Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Mariglen Nora
    Nuk është edhe Rugova ashtu si thua ti, megjithë gabimet që mund të ketë si ai ashtu edhe cdo politikan shqiptar dhe edhe botëror. Sa për ftesën, unë pajtohem se edhe mund ti kërkojmë edhe institucioneve shqiptaro-dardane që tua bëjnë një gjë të tillë, edhe pse mendoj se nuk ka nevojë për një gjë të tillë, sepse nuk na duhen ftesa për të shkuar nga një qytet shqiptar në tjetrin, por shkojmë sa herë që duam dhe na teket, pse sepse është i joni, dhe ja se cfarë desha të them me përmendjen e qyteteve shqiptare më lartë, pra Prishtina e Dardania janë poaq të presidentit dardan Rugovës e tjetrit sa edhe të presidentit Moisiu, kryeministrit Nano, apo liderit opozitar Berisha.
    Albo, unë jam shumë i bindur se ato deklarata kanë qenë sporadike dhe të nxituara dhe jam më se i sigurtë se edhe Nano,Gjinushi, Ceka e të tjerët e duan Dardaninë poashtu sikur gjithë shqiptarët e tjerë sepse është jona, e edhe e kryeministrit Nano, Gjinushit e Cekës, dhe mosdashja e tyre nga ana e tyre është mosdashje e shtëpisë e vendit të tyre,mosdashje e interesave të tyre, gjë që nuk mund të ndodh dhe është jashtë çdo llogjike njerëzore, e ekzagjeruar pa pikë nevoje.
    Sa për punë e pritjes, me të vërtetë ka qenë një gabim shumë i madh, por që u përmirësua pastaj, dhe nuk do të ndodh më. Kurse sa për të këqiat Rugovës nuk mendoj se ka pasur të këqia ndonjëherë nga ta ai personalisht përveç kërkesës së disahershme të Rugovës në lidhje me këto deklarata të tyre të paraluftës, që të kishin kujdes në deklaratat e tyre, gjë që ka qenë fare e drejtë nga ana e Rugovës, dhe kjo ishte edhe arsyeja kryesore se pse Rugova nuk ishte më në Tiranë që nga ajo kohë, edhe pse reagim i arsyetuar deri diku nga ana e tij, por prapë është dashur të shkonte dhe të shkoj dhe në të ardhmen padyshim që do të shkoj shumë shpesh.
    Rugova ka qenë në Tiranë qindra herë dhe shkuarja e tij atje nuk ka ndonjë domethënie ashtu siç ka shkuarja e këtyre treve së bashku për herë të parë në Prishtinë.
    Albo, respekti dhe simpatia për njëri tjetrin do të thotë respekt dhe simpati për veten tonë, prandaj që të gjithë ne nga politikanët e deri te njerëzit e thjeshtë duhet të respektojmë dhe simpatizojmë njëri-tjetrin sepse kështu respektojmë dhe simpatizojmë veten tonë.
    Prandaj, ju lutem që të gjithë ata që duan të vendosin firmën e tyre, në lidhje me këtë peticion të deklarohen dhe tjau dërgojmë pastaj.
    Përshëndetje
    Rrofshin Shqiptarët e Bashkuar dhe Shqipërisë e Bashkuar
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Albo, unë jam shumë i bindur se ato deklarata kanë qenë sporadike dhe të nxituara dhe jam më se i sigurtë se edhe Nano,Gjinushi, Ceka e të tjerët e duan Dardaninë poashtu sikur gjithë shqiptarët e tjerë sepse është jona, e edhe e kryeministrit Nano, Gjinushit e Cekës, dhe mosdashja e tyre nga ana e tyre është mosdashje e shtëpisë e vendit të tyre,mosdashje e interesave të tyre, gjë që nuk mund të ndodh dhe është jashtë çdo llogjike njerëzore, e ekzagjeruar pa pikë nevoje.
    Me jep qofte edhe nje qendrim te Nanos, Gjinushit, Cekes ne mbrojtje te interesave shqiptare ne Kosove, qe te bind ty ne kete shkalle per patriotizmin e tyre.

Une njerezit i gjykoj nga qendrimet dhe hapat e tyre konkrete. Kur vjen fjala tek ceshtja kombetare, nuk ka vend per tolerance.
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Nano, tani para disa javësh në samitin e së majtës europiane, e tha me plot gojën se Kosova kurrë më nën Serbi dhe me Serbinë.
    Po deshe Albo, ju sjell dhe të tjera.
    Përshëndetje
    Rrofshin Shqiptarët e Bashkuar dhe Shqipëria e Bashkuar

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2002
    Postime
    68

Vetem Moisiu...

Presidenti Shqipetar do te jete i mireseardhur ne Kosove,do te jete kenaqesi e posaqme per ne.Edhe pse Berisha gezon perkrahje te madhe ne Kosove per shkake te kontributit te tij ne çeshtjen e Kosoves nuk do te ishte e preferuar ta bente kete vizite pasi qe per shkak te rregullave te miresjelljes Kosova do te duhej ta pranonte nje vizite te mundeshme te Nanos,qe asesi nuk e desherojme bile bile keme nje urrejteje te jashtezakonshme per te si njeri pasi qe eshte i vetemi politikane shqipetar qe ka shkele nderin dhe sedren e Kosoves.Ai qe thote se kryeqytet i Kosoves eshte beogradi ai nuk eshte shqipetar,ai qe thote se Kosova eshte çeshtje e mbrendeshme e serbise ai eshte serbe....Per mua si Berisha si Nano jane pergjegjes per djegejen e Shqiperise

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Joni, mos të mirremi shumë me të kaluarën, pse janë bërë disa gabime tani nuk do të thotë se duhet të përsëriten gabimet dhe nuk duhet të rregullohen gjërat që janë në interes kombëtar, dhe pikërisht për këtë e shohim të nevojshme vizitën e të gjithëve së bashku, sepse edhe ora e bashkimit tani po troket.
    Përshëndetje

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Mire eshte te shkojne tek njeri tjetri politikanet e Tiranes dhe Prishtines.
    Mire eshte te kene te dy anet duart e pastra qe te takohen burrerisht..
    Por a i kane??

Ne fakt jane dy pale qe shkojne dhe vijne tek njeri tjetri.
    E kam fjalen per "Duetin" Nano-Thaqi.

Kjo dyshe shkon e vjen rregullisht tek njeri tjetri.
    Nuk eshte e thene qe ata takohen fizikisht por midis PS-se dhe PDK ka nje unison mendimi e veprimi.
    Asnji po-rdhe nuk ben Thaqi pa marre nje "tak me sy tak me qepalle" nga Meta ose Nano.
    Asnji germe nuk hedh ne gazeta ose mikrofon Qosja (sekretari ideollogjik i PDK-se pa marre nje direktive nga Tirana e Nano-Mejdan-Gjinushit.

Pala qe nuk ka kontakte eshte "Dueti" Rugova-Berisha.

Kjo dyshe pothuajse i ka ngrire lidhjet.
    Pse? Nuk e di... Dicka ka ne kte mes.

Fakti qe Berisha u ndalua te shkoje ne Kosove eshte tregues i qarte i ketyre lidhjeve.
    Fakti qe Rugova nuk vjen ne Tirane eshte gjithashtu tregues i ketyre lidhjeve.
    Meta para ca muajsh e mbylli me dhune nje zyre simbolike qe i kish ngele Kosoves ne Tirane qe nga vitet 90.
    Fakti qe delegacioni i katundareve hajdute Thaq-Rexhep etj.. nuk u prit me ceremoni ne Rinas me rastin e festes flamurit ne Vlore, tregon se Tirana ish ne dijeni se rreth bandes se Thaq-Limes po vjen me byzylyqe (pranga) Karla del Ponte dhe PS nuk desh te tregoj se ata qe do shkojne ne Hage jane miq te Ps-se.

Fakti qe Limaj nuk u pranua te fshihej ne vilat qeveritare te Tiranes me i shpetu Karles por perkundrazi ju nxuarr Hages ne Shteg prej Thaqit ne Slloveni (larg Drenices e Skraparit e Sarandes) tregon se ska sinqeritet as mes PS dhe PDK.

Fakti qe Thaqi kur vjen ne Tirane takon dhe me Demokratet tregon se PD nuk eshte principiale dhe se ne heshtje e njef Banden e Thaqit.
    Kjo le shije te hidhur tek LDK e Rugoves.
    Fakti qe PD e Tiranes nuk e tund parlamentin qe Shteti i Tiranes nuk i ka gjetur akoma vrasesit e Ahmet Krasniqit tregon se PD e Tiranes noton ne ujra te turbullta ne linjen Tiran - Prishtine.

Fakti qe Rugova nuk e takoi Mejdanin kur erdhi ne Prishtine tregon se Rugova indirekt i thot Mejdanit se ti je pergjegjes per vrasjen e kolonel Krasniqit.

Pa u zbardhur Krimet nuk ka miqesi.
    Pik.

Miqesi me Bandat nuk ka.

Dora nuk i jepet vrasesve.

PDK e Qose-Thaqit eshte gjeneratori i banditizmit ne Kosove dhe i bordellizmit.
    Fakti qe "ningja" (personi qe vrau komandant Drinin) eshte pronar diskotekash (pra bordellosh) e eshte pronar pikerisht ne Skenderaj, keshtjellen e Thaqit, tregon se Bordellot dhe Bandat jane NJI.

Moisiu duhet te jet principial.

Fest Flamuri nen hunden e Neki dredha-Dardhave nuk mund te kete.

FLAMURI eshte i shenjte dhe kreret e rebelizmit te Vlores qe dogjen Shqiperine nuk e kane ate te drejte te festojne Flamurin.

Rugova duke mos ju vajtur ne Vlore tregoi se ai e Do flamurin e paster e jo me njolla Krimi.

Ftesa qe banda e Thaqit i beri Niko-Neki-dredha-dardhave te Vlores per te qene ne Prekaz te Adem Jasharit tregon per Unitet mes bandave te Vlores dhe Bandave te Drenices..te perlyera me gjak Shqiptaresh..

Fakti qe Jaho Salihi ka bredhur neper Kosove tregon se ne Kosove ka banda qe i jane gezuar vrasjes se Azem Hajdarit.

Pema e Miqesise dhe Vllazerimit Kosove-Shqiperi duhet ujitur vetem me uje te paster malesh e jo me ujra te zeza.

Shqiperia duhet te pastrohet.
    Ajo duhet te gjeje vrasesit e Kolonel Krasniqit.
    Cdo pajtim me Krimin eshte poshtersi.

..........

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-03-2003
    Vendndodhja
    Albanistan
    Postime
    146
    Disa qola te thekur po mundohen te na mbushin mrndjen se agjentura serbo-greke ka ka bere agjent te vete disa lopcar dhe dy hamenj porti , kate sharrxhi dhe nje karrocier, dhe nuk ka bere ata qe mbajne e piketoheshin te mbanin poste drejtuse ne shtetin Shqiptar, si fjala vjen:
    Enver franco Hoxhen i shoqi i Nexhmie Xhuglinit me rrenje familjare te panjohura, qe masakroj komunistet shqiptar me potencial per pushtet.
    Ramiz Alia qe si neperke cau mes Mehmetit, Beqirit, Kadriut e solli Lenken fshatare, Themie kopshtaren, e Muho karrocierin per duartrokitje qe pregatiti ardhjen ne pushtet te
    Fatos Nanos qe shiti per pese lek Shqiprin se nuk i rruhet shume trapi per shqiptaret "debila"
    Sali Berisha i shoqi i Sllobodankes qe bashke me Nanon qe na ra ne "burg" per politike e agjitacion e propagande eleminune gjithe patriotet shqiptare nga skena politikes Shqiptare me ndihmen e gazetave te blera nga agjentura serbo-greke e Frok Cupit e Nikoll Leshit.
    Per cudi shpetuan culon e tyre Neritan Ceka, Arben Imani e ca laro te vogla te tjera.
    Dhe kto jane te pa pjekur fare qe pa dashje, don me na mbush mendjen ky loloja yne dallkauk-fshatar, i shpetokerkan ndonjehere ca fjale qe spasken rendesi te madhe per Shqiprine, prandaj na keshillon te rrime te qete e te pijme kafe ne mejhane, cigare ne hije te fikut, dhe prite kur t'a hane ne culo pallen serbo-greke budallenjte shqiptar thote me veten e tije teneqja e ndryshkur.
    Jo more kelysh serbe a grek se njesoj do jua perdredhim qafen ne shqiptare ju plerave kolaboracionist, se serbet e grekerit e dine mire se akoma dhe sot s'ka lind ai kelysh kurve t'i dale ballazi shqiptarit, e jo me shqiptarit te egersuar. Prandaj dhe vrasin me zakonin e tyre te vjeter me thika pas shpine.

E bukura eshte se disa thone jo more budalle s'jemi kolaboracionist, por punen e bejne me mire se agjenti me expert.
    E kujt i rruhet pastaj per kto plehra?!

Sa per Thacin dihet mire qe amerikante kishin dyshimin e tyre jo pa baza se ai ishte bashkpuntore kolaboracionist i UDB-se, dhe qe te provoje te kunderten Thaci me gjithe te vetet sot duhet te ishte ne vijen e pare te frontit kunder bastardeve irakian, ashtu si shqiptare te tjere dy here me pare ne histori, per ti kthyer nderin e bere amerikaneve per pushtetin qe gezon. Ne te kundert ai automatikisht provon se pushtetin e gezon ne saje te agjentures serbe si kolaboracionist.
    Dhe sduhet arruar qe Iraku i sadamit ishte me Kinezet, Grekerit e Francezet mbeshtetesi i madh i Serbise. Shikoni mor mjerane matufer si jane te lidhur, mysliman, katolik e orthodoks kunder shqiptareve.
    Kur do ju vine mend more kaqola?!
    Atehere kur as qenve te rrugez s'do i duhen per ushqim t'i hane?!

Per fatin tone te keq nuk na u ndane serben duke na qeverisur me kolaboracionalistet e tyre shqiptar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dajaku : 17-03-2003 më 11:10

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Postuar më parë nga dodoni
    Nano, tani para disa javësh në samitin e së majtës europiane, e tha me plot gojën se Kosova kurrë më nën Serbi dhe me Serbinë.
    Po deshe Albo, ju sjell dhe të tjera.
    Përshëndetje
    Si ka mundesi qe nuk jam njohur me kete lajm, dhe ky lajm nuk ka bere news ne shtypin shqiptar? Mund te me sjellesh nje reference te ketij takimi te te majteve?

Nano nuk e ka thene nje gje te tille ne Tirane, e jo me ne Perendim. Dhe sa per dijeni, ne kohen e luftes kur refugjatet shqiptare u nxorren me dhune nga Kosova dhe erdhen ne Shqiperi, Nano jetoi ne Greqi. Kete e beri nga dashuria e madhe qe ka per "vellezerit nga Kosova".
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-10-2002
    Vendndodhja
    Tirana-Albania
    Postime
    74
    Koment

Kerkese absurde per peticion.
    Nuk mund te jete peticioni ftese.Te drejten e fteses e ka i zoti i shtepise,dhe qe tre te nderuar te politikes dhe institucioneve te politikes te shkojne duhet te kete nje motiv.
    Ju pyes Ju qe merrni nje inisiative dhe kerkoni te firmosin te tjeret nje peticion,cfare keni parasysh,kush eshte motivi,kush eshte qellimi i kesaj vizite?
    Nacionalizmi?Ndihmohet ceshtja shqiptareve te Kosoves?Shpejtohen proceset?Kjo vizite sipas jush edhe nqs arrihet jo me peticion,por se mund te piqen kushtet,per cfare vlen?
    Me respekt
    FATJON SOFTA

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Albo, kjo ishte mbledhja e fundit të së majtës europiane në Itali, kur Nano e shprehi këtë. Kjo ka qenë e postuar edhe këtu nga dikush, më duket se nga anëtari Henri Anderson dhe pastaj më kujtohet të jem shprehur edhe unë në lidhje me këtë. Do të mundohem edhe njëherë ta gjej, dhe ta sjell këtu. Ka edhe shumë herë tjera kur ai është shprehur shumë mirë në lidhje me çështjen e Dardanisë.
    Përgjigje Fatjon Softës
    Unë kam parasysh efektin që kjo do të ketë ndër shqiptar, për shkak të mostakimeve të deritanishme gjë që do të duhej të ishte bërë qindra herë deri tani.
    Motivi është Shqipëria e Bashkuar dhe siç e cekni edhe juve vet, përshpejtim i proçeseve në lidhje me këtë.
    Për këtë vizitë nuk ka kurrfarë kushtesh që të piqen, sepse jemi shqiptare dhe të gjithë jemi të mirëseadhur në cdo qytet shqiptar. Rëndësia është përafrimi shqiptar drejt bashkimit kombëtar proçes i pashmangshëm politik, dhe i cili do të bëhet në mos në këtë vit atëherë brenda këtyre dy tre viteve, por që kjo do të ndihmonte dhe përshpejtonte këtë shumë, gjë me interes jo vetëm shqiptar por edhe ndërkombëtar.
    Mirëpo edhe pa këtzo arsye hic fare , shqiptarët janë të mirëseardhur në cdo shqiptar, dhe një vizitë e atyre shqiptarëve që janë votuar në Shqipërinë e sotme të cunguar me ata të Dardanisë.
    Përshëndetje

Rrofte Shqiperia Etnike

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A kemi një politikë kombëtare sot?
    Nga Ingenuous në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 29-04-2007, 06:56
  2. Rikthimi i themeluesve të PD-së
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 01-10-2005, 16:22
  3. "Nano Ik", protesta sërrisht në Bruksel
    Nga Asteroid në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-05-2004, 12:07
  4. Pyetje për Besimtarët Shqiptarë të Krishterë dhe Islam
    Nga dodoni në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 06-07-2003, 20:11
  5. PETICION MOISIUT PER NERMIN VLORA
    Nga FATJON SOFTA në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-03-2003, 17:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •