Vetem meshkuj e fitojne BB? Me hater vellai i madh, LOL.
Vetem meshkuj e fitojne BB? Me hater vellai i madh, LOL.
Feelings change - memories don't.
Iza pata mysafir e nuk e ndjekja mire,ama ai tha qe kam hyre qe nga fillimi te tregohem ashtu si jam,qe di te respektoj,te tregoj dinjitet por edhe te mbrohem,edhe me te vertet ashtu ka qene,besoj e ki degjuar edhe analistin,ne nje fjale qe tha Liami, e beri ta uli koken,me sa pashe pak![]()
ne fakt duhet ta fitojn vajzat.. bigubradherin..
ato jan ne trusnin e pismiletit..
cfar nuk flasin gazetat e njerzit kunder vajzave..
pra vajzat pesojne..
djemt..me nji loq-e sh lahen e shkojn ne pun te vet..
genten psh e mitraluan me llafe e foto..
edhe vlonjaten e grinė me thashetheme..
nejse.. po franceska ishte bukuroshe ne fakt.. tamėm kinge vlore e capkėne labe..
Brari po si ste bie llafe ne toke ty o xhan ...![]()
Edhe ashtu pritej qe Arberi te dilte fitues,nese ju referohemi te gjitha sondazheve ku printe me numer te madh te votave,dhe fjalet e Liam nuk kontestojne me realitetin kur tha se Arberi fitoje se votuan me te madhe Kosovaret!
Nuk e di nga e nxjerri ai kete perfundim?
Por nje gje eshte e sigurte,se te gjithe mundemi te supozojme,por askush nuk ka shifra konkrete se nga ishin votat e Arberit,dhe ne rastin qe tha kshtu Liam prisja qe Arbana te reagonte te thoshte me votat e Shqiptareve,sepse gjeja e fundit qe na duhet eshte te krijojme percarje!
Kjo goje nuk eshte per keta veshe
te humbesh koh se kush e fiton bigun esht sht pun koti ne europ i ka dal fama tash kan fillu prositutkat poj shtin brenda se aty ma spo shkon kush njeri normal mendoj un jam GEZUAR shum kur erdhi kjo eshtun se e dija ma nuk dota shoh se mkapas lodh b..... nje tv.show bash ku njerzit tregojn publikut budallakit e tyre private familjare kjo esht anti vler
Krijoni Kontakt