më 13:53
    Revolution 1848

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Po po rroft integrimi eurogay

Liri - demokraci qe ulerasim une dhe ti , kujtove se ishte vetem per ne te dy lol :-))

Homoseksualiteti mezi gelltite edhe ne vende qe kane vite vite vite demokraci , prandaj eshte mese e kuptueshme nje reagim i tille nga shqipetaret . Uroje mos te ndodhin sherre dhe rrahje !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Kosovar.Pr Lexo Postimin
    Me sa pashe ne Google kishte me Miliona shkrime per Gey,te ne Shipni ,
    Te kerkosh ne internet per pederaste eshte shenje e keqe or malok...
    Nderro vesin ose dil nga dollapi...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Kosovar.Pr Lexo Postimin

Dikur ne te Kosoves frigoheshim kur vinim ne Shipni nga Rrebelet dhe Maskat, tashe duhet te ruhemi nga Gey,te e Q.Nanen po snau ndalen telashet kurre me ket Shipni,
    nje keshille miqesore.mos shkel(ni)ne shqiperi mer burre meqe qenka hall i madh
    dhe u kry puna apo jo
    kjo eshte gjeja me e thjeshte e ka njeriu ne dore vet
    JO SEKS PARA MARTESE

tu jepet dajak pa piken e meshires,mundesisht te zhduket fare ai pisllek...le te shkojne ne strofullat e tyre e te bejn c'te dojne degjeneratat.

qellon qe te jesh me nenen motren gruan femit duke hec e rastis e i takon keto qelbesira rruges,duke tund prapanicat,a ka me turp me degjenerim ?!...vallai e kan hallall te ju njehesh plumb bithve,qe mos u bie ndermend ma te dalin.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    tu jepet dajak pa piken e meshires,mundesisht te zhduket fare ai pisllek...le te shkojne ne strofullat e tyre e te bejn c'te dojne degjeneratat.

qellon qe te jesh me nenen motren gruan femit duke hec e rastis e i takon keto qelbesira rruges,duke tund prapanicat,a ka me turp me degjenerim ?!...vallai e kan hallall te ju njehesh plumb bithve,qe mos u bie ndermend ma te dalin.
    Pfff! Po ju ne fakt keni me mire te ndeshni shitesit e femrave, maniaket sexual qe rrine tere diten rruges me jarget varur kur shikojne femra,pedofilat, trafikantet e drogave, vrasesit, ndersa ai qe shikon vetem veten e vet ju degjeneronka? Kur do mesojne shqiptaret te jetojne per veten e jo per te tjeret? Mos u bo merak, se femija jot s'do e kete aq problem sa e ke ti. Po rritet me tjeter fryme, mentalitet, dhe mund dhe te qeshi me mentalitetin tend te vjetruar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 24-03-2012 më 16:06
    Feelings change - memories don't.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    ndersa ai qe shikon vetem veten e vet ju degjeneronka?
    Ne c'menyre dikush qe del per parade shikoka "veten e vet"?

Perkundrazi... thote "shikomeni mua".

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    [QUOTE=mia@;3374639]Pfff! Po ju ne fakt keni me mire te ndeshni shitesit e femrave, maniaket sexual qe rrine tere diten rruges me jarget varur kur shikojne femra,pedofilat, trafikantet e drogave, vrasesit, ndersa ai qe shikon vetem veten e vet ju degjeneronka? Kur do mesojne shqiptaret te jetojne per veten e jo per te tjeret? Mos u bo merak, se femija jot s'do e kete aq problem sa e ke ti. Po rritet me tjeter fryme, mentalitet, dhe mund dhe te qeshi me mentalitetin tend te vjetruar.[/QUO

Me i shkuar jarget mashkullit per femer ,apo femres per mashkull, eshte krejt normale ,amo te jargon femra per femren apo mashkulli per mashkullin ,kjo eshte nji tragjedi.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Faqja 14 prej 26 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •