Close
Faqja 27 prej 29 FillimFillim ... 172526272829 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 290
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Lere se cfare kane dhene. Lere si ka qene. Ajo qe sdoni te kuptoni ju eshte qe Islamit i ka mbetur ora ne shekullin e 7. Ne po diskutojme ne kohen e tanishme. Pervec disa vlerave morale qe ne fund te fundit cdo fe i ka te perbashketa, Islami nuk ka se cfare t'i ofroje asgje Europes.
    Perderisa i dha per 10 shekuj do te thote qe i ka mundesite te ofroje civilizim.

Nuk e di nese e ke lexuar librin se si e parashikon Cia boten ne vitin 2020 , eshte nje liber shume interesant ku parashikon se roli i Islamit dhe i Muslimave do jete shume deciziv ne politikat mbareboterore.
    Uroj te jemi gjalle deri atehere , vetem 8 vjet na ndajne por te siguroj qe ndryshimet do jene nga me te paimagjinueshmet per ty dhe shume te tjere qe Islamin e mendoni vetem duke ngritur menderen perpjete.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ti po thua sikur nje Cherokee t'i thoshte nje Mohawk-ut ne shekullin e 17-te: "Ore ti, pse ke ardhur ne tokat e mia ketu ne Ameriken e veriut" kur kolonet angleze, franceze etj, po benin kerdine mbi tokat e popullsine e amerikaneve vendas.
    sa krahasim kooooot. wow. nativet NUK ISHIN NJE POPULL I VETEM. ishin qindra popuj qe flisnin gjuhe te ndryshme. luftonin me njeri tjetrin per te pushtuar territoret.
    e njejta gje ne europe. analogji totale. popuj te ndryshem qe flasin gjuhe te ndryshme dhe qe kane luftuar gjithmone per te pushtuar territoret e njeri - tjetrit.
    europianet nuk jane nje popull.

une e di ku e ke hallin ti. thua se nuk je "i huaj" nese shkon ne gjermani, angli apo norvegji sepse je """europian""", por ta dish se je I HUAJ.
    je me i huaj ti se nje argjentinas apo uruguajan. lol.
    ti do patjeter te futesh ne te njejtin grup me gjermanet, francezet etj.
    po ne te njejtin grup je. mos ki frike. nuk ke nevoje te shpikesh teori qesharake si "une jam europian e kam te drejte te jetoj ne estoni, ndersa nje kinez nuk eshte europian e nuk ka te drejte te jetoje ne danimarke".
    je qenie njerezore njelloj si ata. ky eshte grupi i perbashket ku ben pjese.

p.s. te eshte futur fobia keqazi. ndoshta ke pasur ndonje pervoje personale negative me ndonje te huaj e prandaj te jane krijuar komplekse te tilla ne koke...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    sa krahasim kooooot. wow. nativet NUK ISHIN NJE POPULL I VETEM. ishin qindra popuj qe flisnin gjuhe te ndryshme. luftonin me njeri tjetrin per te pushtuar territoret.
    e njejta gje ne europe. analogji totale. popuj te ndryshem qe flasin gjuhe te ndryshme dhe qe kane luftuar gjithmone per te pushtuar territoret e njeri - tjetrit.
    europianet nuk jane nje popull.

une e di ku e ke hallin ti. thua se nuk je "i huaj" nese shkon ne gjermani, angli apo norvegji sepse je """europian""", por ta dish se je I HUAJ.
    je me i huaj ti se nje argjentinas apo uruguajan. lol.
    ti do patjeter te futesh ne te njejtin grup me gjermanet, francezet etj.
    po ne te njejtin grup je. mos ki frike. nuk ke nevoje te shpikesh teori qesharake si "une jam europian e kam te drejte te jetoj ne estoni, ndersa nje kinez nuk eshte europian e nuk ka te drejte te jetoje ne danimarke".
    je qenie njerezore njelloj si ata. ky eshte grupi i perbashket ku ben pjese.

p.s. te eshte futur fobia keqazi. ndoshta ke pasur ndonje pervoje personale negative me ndonje te huaj e prandaj te jane krijuar komplekse te tilla ne koke...
    E shoh qe eshte e kote te flasesh me ty pasi thjesht do te kundershtosh e do te hedhesh poshte cdo lloj argumenti me fjalet "krahasim kot.."
    Shihi postimet e tjera te miat ne kete teme, dhe aty e ke pergjigjen, se nuk kam me kohe te rishkruaj te njejtat postime.
    Meqe po thua per emigrantet, une kam jetuar ne Belgjike, dhe aty e pashe se si ishte katandisur Brukseli ne halen e Evropes nga afro-aziatiket. Nuk kam urrejtje ndaj tyre, dhe mund edhe te jene me te larte e superiore se ne, por pak me intereson. Thjesht, ne shtepine time dua persona si puna ime.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Thjesht, ne shtepine time dua persona si puna ime.
    shtepine tende?kush ta la kete shtepi ty?the admiral ka teper te drejta ,gjera per te cilat te fola,te pyeta dhe une,por i iken si djalli levanit, ke vetem iluzione kur kujton qe evropianet te shohin ty barabar me ta,me zi akoma se ata qe ti shan te shohin...dhe kjo fale gjesteve te bukra te bashkatdhetareve tan qe lan nam ne gjith boten..gjesteve qe ata qe shan ti as nuk i afrohen

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    shtepine tende?kush ta la kete shtepi ty?the admiral ka teper te drejta ,gjera per te cilat te fola,te pyeta dhe une,por i iken si djalli levanit, ke vetem iluzione kur kujton qe evropianet te shohin ty barabar me ta,me zi akoma se ata qe ti shan te shohin...dhe kjo fale gjesteve te bukra te bashkatdhetareve tan qe lan nam ne gjith boten..gjesteve qe ata qe shan ti as nuk i afrohen
    Ore, ketu ku jam me shohin si te barabarte. Shtepia ime eshte Shqiperia me te gjitha trojet e saj te pushtuara aktualisht, si dhe shtepia me e madhe e "fisit" eshte Evropa. Kush ma la? Ata te cilet ua lane shtepite e tjera popujve te tjere. Apo nje aziatik ka te drejte te vije ne Evrope, por po te shkoj ti ne Pakistan apo Indi le te themi, ta shohim sa dite do te te linin gjalle vendasit. Nese ne hapim kufijte e mirepresim, te njejten gje duhet ta beje dhe pala tjeter. Apo sipas interesave kjo pune?

Si do te te dukej ty Bled nese neser e gjen Tiranen plot me arabe, indiane, pakistaneze, afgane, kongoleze, nigeriane etj etj? Nese kur zbret ne aeroportin e Rinasit, te te detyrojne qe gruaja jote te mbulohet me shami, e te te rrasin ne burg nese te te gjejne nje pike raki apo pse sheh fallin ne filxhan kafeje?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    E shoh qe eshte e kote te flasesh me ty pasi thjesht do te kundershtosh e do te hedhesh poshte cdo lloj argumenti me fjalet "krahasim kot.."
    Shihi postimet e tjera te miat ne kete teme, dhe aty e ke pergjigjen, se nuk kam me kohe te rishkruaj te njejtat postime.
    Meqe po thua per emigrantet, une kam jetuar ne Belgjike, dhe aty e pashe se si ishte katandisur Brukseli ne halen e Evropes nga afro-aziatiket. Nuk kam urrejtje ndaj tyre, dhe mund edhe te jene me te larte e superiore se ne, por pak me intereson. Thjesht, ne shtepine time dua persona si puna ime.
    Edvin shume i acaruar dukesh sa mua personalisht me ke bere pershtypje shume. Kisha pershtypjen se ishe nje djale i matur qe i shikoje gjerat me qetesi e qarte por qenkam gabuar. Evropa nuk ka njerez te pamatur si ty me natyre ballkanike qe nuk ndryshon shume prej arabit. Evropa e din si i zgjidh ceshtjet e saj , me diplomaci e zgjuarsi. Kush do dale te bej protesta le te dale mjafton mos bej rremuje. Keta qe mbajne parrulla e terrasin per therrje e vrasje te jesh i siigurte qe skedohen, shume shpejt me shkak apo pa shkak do ja rrasin akuzen per terrorizem.

Sa kohe ke qe je jeton ne Estoni? Si nuk more nje cike prej natyres se tyre te ftohte qe se rruajne per asgje?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Ore, ketu ku jam me shohin si te barabarte. Shtepia ime eshte Shqiperia me te gjitha trojet e saj te pushtuara aktualisht, si dhe shtepia me e madhe e "fisit" eshte Evropa. Kush ma la? Ata te cilet ua lane shtepite e tjera popujve te tjere. Apo nje aziatik ka te drejte te vije ne Evrope, por po te shkoj ti ne Pakistan apo Indi le te themi, ta shohim sa dite do te te linin gjalle vendasit. Nese ne hapim kufijte e mirepresim, te njejten gje duhet ta beje dhe pala tjeter. Apo sipas interesave kjo pune?

Si do te te dukej ty Bled nese neser e gjen Tiranen plot me arabe, indiane, pakistaneze, afgane, kongoleze, nigeriane etj etj? Nese kur zbret ne aeroportin e Rinasit, te te detyrojne qe gruaja jote te mbulohet me shami, e te te rrasin ne burg nese te te gjejne nje pike raki apo pse sheh fallin ne filxhan kafeje?
    degjo dhe propaganda ka nje limit,ne radhe te pare nuk flasim per ty personalisht,se te shohin ty te barabarte ok,shiko me mire se si shohin gjithe bashkatdhetaret e tu dhe te mit...per kete nuk flet fare...po ta perseris per te shumten here,i shohin shume ke keq se ata qe shan ti,plot shjkojne per pushime dhe jetojne ne ata vende dhe gjall jan,mund te informohesh,kush te me detyroje per te tilla gjera ne rinas?ne cfare aerodromi ndodhi kjo gje?

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    degjo dhe propaganda ka nje limit,ne radhe te pare nuk flasim per ty personalisht,se te shohin ty te barabarte ok,shiko me mire se si shohin gjithe bashkatdhetaret e tu dhe te mit...per kete nuk flet fare...po ta perseris per te shumten here,i shohin shume ke keq se ata qe shan ti,plot shjkojne per pushime dhe jetojne ne ata vende dhe gjall jan,mund te informohesh,kush te me detyroje per te tilla gjera ne rinas?ne cfare aerodromi ndodhi kjo gje?
    Per pushime le te vije e gjithe Afrika dhe Azia ne Evrope, edhe po te duan te punojne bile, por me kontrate 1 vjecare vetem. Pasi te mbarojne pushimet e punen, te kthehen ne shtepite e veta.
    Ti bled nuk e kuptoke ironine. Te thashe nese Shqiperia do te pushtohej nga afro-aziatiket, do te te pelqente ty?

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Per pushime le te vije e gjithe Afrika dhe Azia ne Evrope, edhe po te duan te punojne bile, por me kontrate 1 vjecare vetem. Pasi te mbarojne pushimet e punen, te kthehen ne shtepite e veta.
    Ti bled nuk e kuptoke ironine. Te thashe nese Shqiperia do te pushtohej nga afro-aziatiket, do te te pelqente ty?
    Sigurisht qe ska se te jetem problem? Varet se c'pune do bejne ata ne Shqiperi. Nese do punojne ne ndertim bujrum se na ndertojne pallatet e rruget. Nese do punojne si inxhiniera apo kuadro bujrum po ashtu sepse gomeret qe kemi i marrin diplomat me leke ose fallco.

Kete e di mire besoj se i ke qejf aktualitetet.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Thjesht, ne shtepine time dua persona si puna ime.
    kjo qe thua ti eshte KSENOFOBI puro. cdo person duhet te mundohet te kuroje fobite e vehta.

shtepia jote eshte shqiperia dhe jo e tere europa. ti nuk jeton ne shtepine tende (ashtu si une).
    nuk eshte shtepia jote islanda apo ukraina.

Shtepia ime eshte Shqiperia me te gjitha trojet e saj te pushtuara aktualisht, si dhe shtepia me e madhe e "fisit" eshte Evropa.
    eshte shtepia jote moska? eshte shtepia jote kievi? eshte shtepia jote stambolli. po citoj vehten per dicka qe ti anshkalove:
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ti je europian??? c'eshte kjo "europian"? europian nuk eshte popull.
    - ruset jane europiane, por vetem ruset qe jetojne ne perendim te uraleve. ata qe jane ne lindje te uraleve jane nje popull tjeter??? moska eshte qyteti me i madh i europes.
    - turqit jane europiane, por vetem turqit qe jetojne ne gjysmen e stambollit dhe me ne perendim, jane te tille. turqit e tjere jane popull tjeter??? stambolli eshte qyteti i dyte me i madh ne europe.
    - kazaket jane europiane, por vetem kazaket qe jetojne ne pjesen perendimore te kazakistanit. te tjeret jane nje popull tjeter???
    - armenet, gjeorgjianet, azerbaixhanasit jan te gjithe europiane...

e di ti se ""europiane"" jane argjentinasit, brazilianet, uruguajanet e shumica derrmuese e amerikano-latineve qe jetojne ne europe? kjo sepse stergjysherit e tyre kane qene emigrante "europiane" dhe sipas ius sanguinis ata marrin menjehere nenshtetesine e stregjysherve.

p.s. ke qene ndonjehere ne malte? bej nje xhiro. maltezet jane "europiane" sipas teje.
    e di ti se cfare eshte gjuha malteze? eshte nje dialekt arab. pra gjuha malteze (dialekt arab) eshte gjuhe zyrtare e bashkimit europian. hahaha.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 20-09-2012 më 13:08
    Vasudhaiva Kutumbakam

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •