Close
Faqja 20 prej 26 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 251
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    veq njo me intereson , a lindin apo ma von bohen te till ...
    nuk ma merr mendja se lindin keta homot lol, vetem sa nderrojn gjinin

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    nice boobs lol , po mos ta dish qe ka qen mashkull dhe qe ka ber operacion sma merr mendja ta njohesh kete

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Shqiperia i ka te gjitha gjerat ne terezi , vetem problemi i b*th***** i ka mbetur pa u zgjidhur.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Avokati i Popullit: Do të jem aty ku manifestojnë, të më rrahin mua të parin

Gjatë një intervistë dhënë në televizionin kombëtar “Top- Channel”, Avokati i Popullit, Igli Totozani, u shpreh mbi debatin e hapur së fundmi për të drejtave të LGBT (lesbike, gei, biseksualë dhe transgjinorë) në Shqipëri. Ndër të tjera në fjalën e tij, Avokati i Popullit u shpreh: “Në mënyrë të veçantë do doja tu jepja një mesazh të gjithë atyre njerëzve që mendojnë se do të mundin të nxjerrin hujtë nga muzetë e Mesjetës, për të goditur të drejtat dhe liritë e njeriut në Shqipëri , për të cilën po punohet prej tash 20 e kusur vitesh. Këtyre të fundit ju bëj me dije në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe korrekte se unë do të jem aty ku qytetarët shqiptarë manifestojnë të drejtat dhe liritë e tyre. Le te më rrahin mua të parin. Ne jemi duke pritur nga zyrtari, zv/ministri i Mbrojtjes të deklarohet qartë, të kërkojë falje publike, ose ndryshe të përgënjeshtrojë lajmin e dhënë në një nga të përditshmet e Shqipërisë. Për momentin jemi duke pritur këtë gjë. Ndaj qytetarëve shqiptarë kam apelin që ne duhet të tregojmë me vepra, me veprime, qenien tonë europiane, qenien tonë perëndimore. Akoma më i madh është ky apel ndaj zyrtarëve shtetërorë, të cilët duhet të ndihmojnë shoqërinë shqiptare në këtë rrugë evropianizimi”.

http://www.botasot.info/def.php?gjuh...ry=6&id=160604
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Kosovar.Pr

Citim Postuar më parë nga Kosovar.Pr Lexo Postimin
    Me sa pashe ne Google kishte me Miliona shkrime per Gey,te ne Shipni , kam nje pytje A?esht i madhe numri i Gay,ve te te moshuarit ne Shipni ,dhe a ka ndikuar kjo ne ate se shum Femra ne Shqiperi po martohen me te Huaje,

http://images.mitrasites.com/kutia-(albania).html
    pse aq urrjtje ndaj shqiperis kush te furnizon me kso prapagandash sigurisht spiuni i SHI-KUT KASHISHI ti ske drejt te prapagasndosh gjera te tilla ne gjdo vvend ka derra edhe ne kosove ka lavire dhe aso qe per nje pal qorap qe besa per nje mobil celular kan ra ne shtrat me zezak e din ti at laviren e shpis se kosoves qe ka deklaruar pra per nje celualar

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Sharri-Liburna

Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Avokati i Popullit: Do të jem aty ku manifestojnë, të më rrahin mua të parin

Gjatë një intervistë dhënë në televizionin kombëtar “Top- Channel”, Avokati i Popullit, Igli Totozani, u shpreh mbi debatin e hapur së fundmi për të drejtave të LGBT (lesbike, gei, biseksualë dhe transgjinorë) në Shqipëri. Ndër të tjera në fjalën e tij, Avokati i Popullit u shpreh: “Në mënyrë të veçantë do doja tu jepja një mesazh të gjithë atyre njerëzve që mendojnë se do të mundin të nxjerrin hujtë nga muzetë e Mesjetës, për të goditur të drejtat dhe liritë e njeriut në Shqipëri , për të cilën po punohet prej tash 20 e kusur vitesh. Këtyre të fundit ju bëj me dije në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe korrekte se unë do të jem aty ku qytetarët shqiptarë manifestojnë të drejtat dhe liritë e tyre. Le te më rrahin mua të parin. Ne jemi duke pritur nga zyrtari, zv/ministri i Mbrojtjes të deklarohet qartë, të kërkojë falje publike, ose ndryshe të përgënjeshtrojë lajmin e dhënë në një nga të përditshmet e Shqipërisë. Për momentin jemi duke pritur këtë gjë. Ndaj qytetarëve shqiptarë kam apelin që ne duhet të tregojmë me vepra, me veprime, qenien tonë europiane, qenien tonë perëndimore. Akoma më i madh është ky apel ndaj zyrtarëve shtetërorë, të cilët duhet të ndihmojnë shoqërinë shqiptare në këtë rrugë evropianizimi”.

http://www.botasot.info/def.php?gjuh...ry=6&id=160604
    jo me rrah po me alivanos deri ne kom un mendoj se duhet ti kputet koka ndonjerit nga kta bederacat ket komunitet nuk e don as kush kta jan dhe dote jen pashqyr e keqe per gjeneratat e reja

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Keta jan nipat e edukuar te enver hoxhes, ja shkatrroj moralin popullit enveri e tashi prej ketij populli te pa moral rezulton kjo perqindje pederrrrash......

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Se mos e rrahin megjithëmënd atë avokatin se është i ri në detyrë...!!!
    Po trim i madh duket derisa pranon të hajë dru për të mirën e popullit që do dalë në mbrojtje të interesave të pjesës prapa!

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Nje gje smund ta kupetoje, pse duhet ta rekelamojen veten monestrat e keti lloji!!!
    Pse kerkojen me shum te drejta se tjeret. Jeta e tyne private dhe epshet e tyne jo noremale,pse duhet te rekelamohet neper rruge!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-03-2012
    Postime
    28
    Nxehen gjakrat për paradën gay, reagon edhe Brukseli

Tuesday, 27 March 2012

Nxehen gjakrat për paradën gay, reagon edhe Brukseli

Tiranë-Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri ka reaguar pas deklaratave të zëvendësministrit shqiptar të Mbrojtjes, Ekrem Spahiu, i cili ka thënë se njerëzit që do të marrin pjesë në Paradën e Homoseksualëve “duhet të rrihen me hu”.
    “Bashkimi Evropian dënon me forcë çdo retorikë diskriminuese dhe nxitje për urrejtje dhe dhunë. Shqipëria ka ratifikuar Konventën Evropiane të të Drejtave të Njeriut dhe ka aprovuar Ligjin për Mbrojtjen kundër Diskriminimit”.
    “Deklarata publike si ajo e zotit Spahiu është në kundërshtim me zbatimin e politikave antidiskriminuese, të përfshira në kapitullin 23 mbi të drejtat themelore dhe juridike, pjesë e legjislacionit të Bashkimit Evropian”, thuhet në reagimin që transmetojnë mediat shqiptare.
    Spahiu, njëherësh kryetar i Partisë Lëvizja e Legalitetit, e ka bërë deklaratën në lidhje me mbajtjen në Tiranë të festivalit të diversitetit për të drejtat e lesbikeve, homoseksualëve, biseksualëve dhe personave transeksualë, i cili do të zhvillohet në Ditën Ndërkombëtare kundër Homofobisë dhe Transfobisë, më 17 maj 2012.
    Edhe kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, e ka kritikuar zëvendës ministrin e mbrojtjes, Ekrem Spahiu, për deklaratën e tij se njerëzit, që po përgatiten të marrin pjesë në paradën e parë të homoseksualëve, “duhet të rrahen me shkopinj”. Berisha tha dje se këto komente janë “të papranueshme”.
    Grupet e homoseksualëve po planifikojnë festimin e Ditës Ndërkombëtare Kundër Homofobisë më 17 maj në Tiranë. Grupet kanë kërkuar që zëvendës ministri të hetohet sipas ligjeve anti-diskriminuese, por partia e vogël monarkiste, të cilën e udhëheq Ekrem Spahiu, e ka mbështetur atë. Nëpërmjet një kumtese, kjo parti e ka përshkruar homoseksualitetin si “ves, fatkeqësi dhe mallkim”.
    Avokati i Popullit, Igli Totozani, i ka thënë Spahiut që të kërkoj falje për komentet e tij të javës së kaluar, dhe ka theksuar se ai do të jetë krenar që të “jetë i pari që do të pësoj nga shkopinjët” në tubimin e 17 majit në Tiranë.
    Boris Ditrih nga organizata Human Rights Watch i ka cilësuar si të “tmerrshme” fjalët e Spahiut. “Jam i shokuar që një zyrtar i rangut të lartë qeveritar bënë thirrje për dhunë kundër demonstruesve paqësorë të komunitetit homoseksual”, i tha nga Nju Jorku zoti Ditrih agjencisë AP. Në vitin 2009 në Shqipëri është miratuar ligji për lejimin e martesave të personave me gjini të njejtë. (REL)

Faqja 20 prej 26 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •