Urime Arbrit fitoren e merituar,Liami edhe pse ka qene lojtar i forte me dinakerin e tij,javes se fundit nuk u permbajte me e tregoi,tani mund te flisni qfare doni por,nje djale si Arbri me zgjuarsin me te madhe e fitoi cmimin![]()
Urime Arbrit fitoren e merituar,Liami edhe pse ka qene lojtar i forte me dinakerin e tij,javes se fundit nuk u permbajte me e tregoi,tani mund te flisni qfare doni por,nje djale si Arbri me zgjuarsin me te madhe e fitoi cmimin![]()
Te them te drejten po e kam ndjekur,edhe shume kam qene e bindur qe do te fitoj Liami,por me se shumti vleresohen ka fundi lojtaret lodhen,ata qe mundohen te shtiren gjate gjithe kohes,tani jo qe po bej ndaresi por Arbri nga fillimi e deri ne mbarimi i njejti ka mbetur,une nuk e kam besurur...ket javen e fundit ka qene shume i sulmuar,por bravo i qofte ia doli![]()
Intervista e Arbrit tek ''Fun Club'' nje zhgenjim .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Fakti qe finalia u organizua ne nje dite me eurovizionin mbase ka luajtur ne nje fare menyre ne rezultatin final.
Une spara e kam ndjekur vec lexoja ndnj lajm, po liami dukej me i hajrit , ishte edhe me i rrahur nga jeta, shyqyr qe nuk e fitoi ajo fifija.
Lexova qe cmimi do u ndaka sepse arberi paska hyre me vone se te tjeret
Nuk jam ne dijeni per lojen e asnjerit sepse nuk e kam percjell kete edicion. Me ato pak raste qe e kam percjell, sidomos te shtuneve, mund te them se Liami ka qene nje nder lojtaret me te mire...e pse jo edhe me i miri i ketij edicioni. Nje arsye pse e ka meritu cmimin me shume se Arberi eshte se Liami ka hyre qe ne fillim ndersa Arberi me vone. Nuk jam i sigurte se sa kohe me vone ka hyre Arberi, por aty, ne mes te gjithe atyre kamerave, edhe nje dite e vetme eshte shume, e lere me disa jave.
-----------------
Ajo qe duhet te diskutohet eshte se a ia vlen te vazhdohet me keto organizimet mbareshqiptare apo jo. Te gjithe e dijme se karakteri i tyre eshte vellazerues dhe qe normailisht duhet te ndihmoj ne zhdukjen e dallimeve ne mes nesh. Por, ajo qe po ndodhe ne realitet ehte pikerisht e kunderta e kesaj. Votimet nuk duhet te behen ne baza rajonale, krahinore, lokale...por duhet te jene te sinqerta dhe te shkojne ne drejtim te atij qe e meriton me se shumti e jo atij qe e kemi me afer gjeografikisht.
me raste e shikoja , pasii sikur i ka dal lezeti edhe BB nuk esht si ne fillim
une nuk doja te fitoje veq Ermali dhe Franckeska per tjeret ok
Urime Arberit ti gezoj parat qe i more ,, lum aii hehehe
Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.
Illyrian qe BB dhe emisione ketij lloje nuk kane asnje lloje vlere , jane thjesht show si i thone ne gjuhen popullore 'Sa me kullot syte '.
Plus nje shqiptar nga shqipria apo nga kosova nuk perfaqeson mendimin e e pjeses tjeter te shoqeris , pra eshte irrelevant .
Arbri nga Liam e mori pak famen se e be nje dyshe e forte dhe gjynah qe kjo miqesi shkoi ne deshtim .
Ps. Me mire ta kishte marre Meti , tipik rinia shqiptare, me ato qe e karakterizon ate moshe naiviteti, sinqeriteti , thjeshtesia ect ect .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt