Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12

Fletërrufe-të

Fletërrufe-të!

Ka shume shqiptare qe nuk e dijne se çfare do te thote fjala "Fleterrufe".

P.sh.

Deri kur te vazhdosh ti shoku Brari te manifestosh sjellje te pahijshme, te ndjekesh moden e huaj, te mos realizosh planin dhe te bredhesh kot ne orar te punes.

Presim pergjigje revolucionare.

Kolektivi i SMT Zall-Dardhe

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    brari ka qene ne gjergj dimitrov company

Nje fleterrufe e shkruar ne forum nga anetari juanito02:

Per te kujtuar cfare fare njerezish perdor Berisha shifni me mire perversin komunist Frrok Cupi ne bisede konfliktuale me gazetarin Zaloshnja:

Për të kuptuar se çfarë armësh i kanë mbetur ende në dorë Sali Berishës ndaj kundërshtarëve, shikoni Frrok Çupin. Në një përballje televizive në UTV, me Eduard Zaloshnjën, në përpjekje për të fyer Zërin e Amerikës, Frrok Çupi tentoi ta krahasojë atë me Zërin e Popullit të kohës së diktaturës vetëm pse aty kish dhënë intervistë ambasadori Withers.

Pas replikës së Zaloshnjës, i cili i kujtoi se e mban mend Çupin si gazetar të Zërit te Popullit dhe spiun në mbledhjet e frontit në lagje, Çupi përdor armën e tij të preferuar, sulmin ndaj motrës së tij. Me një fjalor prej fëlliqësire, Çupi fyen motrën e tij, e cila ka qenë themeluese e PD-së dhe anëtare e kryesisë së asaj partie, por që është përballur me Sali Berishën qysh në vitin 1993 dhe vazhdon të jetë kritike e ashpër e tij. Kjo është gjuha që Berisha përdor ndaj kundërshtarëve të vet. KKRT ka heshtur për këtë skandal dhe ndoshta ka përgëzuar Cupin pas emisionit, por gazetarët shqiptarë duhet njëzëri ta bojkotojnë këtë pervers. Ky njeri duhet të bojkotohet nga çdo ekran. Është një kamikaz pervers në shërbim të regjimit të radhës.

Kshu jane braret, pleqte, doktoret, e blu hajvonet all perverse people - soji i preferuar qe mbron diktaturen - sigu me vule ne balle

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Opaa e hongri ene brari..
    Po shoke keto qendrojne, une do te shtoja se shoku ne fjale me sjelljen e tije po devijon nga vija e Partise...

Dydrinso ç'na kujton se s'jane per te qesh keto gjera
    Ndryshuar për herë të fundit nga EDLIN : 20-03-2012 më 15:56
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    O DYDRINSO po qe puna për Fletë-Rrufe e bën Saliu njëlloj si në kohë.

Shikoi përditë si i nxjer vargan vargan me zëdhënsa me deputetë me ministra të lexojnë nga një fletë-rufe të shkruar nga shtabi i agjit-propit Saliut.

Këtu nuk po përmënd gazetat që janë mesele me xhixhile më vete.

Të themi atë që është mos tu a hamë hakun, shtabi juaj i agjit-propit është shumë punëtor.

P.s. Shko gjej nëpër forum edhe ndonjë "fletë-rrufe" të shkruar nga unë dhe bjere me gërma të mëdha dhe me ngjyra këtu:
    Ndryshuar për herë të fundit nga Station : 20-03-2012 më 16:04

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    teme interesante.

dikur me bene mua nje fletrrufe shume te kuqe.

nje shoku im grekofon shau ne prezencen time sekretaren e partise.
    ky paaalla mbas shum presionesh e pranoj.si perfundim e hegra une

plasiii hahaha...

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar më parë nga POKO;33715
    [url
    http://www.youtube.com/watch?v=mTWR4p2X6WM&feature=player_embedded[/url]
    YYYYYT..... burra m.. qe te dy...
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Ky Frok Cupi eshte nje funderine e vertete.Ne 94 shkruante tek Koha Jone se Beriisha po popullon Saranden me popullsi myslimane te sjelle nga Tepelena,Vlora dhe Gjirokastra per te "mbytur" minoritaret greke qe jetojne ne Sarande.Bile ketij shkrimi i eshte pergjigjur gazetari Nexhmedin Spahiu.Sot eshte bere nje servil i ndyre i Saliut, thjesht per interes.Ndersa Zaloshnja nuk eshte se ka ndonje nivel, me teper ananon nga ana e mediokrit.Po nuk e kuptova epitetin "refugjat" qe i thoshte Cupi, nuk e dija se te ishe "refugjat" ishte mekat!

Historia e flet rrufeve .Cdo qytet apo cdo kooperative ka pasur kendin e flet rrufeve, bile keto shenoheshin edhe ne biografi.Ishin nje sekelldi e vertete,sa komike aq edhe tragjike.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kush nga anetaret ka marr flete rrufe? Po ne tabele te nderit keni qene?
    Feelings change - memories don't.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •