Close
Faqja 18 prej 21 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 208
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Urime Arbrit fitoren e merituar,Liami edhe pse ka qene lojtar i forte me dinakerin e tij,javes se fundit nuk u permbajte me e tregoi,tani mund te flisni qfare doni por,nje djale si Arbri me zgjuarsin me te madhe e fitoi cmimin

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Urime Arbrit fitoren e merituar,Liami edhe pse ka qene lojtar i forte me dinakerin e tij,javes se fundit nuk u permbajte me e tregoi,tani mund te flisni qfare doni por,nje djale si Arbri me zgjuarsin me te madhe e fitoi cmimin
    Nuk te shkoj mundi huq oj Nete,e ke percjell boll shum...Urime per Arberin,o jemi te aft more,ja tani po shiqoj Rita Oren,sa bukur flet shqipen,eshte kenaqesi per ne ...
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Nuk te shkoj mundi huq oj Nete,e ke percjell boll shum...Urime per Arberin,o jemi te aft more,ja tani po shiqoj Rita Oren,sa bukur flet shqipen,eshte kenaqesi per ne ...
    Te them te drejten po e kam ndjekur,edhe shume kam qene e bindur qe do te fitoj Liami,por me se shumti vleresohen ka fundi lojtaret lodhen,ata qe mundohen te shtiren gjate gjithe kohes,tani jo qe po bej ndaresi por Arbri nga fillimi e deri ne mbarimi i njejti ka mbetur,une nuk e kam besurur...ket javen e fundit ka qene shume i sulmuar,por bravo i qofte ia doli

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Intervista e Arbrit tek ''Fun Club'' nje zhgenjim .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Fakti qe finalia u organizua ne nje dite me eurovizionin mbase ka luajtur ne nje fare menyre ne rezultatin final.
    Une spara e kam ndjekur vec lexoja ndnj lajm, po liami dukej me i hajrit , ishte edhe me i rrahur nga jeta, shyqyr qe nuk e fitoi ajo fifija.

Lexova qe cmimi do u ndaka sepse arberi paska hyre me vone se te tjeret

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Personalisht me aq sa kam ndjekur kisha qef qe ta fitonte Liami kete edicjon,por javet e fundit Liami beri nj loje jo te drejte kundrejt Arbrit.Mbreme po e shikoja Live Big Brother,dhe shume deshire kisha qe ta fitonte Arbri.Vertet djal i mire,pa hipokrizi dhe qytetar mbi te gjitha.Bravo Arbrit,e meritonte ta fitonte.
    Nuk jam ne dijeni per lojen e asnjerit sepse nuk e kam percjell kete edicion. Me ato pak raste qe e kam percjell, sidomos te shtuneve, mund te them se Liami ka qene nje nder lojtaret me te mire...e pse jo edhe me i miri i ketij edicioni. Nje arsye pse e ka meritu cmimin me shume se Arberi eshte se Liami ka hyre qe ne fillim ndersa Arberi me vone. Nuk jam i sigurte se sa kohe me vone ka hyre Arberi, por aty, ne mes te gjithe atyre kamerave, edhe nje dite e vetme eshte shume, e lere me disa jave.

-----------------

Ajo qe duhet te diskutohet eshte se a ia vlen te vazhdohet me keto organizimet mbareshqiptare apo jo. Te gjithe e dijme se karakteri i tyre eshte vellazerues dhe qe normailisht duhet te ndihmoj ne zhdukjen e dallimeve ne mes nesh. Por, ajo qe po ndodhe ne realitet ehte pikerisht e kunderta e kesaj. Votimet nuk duhet te behen ne baza rajonale, krahinore, lokale...por duhet te jene te sinqerta dhe te shkojne ne drejtim te atij qe e meriton me se shumti e jo atij qe e kemi me afer gjeografikisht.

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    me raste e shikoja , pasii sikur i ka dal lezeti edhe BB nuk esht si ne fillim
    une nuk doja te fitoje veq Ermali dhe Franckeska per tjeret ok

Urime Arberit ti gezoj parat qe i more ,, lum aii hehehe
    Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Intervista e Arbrit tek ''Fun Club'' nje zhgenjim .
    Sikur e Liamit...i kam tha Arbrit shpenzoi parat me kujdes :

me ben me qesh si e ka nxjerr gjuhen ashtu

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793
    Illyrian qe BB dhe emisione ketij lloje nuk kane asnje lloje vlere , jane thjesht show si i thone ne gjuhen popullore 'Sa me kullot syte '.
    Plus nje shqiptar nga shqipria apo nga kosova nuk perfaqeson mendimin e e pjeses tjeter te shoqeris , pra eshte irrelevant .

Arbri nga Liam e mori pak famen se e be nje dyshe e forte dhe gjynah qe kjo miqesi shkoi ne deshtim .

Ps. Me mire ta kishte marre Meti , tipik rinia shqiptare, me ato qe e karakterizon ate moshe naiviteti, sinqeriteti , thjeshtesia ect ect .

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Sikur e Liamit...i kam tha Arbrit shpenzoi parat me kujdes :

me ben me qesh si e ka nxjerr gjuhen ashtu

http://www.youtube.com/watch?v=TpjK9dydMlg
    hahahaha ajo nxjerrja e gjuhes jane emocione dhe vetem ata e dine sesi ndihen ne ato momente . Sot intervista qe dha arbri mu duke arrogante . Ti nuk e shpall dot veten fitues akoma pa fituar .
    Nuk e di a e degjove ? :-)

Faqja 18 prej 21 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •