kunder..............
Ska rëndësi se sa shpejt vjen e keqja,sepse e mira është gjithmonë një hap përpara
une nuk e kuptoje se ku eshte problemi ketu
ne kerkojme te hyjme ne BE por si na intereson neve
ne BE do hyjme me gjithe byth o njerez pasi dhe politikanet e BE (nje pjese goxha e mire)ata qe bejene keto ligje(shikoni ndonje dite te martohen ne vatikan)jane te bythes
lerini o pedot dhe lezbet rehat se sumen e tyre kane ,apo jua a kane kerkuar borxh ndonjehere
kush osht i sigurt per orientimin seksual te tij nuk ka pse t'ket frik nga homoseksualet...homoseksualiteti ka ekzistu gjithmon, dhe gjithmon do ekzistoj, thjesht sps osht diqka qe nuk zgjedhet...nqs gjat ksaj parade shqiptaret tregohen shpellar dhe nxisin incidente ateher bohen thjesht gazi i botes, si gjithmon...
MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON
Ama lajm qe qenka ky
Lerini mor ne pune te vet e mos i pemendni fare.
U be shtypi full me kete teme turp faqja zeze.
Albania Uber Alles
Me beri pershtypje ai Murati,nuk e kisha njohur me pare ,as te Opinioni nuk e pashe,vec deshta te them se ai kishte qene personalitet i perkryer dhe me nje familje te perkryer.E kaluara e tij shum shum vuajtese......hallall per qendrimin......prostitucioni,droga dhe kjo e fundit si ja thone emrin nuk jane vlere,jane antivlere e Europes.Ne mund t'ju imponojme vleren e nje familje te shendoshe Europes,jo te bejme te kunderten ti konsumojme antivlerat e tyre.
Cu hyn ne pune parada atyre ,edhe ate ne mes te Tiranes.....kallaballeku im smund ta pertype kete........shnet....me mire le te futen ne naj biruc dhe le te konsumojne te gjitha vlerat qe i kane ...them une....
Hajde yll hajde. Kjo me lale te prish mendjen
http://www.balkanweb.com/TV/index.ph...ansalive=14477
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
hahahaha , cant wait to see that .... po e shkruaj ne kalendar daten 17![]()
Krijoni Kontakt