Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37
    carpe diem Maska e drini_në_TR
    Anëtarësuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, AL
    Postime
    1,585

Tull Fare Dodon!

Shtoje edhe Drini Nosin në peticion. Për firmën mund ta sjell me postë ose me ePostë nëse të nevojitet.
    Mendoj se është mëse e drejtë kjo kërkesë dhe me shumë vënd. Në fund të fundit pse jo, Berisha, Moisiu, dhe Nano kanë qënë gati në të gjithë kryeqytet e Evropës, dhe po ashtu edhe në Amerikë! Pse mos të shkojnë në Dardani, pse JO!? Sa më shpjetë të jetë e mundur ata duhet të shkojnë!!! Moisiu është pritur edhe nga Mbretëresha e Anglisë, nga Powelli i Amerikës, dhe pse jo nga vllezërit tanë Dardanë?
    Bravo Dodon!
    Me Nder Qofsh!!!
    drini.

me nder qofsh
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    Postuar më parë nga ornament
    Dodoni, eshte e drejte e te ZOTIT te shtepise te PRESE per vizite dhe jo e mikut te KERKOJE nje ftese. Pra duhet qe peticionin t'ja drejtosh qeverise se kosoves, ose atyre qe kane kompetencat te presin ne kosove.
    Kjo do te thote qe ti s'duhet te harrosh me te rendesishmen, Kosova akoma nuk eshte e PAVARUR, ajo drejtohet ne baze te konventave nderkombetare, ka shume mundesi qeveria e saj shqiptare te kete te drejta te limituara, ku te mos perfshihen fare e drejta te FTOJE e te PRESE miq te huaj.

Nje fjale e urte thote; Kush vjen pa FTU, e gjen pa SHTRU.
    pyetje me shume te nxitura nga injoranca si dhe deshira per te ditur me shume. ti orno thua se kosova nuk ka te drejta te ftoj e te pres miq te huaj (ndoshta e vertete) - shqiptaret te huaj do te quheshin ne kosove si nga nderkombtaret si dhe nga kosovaret?

se dyti çfare presin shqiptaret me ne krye nanon, moisiun e berishen tu shtrohen qe keto te shkojne ne kosove?

shpresoj qe shqiptaret (qeveritaret) te arrijne e te vizitojne Kosoven. ti thirrin mendjes se te vetmit qe ua duan te miren e i kan miq te vertete ne ballkan jane vellezrit e tyre se Greqia e Serbia veç po presin te na gllaberojnë.
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,163
    Postimet në Bllog
    22
    Dodon, mirebesimi i tepruar i investuar edhe ne ata njerez qe nuk e kane justifikuar kete mirebesim me qendrimet e tyre ne rang kombetar e ka emrin naivitet. Ceshtja Shqiptare nuk ka nevoje per nje solidaritet falls artificial, por ka nevoje per nje bashkepunim te ngritur mbi princip dhe nje vizion te qarte kombetar.

Per te mos u zgjatur, une personalisht nuk e mbeshtes nje peticion te tille dhe mendoj se nuk ka asnje vlere.
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Albo, për të pasur një bashkëpunim të ngritur mbi princip dhe një vizion të qartë kombëtar ashtu siç thoni juve duhen takimet,prandaj edhe unë bëra peticionin.
    Është e drejta e juaj Albo të mbështesish apo jo, kurse të tjerët që duan ta bëjnë një gjë të tillë, le ta aprovojnë si puna e disave më lartë dhe tua dërgojmë.

Përshëndetje
    Rrofshin Shqiptarët e Bashkuar dhe Shqipëria e Bashkuar
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-03-2003
    Vendndodhja
    Albanistan
    Postime
    146
    Moisiun, Nanon, dhe Berishen nuk i pranojn bile disaa zona te Shqiprise, e jo me ti pranoje Kosova.

O ja lumsha Rugoves!

Tamam burre zakoni shqiptar.

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Që të gjithë këta janë të votuar nga shqiptarët dhe si të tillë janë të mirepritur kudo edhe në Dardani e në çdo shtëpi shqiptari, sepse ky është interes i gjithë neve, pra të takohen sa më shpesh dhe të jenë sa më të bashkuar.
    Përshëndetje

Rrofte Shqiperia Etnike

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-03-2003
    Vendndodhja
    Albanistan
    Postime
    146
    Kush eshte votu nga shqiptaret?

Pucistat?

Moisiu pa pike turpi behet president pa asnje vote populli.

Kjo tregon se shume duan vetem postin e jo kombin.

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Do të ishte më mirë more Dajaku, ti shihni gjërat më realisht, dhe të largoheni nga ekstremiymat e tillë nga të cilat kombi yne ka vuajtur me shekuj.
    Presidenti Shqiptar Moisiu është votuar nga kryeministri shqiptar dhe kryetari i PS Nano si dhe nga kryetari i PD-së Berisha,dy këto parti që kanë mbi 90 përqind të votave të shqiptarëve, pra është i votuar nga mbi 90 përqind e shqiptarëve, prandaj ju kisha lutur mos na pengoni me këto ekstremizmat e destruktivizmat e pallogjike tuajat. Mund të mbështesish nëse don, nëse sdon mos shkruaj në këtë themë fare, sepse ja pse kjo është hapur. Pra, mbështet atëhere shkruaj dhe shprehe mbështetjen tuaj, në të kundërtën shkruani në themat tjera, sepse kjo nuk hapur për gjë tjetër.
    Përshëndetje

Rrofte Shqiperia Etnike

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-03-2003
    Vendndodhja
    Albanistan
    Postime
    146
    I kujtoj zotrise tuaj te nderuar se Muho Asllan karrocieri, Lenka Coko analfabetja, e Themie Thomai kopshtarja, etj. ishin votu nga 100% e jo 90% e popullit.

Pastaj, personi i Mojsiut mund te gezoje rrespek ke disa ne popull, por ai duhet t'a meritoje.
    Mbase po te kerkonte te zgjidhej nga populli, mund te ishte votu dhe 91% e popullit, por me dinjitet e burreri.

Hej, ju bordi drejtus, mund t'mi zbrisni ca pika te padrejta qe me keni vene, mos te ankohem kot me lart.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dajaku : 20-03-2003 më 13:04

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Dajaku nëse doni të hapni thema për ë diskutuar për gjërat të cilat flisni këtu e keni të drejtën ta bëni një gjë të tillë, kurse kjo themë siç e shihni edhe vet besoj, është hapur për peticionin, kështu që po e mbështetët atëherë shkruani dhe shprehni mbështetjen tuaj,nëse jo atëherë mos shkruani fare.
    Mendoj se jam shumë i qartë dhe shpresoj në mirëkuptim.
    Përshëndetje

Rrofte Shqiperia Etnike

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A kemi një politikë kombëtare sot?
    Nga Ingenuous në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 29-04-2007, 06:56
  2. Rikthimi i themeluesve të PD-së
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 01-10-2005, 16:22
  3. "Nano Ik", protesta sërrisht në Bruksel
    Nga Asteroid në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-05-2004, 12:07
  4. Pyetje për Besimtarët Shqiptarë të Krishterë dhe Islam
    Nga dodoni në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 06-07-2003, 20:11
  5. PETICION MOISIUT PER NERMIN VLORA
    Nga FATJON SOFTA në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-03-2003, 17:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •