E kam ndjek emisionin vetem t'shtunave.
Arsyen se pse fitoj Arbri, e tha shum qarte Liami. Pra eshte thjesht proporcionimi i zhdrejte i votuesve.
Mendoj se Liami e meritonte me shum se t'gjith.
E kam ndjek emisionin vetem t'shtunave.
Arsyen se pse fitoj Arbri, e tha shum qarte Liami. Pra eshte thjesht proporcionimi i zhdrejte i votuesve.
Mendoj se Liami e meritonte me shum se t'gjith.
paqen, e sjell vetem drejtsia
Ndonese fitorja e Arberit mund te jete e diskutueshme, mua personalisht me erdhi mire qe e fitoi nje shqiptar kosove. Djali yne eshte edhe ai dhe kjo eshte thjesht nje loje..
Urime Arberit!
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Arsyeja 1 - te gjitha votat e shqiptareve te Kosoves kane shkuar ne adrese te Arberit, perderisa votat e shqiptareve nga Shqiperia jane ndare ne kater pjese.
Arsyeja 2. Ne TCH jane te vetdijshem per interesimin e madh te shqiptareve te Kosoves per te gjitha edicionet e ketij show, per numrin e madh te SMS qe i dergojne dhe per deshiren e madhe te shqiptareve te Kosoves qe te kene nje fitues atje.
Arsyeja 3 - Arbri ka qene lojtar vertete i forte. Kete e kam me te degjuar, sepse kete edicion nuk e kam pecjell aspak.
Personalisht me aq sa kam ndjekur kisha qef qe ta fitonte Liami kete edicjon,por javet e fundit Liami beri nj loje jo te drejte kundrejt Arbrit.Mbreme po e shikoja Live Big Brother,dhe shume deshire kisha qe ta fitonte Arbri.Vertet djal i mire,pa hipokrizi dhe qytetar mbi te gjitha.Bravo Arbrit,e meritonte ta fitonte.
Ps;Mu be qefi per ate katunarin e mancipuar Ermalin qe doli i pari.U zhgenjye shume dhe po e perjetonte shum keq.Ky katunari per mua ishe njeriu me i sajuar i gjithe ketyre Big Brother qe jan zhvilluar ne Shqiperi.
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Krijoni Kontakt